Wpisy 1 348 707 – 1 348 806
22 stycznia 2013 22:45 → 23 stycznia 2013 00:19, 100 wpisów
emeryt. dobry samochód. Też bym taki kupił, żeby był ze sprawdzonego źródła BMW 530d
amour z tych co wymieniłeś to tylko Mazda6 ma szanse być nie zajeżdżona do granic wytrzymałości.
Pasko
jaaaaaaaa?????
skromny
spokojny
grzeczny
nieśmiały
hi,hi,hi
ogrywam buków
i jakoś żyję
jaaaaaaaa?????
skromny
spokojny
grzeczny
nieśmiały
hi,hi,hi
ogrywam buków
i jakoś żyję
anzu ale wiesz jak trafisz egzemplarz od normalnego człowieka a nie od szczeniaka to można jeszcze nim pojeździć
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
amour: tylko najgorsze, że czasem wyglądają cudownie, a mają ukryte wady... nie daj boziu jakiś zespawany z dwóch albo po powodzi
Panowie E60 to nie jest kwestia gustu chyba tylko normalnego zdrowego samopoczucia
http://moto.allegro.pl/seria-3-e90-2005-18078?a_enum%5B16%5D%5B2%5D=2&a_enum%5B13%5D%5B2%5D=2&a_enum%5B3%5D%5B4%5D=4&a_enum%5B178%5D%5B1%5D=1&a_text_i%5B1%5D%5B0%5D=2007&a_text_i%5B1%5D%5B1%5D=2007&a_text_i%5B4%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B4%5D%5B1%5D=&a_text_i%5B5%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B5%5D%5B1%5D=&a_text_i%5B14%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B14%5D%5B1%5D=&distance=1&listing_sel=2&listing_interval=7&postcode_enabled=0&state=0&offer_type=0&city=&postcode=&price_from=&price_to=&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E
to jest coś takiego własnie
to jest coś takiego własnie
pasko, no to już wtedy sprawdzić trzeba wszystko, w serwisie najlepiej przed kupnem, nie ryzykować
3 jest ok ale 5 jest po prosty świetna a ta nowa F10 już w ogóle, ale to już temat na inną rozmowę hehe
Pasko
nie myślę o sprzedaży
bo ma ma mały przebieg i gdybym nawet dał jakieś ogłoszenie
to telefony by się urywały
a pierwsze pytanie to
-dlaczego taki mały przebieg ?
blacha jak u wszystkich BMW wysmienita, jak nowy
bez kolizji, nigdy nie uszkodzony itd.
a przebieg taki, bo dużo też w autokarze siedzę
nie myślę o sprzedaży
bo ma ma mały przebieg i gdybym nawet dał jakieś ogłoszenie
to telefony by się urywały
a pierwsze pytanie to
-dlaczego taki mały przebieg ?
blacha jak u wszystkich BMW wysmienita, jak nowy
bez kolizji, nigdy nie uszkodzony itd.
a przebieg taki, bo dużo też w autokarze siedzę
hehe, pasko, wtedy można rozmawiać o takich i o lepszych samochodach, narazie można marzyć i pracować na to, może kiedyś się kupi taką bryke, z czasem też stanieją, to jest też nadzieja hehe
Pasko
zgadza się
pomyliłem się, bo wyżej podawałem
że koledzy takie "3" mają i stąd chyba to skojarzenie
masz rację
zgadza się
pomyliłem się, bo wyżej podawałem
że koledzy takie "3" mają i stąd chyba to skojarzenie
masz rację
http://moto.allegro.pl/seria-5-e60-2003-2010-18083?a_enum%5B16%5D%5B2%5D=2&a_enum%5B13%5D%5B2%5D=2&a_enum%5B12%5D%5B3%5D=3&a_enum%5B3%5D%5B4%5D=4&a_enum%5B178%5D%5B1%5D=1&a_text_i%5B1%5D%5B0%5D=2007&a_text_i%5B1%5D%5B1%5D=2007&a_text_i%5B4%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B4%5D%5B1%5D=&a_text_i%5B5%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B5%5D%5B1%5D=&a_text_i%5B14%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B14%5D%5B1%5D=&distance=1&listing_sel=2&listing_interval=7&postcode_enabled=0&state=0&offer_type=0&city=&postcode=&price_from=&price_to=&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E
coś takiego miało być
coś takiego miało być
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 2 260 000 zł
ja np gustuje w AUDI badz VOLKSWAGENY NP PASSAT nowy
amour
3- E 46 do 2004 r produkowano
a E-90 od 2005
tez jest ładna
nowy model "3" widziałem Sopocie w sierpniu
piękna, robi wrażenie, ale to na pewno nie na moja kasę
i nie na moje potrzeby
3- E 46 do 2004 r produkowano
a E-90 od 2005
tez jest ładna
nowy model "3" widziałem Sopocie w sierpniu
piękna, robi wrażenie, ale to na pewno nie na moja kasę
i nie na moje potrzeby
http://files.autogespot.com/autogespot/files/2012/11/10//mercedes-benz-s-63-amg-w221-c686110112012090820_1.jpg
czemu nie
chociaz i tak bym tutaj nie mieszkal gdybym wygral przynajmniej 7mln
chociaz i tak bym tutaj nie mieszkal gdybym wygral przynajmniej 7mln
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 4 732 851,90 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
Pasko
dzisiaj własnie widziałem tego cc
świetny
o mało co nie doszlo do kolizji pomiędzy pasatami
jechałem pasem środkowym i nagle oba pasaty chciały zjechać na mój pas przede mnie jeden z prawej strony, drugi z lewej
i o mało co by się nie stuknęli
ten z prawej chociaż miał pierwszeństwo ustąpił, jak zobaczył, że tego drugiego rejestracja rozpoczynała się od litery W...
dzisiaj własnie widziałem tego cc
świetny
o mało co nie doszlo do kolizji pomiędzy pasatami
jechałem pasem środkowym i nagle oba pasaty chciały zjechać na mój pas przede mnie jeden z prawej strony, drugi z lewej
i o mało co by się nie stuknęli
ten z prawej chociaż miał pierwszeństwo ustąpił, jak zobaczył, że tego drugiego rejestracja rozpoczynała się od litery W...
być może, ale niektórzy mają też w liesingu z tą literą
na początku w rejestracji ale i tak to najgorzej jeżdżący kierowcy w kraju
wierz mi
na początku w rejestracji ale i tak to najgorzej jeżdżący kierowcy w kraju
wierz mi
Ja jestem.
Nikt nie zwrócił uwagi,że dziś:

