Wpisy 1 350 383 – 1 350 482
23 stycznia 2013 21:56 → 23 stycznia 2013 22:15, 100 wpisów
to zarąbiście ponoć nie wywalają na ulice nikogo u nas nie ma brata alberta trudno ok...dzięki jak mogę się odwdzięczyć za tę rozmowę.koleżanko?
ja dzis zainwestowałem wczorajsza wygrana (24zł z lotto) w MM i w zdrapki ale w zrapkach niestety nic
Lila ma rację jak nie dadzą ci lokalu socjalnego to nie mogą Cię eksmitowac do marca.
nie wiem jak wam dziękować dobrze że was mam bo znajomi,rodzinka i inni wypięli się teraz na mnie.
Jeśli sąd nie przyjmie wniosku o "wejście" do postepowania w miejsce ś.p. babci to złóż nowy wniosek o przyznanie lokalu socjalnego na tej podstawie, ze mieszkałeś z babcią i nie masz dokąd pójśc a twoja sytuacja finansowa nie pozwala ci zapewnic sobie dachu nad głową. problem w tym, ze jak jesteś zdrowym samotnym facetem to roszczenie jest słabsze niż w przypadku schorowanej starszej pani.
na piecu 58
widzisz gdybyś była na miejscu to bym ci zapłacił i jakoś by to było a tak samemu to tylko wola boża ratuje...
wiesiu...fionkaa shrek u niej dzisiaj był i jej koperte podpintolił
medea76 w szoku jestem ale moja sprawa za bardzo zagmatwana jest i niewiem co dalej bedzie
siostra załatwiła mi adwokata z rodziny ale ten od wczoraj niby choruje więc sam muszę walczyć..
mariucha
W tych sprawach samodzielnie i pod względem prawnym nieporadnie napisane pismo czasami lepiej się sprawdza niż prawniczy wywód na 20 stron
W tych sprawach samodzielnie i pod względem prawnym nieporadnie napisane pismo czasami lepiej się sprawdza niż prawniczy wywód na 20 stron
.
.
.dawac losowanie
.
.dawac losowanie
przed 1 sprawą opisałem tę sytuację i nic .Sędzina to była radna z urzędu miasta i franca wie co ma robić.ok jakoś będzie.
fiolka
miałem podobny przypadek na Krecie
podjechalismy do pieknego klasztoru
przyjął nas pop, poczęstował ouzo
zaczął opowiadać
i w pewnym momencie pokazał nam zdjęcia co robił w czasie II wojny światowej
a na zdjęciach był uśmiechnięty od ucha do ucha między szwabami, hitlerowcami
po zobaczeniu go na tych zdjęciach, to nie wiem czy jeszcze byłem tam 10 sekund ?
miałem podobny przypadek na Krecie
podjechalismy do pieknego klasztoru
przyjął nas pop, poczęstował ouzo
zaczął opowiadać
i w pewnym momencie pokazał nam zdjęcia co robił w czasie II wojny światowej
a na zdjęciach był uśmiechnięty od ucha do ucha między szwabami, hitlerowcami
po zobaczeniu go na tych zdjęciach, to nie wiem czy jeszcze byłem tam 10 sekund ?
fiolka
nie mogę, muszę jechać i ludzi na kwaterach i w pensjonatach umieścić - 3 grupy
nie mogę, muszę jechać i ludzi na kwaterach i w pensjonatach umieścić - 3 grupy
fiolka...z tą sfastyką to były żarty,już się tak nie oburzaj,sorki no
56 siada
mariucha
Jak nawet ci w procesie odrzucą pozew to możesz się odwołac a w okręgówce będzie inny sędzia. U mnie w ten sposób musimy czasem rozstrzygac sprawy rodzinne, bo sędzia w rejonie ma dośc dziwne poglądy na pewne sprawy.
Jak nawet ci w procesie odrzucą pozew to możesz się odwołac a w okręgówce będzie inny sędzia. U mnie w ten sposób musimy czasem rozstrzygac sprawy rodzinne, bo sędzia w rejonie ma dośc dziwne poglądy na pewne sprawy.
Ostatnio wybieram te co nie padają,ciekawe czy dziś będzie dc.serii
nogi fuj prototype