Wpisy 1 350 283 – 1 350 382
23 stycznia 2013 21:32 → 23 stycznia 2013 21:56, 100 wpisów
na kiedy ???
chciałbm jaka kase wygrać potrzebuje naa telefon naprawy
skalar
Padac nie pada, ale temperatura ostro zjeżdża w dół a wilgotnośc powietrza powoduje, że odczuwasz siarczyste zimno przenikajace do szpiku kości
Padac nie pada, ale temperatura ostro zjeżdża w dół a wilgotnośc powietrza powoduje, że odczuwasz siarczyste zimno przenikajace do szpiku kości
panoramix
Jutro nie gram, bo mi 2 melony to na waciki nie starczy
Jutro nie gram, bo mi 2 melony to na waciki nie starczy
Dobry wieczór
trzymajta sie ludzie cieplo aby was nie zasypalo trafnych typowan a tak fiolka sie nie denerwuj sie
medea co będzie jak : sąd jest nie doinformowany o babci że umarła a jutro ma wydać wyrok o socjalu.? mogę się wprowadzać.
lilka..mówię ci już nie odśnieżam samochodu tylko jeżdże jak bałwan
Fiolka trzeba było nic nie dać-na drugi rok miałabys spokój bo nie miałby po co przychodzic
P..no tak,jak się ubiera na cebulkę to zanim sie człowiek rozbierze to 30 min w zadzie
lilka...wiem-kij z mandatem, nie nadążam
dzisiaj trochę po oczach jednemu powiałooooo śniegiem
dzisiaj trochę po oczach jednemu powiałooooo śniegiem
ja zamknęłam tygrysa, a on mnie się pyta czy męża zamknęłambeton jakiś
mariucha
To nie takie proste. Sąd nie może orzec o prawie do lokalu osoby zmarłej, bo to prawo osobiste związane z konkretną osobą.
To nie takie proste. Sąd nie może orzec o prawie do lokalu osoby zmarłej, bo to prawo osobiste związane z konkretną osobą.
to orzeczenie nie będzie miało mocy prawnej. Śmierc strony postepowania cywilnego powoduje zawieszenie do czasu wstąpienia do postępowania spadkobierców albo umorzeniu jeśli roszczenie miało charakter osobisty czyli nie podlega dziedziczeniu.
jeszcze jedno i nie truję już głowy.Teraz ja jako meldowany 15 lat mogę mieć nadzieję na cosik do zamieszkania?
fiolka juz nic nie bede sie wtajemniczal w Twoje zycie bo do warszawy musze jechac
mariucha
Nie masz legitymacji do roszczenia o wstąpienie w stosunek najmu po zmarłej, bo ona nie miała już praw do lokalu bo została eksmitowana. Ja bym spróbowała w tej sprawie o lokal socjalny zagrac vabank tj. zgłosic śmierc babci wraz z zgłoszeniem, że zamieszkiwałeś z babcią od owych 15 lat i w przypadku otrzymania przez nią lokalu socjalnego zamieszkałbyś z nią a teraz kiedy zmarła zostaniesz bez dachu nad głową, dlatego zwracasz się o przyznanie tobie lokalu socjalnego. W najgorszym przypadku odrzucą twój wniosek.
Nie masz legitymacji do roszczenia o wstąpienie w stosunek najmu po zmarłej, bo ona nie miała już praw do lokalu bo została eksmitowana. Ja bym spróbowała w tej sprawie o lokal socjalny zagrac vabank tj. zgłosic śmierc babci wraz z zgłoszeniem, że zamieszkiwałeś z babcią od owych 15 lat i w przypadku otrzymania przez nią lokalu socjalnego zamieszkałbyś z nią a teraz kiedy zmarła zostaniesz bez dachu nad głową, dlatego zwracasz się o przyznanie tobie lokalu socjalnego. W najgorszym przypadku odrzucą twój wniosek.
mariucha
W ten sposób zyskasz przynajmniej szansę na coś więcej niż czekanie na lokal komunalny od miasta w normalnym trybie.
W ten sposób zyskasz przynajmniej szansę na coś więcej niż czekanie na lokal komunalny od miasta w normalnym trybie.