150-ta rocznica Powstania Styczniowego

<GLORIA VICTIS>

Nikt nie zwrócił uwagi,że dziś:

150-ta rocznica Powstania Styczniowego

<GLORIA VICTIS>

A Naród to historia i groby.Tak znajomość historii Polski zwłaszcza wśród młodych jest przerażająca.
jeśli można jeszcze w tej sprawie, zmniejszenie liczby godzin historii w szkołach zwiekszy tą niewiedzę, jeszcze bardziej, niedługo nie będzie się uczyć w szkołach prawdy, historii polskiej bo za długo i za bardzo patriotyczne to by było
a mamy piękną historię, ale bardzo krwawą i bolesną, szczególnie od czasów zaborów
ale bardzo mało się mówi o potędze jaką byliśmy za czasów piastów czy jagiellonów
tzn niewiedzę, może liczba godzin historii nie jest aż tak ważna, bo kto będzie chciał i tak pozna prawdę, bo trzeba znać prawdę o własnym narodzie
tak, niestety ludzi nie interesuje historia ani nad czym trzeba pomyśleć
wszystko w rekach rodziców..jak wychowaja dziecko , a rodzice albo pracuja zbyt długo, albo opuszczaja kraj .
Tak jest.
<W krwawym polu Srebrne Ptasze
Poszli na bój chłopcy nasze,
Hej-ha,hu-ha,
Niechaj Poska zna,
Jakich synów ma!
Obok Orła-znak Pogoni
Poszli nasi
w bój bez broni
Hej-ha,hu-ha
Niechaj Poska zna
Jakich synów ma
<W krwawym polu Srebrne Ptasze
Poszli na bój chłopcy nasze,
Hej-ha,hu-ha,
Niechaj Poska zna,
Jakich synów ma!
Obok Orła-znak Pogoni
Poszli nasi
w bój bez broni
Hej-ha,hu-ha
Niechaj Poska zna
Jakich synów ma

ale co sie dziwić, jak wychodzi jakiś autorytet i mówi, że powstania były polsce nie potrzebne, bo tylko przynosiły straty w ludności cywilnej
No własnie amour .. przykład idzie z góry , niestety..a wiekszosc to łyka i reszta..tylko przytakuje, bo skoro " autorytet "..itd. w kółko..
ja nie mam wiedzy o tak dalekich dziejach w swojej rodzinie, pamiętam, że mój pradzadek był ułanem
Amour-a Żeromski mówił,że trzeba rozrywać rany"aby nie zarosły błoną podłodłości"

amour..jak masz środki i masz kogo jeszcze zapytac..to pytaj niezwłocznie .. stare zdjecia powinny byc opisane , to wazne, zapewniam Cię
wiem, ale ja nie mam takich zdjęć, u mnie wszystko się ciągnie od prus, poznania etc, więc też jest to inaczej