Wpisy 1 348 886 – 1 348 985
23 stycznia 2013 01:00 → 23 stycznia 2013 08:22, 100 wpisów
aha to mamy 16_25_57_66_67_71_73 mało a statystyki mówią że pada więcej liczb w przedziale od 1 do 40
z niskich liczb mam tylko na dzis na 14 godz , 4 ,
ano zobaczymy o 14 co maszyna wylosuje
siemica ..teraz fajnie juz otwarte chata .. ..wiedziałem dziś 18 .. i no dobra znikam..
hehe
to dzisiaj była panika bez czata pasko zrobił test komu pierwszemu puszczą zwieracze
.
.dobranoc
.dobranoc
w notowaniu była pomyłka ! 2_16_25_26_35_57_66_67_71_73 tak ma wyglądać końcowa forma !
co jest z tym bonusem?
znowu nic -nie mam już sił i konceptu do tych szmuglerskich gier w tuskolandzie-za zespołem papa dance można by zaśpiewać ,,szary wiruje pech tylko on mnie nie opuszcza -skąd mam wziąć tyle sił ,aby tusków przekrętów ograć w grze????????
tesa
Nie tyle bunt co ojcowskie od Pasko, że dalej tak nie będzie jak było
Nie tyle bunt co ojcowskie od Pasko, że dalej tak nie będzie jak było
------
Dzień dobry.. .
..................................
Dzień dobry.. .
..................................
-9. Może być.. .
------------------------
------------------------
Tesa.. .
------------------------
------------------------
Medea.. .
.........................
.........................
Agatka.. .
......................
......................
Witam serdecznie widze że awaria byłoa pomiędzy wpisem
1 347 942~1 347 943
1 347 942~1 347 943
Mirnam.. .
...................
...................
Elo
Wędrowca netowy
mirnam61
medea76
agatkaa
tesa
senna
pafty
aga31
Wędrowca netowy
mirnam61
medea76
agatkaa
tesa
senna
pafty
aga31
Qbik.. .
-------------------------
-------------------------
dzień doberek wszystkim z samego rana mam niezły nastrój więc się nim podzielę przypomniał mi się pewien kawał wszyscy chyba wiedzą co może bardzo smakować oprócz kawy z samego rana Pięknego, słonecznego dnia gość wybrał się z żoną do Zoo.
Żona, bardzo atrakcyjna kobieta - makijaż, letnia, różowa, kusa sukieneczka, spięta paseczkiem, rajstopki samonośne...
Gdy szli pomiędzy klatkami małp, zobaczyli goryla, który na ich widok jakby oszalał, zaczął skakać po kratach, chrząkać, zwisać na jednej łapie, drugą waląc się w czaszkę, najwyraźniej niesamowicie podniecony. Mąż, zauważywszy to podniecenie małpy, zaproponował żonie, żeby podrażnić zwierzę jeszcze bardziej i zaczął podsuwać jej pomysły : obliż usta... , zakręć tyłeczkiem ... Żona wykonywała jego instrukcje, a goryl zaczął wydawać takie dźwięki, że chyba by zmarłego obudził. "Rozepnij pasek..." (goryl niemal rozginał kraty z napięcia), "Unieś sukienkę nad rajstopy" (goryl kompletnie oszalał).
Nagle facet złapał żonę za włosy, otworzył drzwi klatki, wrzucił żonę do środka, zatrzasnął drzwi i krzyknął z wyrzutem:
- A teraz mu wytłumacz, że cię głowa boli !!!
Żona, bardzo atrakcyjna kobieta - makijaż, letnia, różowa, kusa sukieneczka, spięta paseczkiem, rajstopki samonośne...
Gdy szli pomiędzy klatkami małp, zobaczyli goryla, który na ich widok jakby oszalał, zaczął skakać po kratach, chrząkać, zwisać na jednej łapie, drugą waląc się w czaszkę, najwyraźniej niesamowicie podniecony. Mąż, zauważywszy to podniecenie małpy, zaproponował żonie, żeby podrażnić zwierzę jeszcze bardziej i zaczął podsuwać jej pomysły : obliż usta... , zakręć tyłeczkiem ... Żona wykonywała jego instrukcje, a goryl zaczął wydawać takie dźwięki, że chyba by zmarłego obudził. "Rozepnij pasek..." (goryl niemal rozginał kraty z napięcia), "Unieś sukienkę nad rajstopy" (goryl kompletnie oszalał).
Nagle facet złapał żonę za włosy, otworzył drzwi klatki, wrzucił żonę do środka, zatrzasnął drzwi i krzyknął z wyrzutem:
- A teraz mu wytłumacz, że cię głowa boli !!!
Dzień dobry
Tesa.. .
Nie było żadnej awarii . Pasko zamknął czat, żeby niektórzy...otrzeżwieli.. .
------------------------------------
Nie było żadnej awarii . Pasko zamknął czat, żeby niektórzy...otrzeżwieli.. .
------------------------------------
Wędrusiu,jaką liczbę dziś polecasz?/kiedyś śniłeś cyferki/
Medea,dobrze ,że wczoraj wieczorem nic nie puściłam.Klapa totalna
Tczewianka.. .
-----------------------------
-----------------------------
tczewianka
No niestety ostatnio czas Wag i Wodników oraz Bliźniąt jakoś się na wygrane nie przekłada
No niestety ostatnio czas Wag i Wodników oraz Bliźniąt jakoś się na wygrane nie przekłada
Tczewianka.. .
Do testu MM wrócę, jak się ociepli na dworze, bo nie lubie zimna.. .
Możliwa jest niebawem liczba... 21.
----------------------
Do testu MM wrócę, jak się ociepli na dworze, bo nie lubie zimna.. .
Możliwa jest niebawem liczba... 21.
----------------------
Znając moje szczęście to dzisiaj gdy po raz kolejny nie mam jak puścić zakładów na 14-stą, bo przy takiej pogodzie nikt z kolegów nie idzie w teren, wpadnie pewnie moja data urodzenia czyli 6,10,76 plus śpioch 11 oraz pozostałe z liczb Wodnika i Wagi liczby czyli 13,20,33