Wpisy 1 350 107 – 1 350 206
23 stycznia 2013 20:49 → 23 stycznia 2013 21:13, 100 wpisów
a tu ino
Lila na te twoje liczby to piec mi nie pasuje bo je mam na rozpisie 8,12,24,36,40
lili jescze miesiac
do 25.II.2013.wytrzymam
Lila@jestes ale dzisiaj nie gralem to niech tam bedzie zebys wygrala 10/10
deniss oobyyyy
rocznica slubu
vektor..ja też nie grałam na 10/10 tak że,mnie tam rybka czy wleci czy nie
Dobry Wieczór wszystkim
Czy na was pogoda też działa jak tabletka nasenna ? Normalnie mam dośc jak tylko zapadnie zmrok to zasypiam na siedząco, leżąco i chodzącą. Choc może to po prostu pierwsze objawy wirusówki. W pracy prawie wszyscy ją mieli, moja rodzinka ma no to kolej na mnie
Czy na was pogoda też działa jak tabletka nasenna ? Normalnie mam dośc jak tylko zapadnie zmrok to zasypiam na siedząco, leżąco i chodzącą. Choc może to po prostu pierwsze objawy wirusówki. W pracy prawie wszyscy ją mieli, moja rodzinka ma no to kolej na mnie
lili szampanka
medusia ty sie zajedziesz
wygram to kupie
wątrobe na zapas
wątrobe na zapas
denis , bąbelki w
Lila
Boże jak ja Ci zazdroszczę
fiolka
Czyli rozumiesz moj ból
wasyl,vektor,wędruś
jeśli kogoś pominełam powyżej to zbiorowo caluję i ściskam na powitanie (emotikonki wyczerpałam stąd ta powściągliwośc)
Boże jak ja Ci zazdroszczę
fiolka
Czyli rozumiesz moj ból
wasyl,vektor,wędruś
jeśli kogoś pominełam powyżej to zbiorowo caluję i ściskam na powitanie (emotikonki wyczerpałam stąd ta powściągliwośc)
wector ..... marskość ale daje rade
vector
Ja bym między 8 i 12 wepchnęła 10, ale to Twoja rozpiska
Ja bym między 8 i 12 wepchnęła 10, ale to Twoja rozpiska
jeszcze troche pozyje, ino musze ropiurkolic bonus mm
medusia... rozumiem, ja bez drzemki to na rzęsach bym chyba chodziłakiedyś usnęłamna radzie
wasyl..widzisz,niedobrze.Bąbelki Ci są do niczego nie potrzebne pieprzyć bąbelki ważna wątroba
pije bomble w cocacoli
panorama
lili....ale rdza puszcza z jelit he he
panorama pasko miał wirusy
Po dzisiejszym losowaniu będzie musieli zagrać w dużego bo kasa w MM będzie skromna.
ja czy wirus
pasko był na redtube i załapał
P..najśmieszniejsze jest to że,ludzie byli za zlikwidowaniem czata.Ludzie którzy,w ogóle się na czacie nie udzielają a i na forum ilość ich postów też nie jest jakaś powalająca hehehe
Wasyl... ja nie wiem jakie strony Prezes odwiedza ale virus oPASKOOOO ty zyjeeszzzz
dobra , chyba faktycznie za bardzo podcięłaaaaam temat numerków spadam
lili.....z nasa
Witam ponownie dzis ide po 80siatke a jak medea76 pojdzie ze mna to napewno wyleci z tego bebna