Wpisy 1 348 086 – 1 348 185
22 stycznia 2013 20:34 → 22 stycznia 2013 20:57, 100 wpisów
Janusz jak ktos ma cos z glowa to odczeka te 72godziny i bedzie probowal to samo robic
dzikus
Ale przynajmniej na półkach sklepowych było coś poza octem i musztardą czyli o podróży w czasie nie było mowy
Ale przynajmniej na półkach sklepowych było coś poza octem i musztardą czyli o podróży w czasie nie było mowy
medea76
agatkaa
tczewianka
Pasko
agatkaa
tczewianka
Pasko
torsan miales dzisiaj ósemke wyslana?
Medea ja waga,ale nie chce mi się iść wysłać
dzikus to ze w 81 roku nie było teleranka to moja zmora do dzis jak buncyk cyk jak tylko z kims gadam o stanie wojennym to zawsze to powtarzam gdzie teleranek???
torsan
SKALAR: odczeka, napisze, po 5 minutach dostanie bana i znowu będzie czekał 72 godziny. Ile być tak wytrzymał?
agatkaa
Zaginęli w akcji
tczewianka ,ale Waga też ma dziś wsparcie gwiazd
Zaginęli w akcji
tczewianka ,ale Waga też ma dziś wsparcie gwiazd
Do tego dochodzi ciągła konieczność zakładania kolejnego nicka z innego adresu e-mail...
Mala takie osoby ktore probuja macic porowokowac jak tu ostatnio niktore to nicki robily Napewno tez czytalas te wpisy
dzikus siema dzikusie
torsan katastrofa
SKALAR czytałam tez starszych użytkowników którzy zachowywali se dokładnie w ten sam sposób - stąd moje pytanie, ale ok
Mam nadzieje ze teraz na czacie bedzie ok jak bedzie sie elimnowac tych niesfornych bo czat moim zdaniem jest do komunikacj dla ludzi kulturalnych i nie musi byc caly czas o kuleczkach
mala...pisalam już obstawiam swój ciąg, bo jakoś pusto w pierwszej10, no ale zobaczymy
torsan a co ty teraz tylko trójki bedziesz wysylal?
fajnie ze janusz jest na czacie i zeby byl w miare swych mozliwosci
ja też mam swoją myśl i ideę odnośnie numerków-kiedyś się podzielę
amour
amour
Mała 1321 a Tobie dziewcze to się jeszcze nie znudziły codziennie nowe nicki?
skalar jakbyś potrzebował wspólnika do napadu na bęben w celu porwania z jego wnętrza 11 to zgłaszam swój akces
mala557
fiolunia bo są tu na tym czacie obecni dwulicowi ludzie - a takim dziękuję
Mała1321 Administratora mozesz nabierac ale mnie nie nabierzesz, to tyle w tym temacie
mala557 pierwsza miałaś nicka "mała" mogę zmienić jeżeli se życzysz ?
Mała nie w tym rzecz nie mam nic przeciwko tym, że masz nick mala
Mendea76 sprubuje sam wytargac a jak nie dam rady to jutro we dwujke sami ja wyciagniemy w koncu musi pojsc
toja
toja
czwartek-piątek dzień Rybek czyli twój mąż typuje a sobota i niedziela Baranków czyli ty szalejesz
czwartek-piątek dzień Rybek czyli twój mąż typuje a sobota i niedziela Baranków czyli ty szalejesz
madea niedawno podawałaś kwadrat
50,73
33,34,65 itd
czy to jest twoja twórczość czy zrobiłaś go na jakiś wzór
50,73
33,34,65 itd
czy to jest twoja twórczość czy zrobiłaś go na jakiś wzór
madea zapamiętam
tyle że w czwartek mąż ma poważne badania
nie wiem czy zdążymy
tyle że w czwartek mąż ma poważne badania
nie wiem czy zdążymy