Wpisy 1 343 683 – 1 343 782
19 stycznia 2013 23:03 → 19 stycznia 2013 23:58, 100 wpisów
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
mala1321
widziałaś ? pyk z nowego i już masz wspólasa jeszcze trochę i złapiesz z 77
no i było u tombaka coś organizować ?
uważaj, tylko żeby hewka_dobrosław się nie jargnął
papatki fantazyjne i koniecznie pozdrów krasnoludy
widziałaś ? pyk z nowego i już masz wspólasa jeszcze trochę i złapiesz z 77
no i było u tombaka coś organizować ?
uważaj, tylko żeby hewka_dobrosław się nie jargnął
papatki fantazyjne i koniecznie pozdrów krasnoludy
dopiero przed chwilą zasnęła,a tak na sankach dzisiaj byliśmy, gra w chowanego, berka, syfa...nic jej nie zmęczy!
Pęsko to ja jadę na właśnie kartkach a dokładnie na blankietach do MM rozpisuję losowania i programów mi nie trzeba. A i tak uważam iż za dużo losowań w bazie to jest źle
czekam z utęsknieniem, aby dac ja do przedszkola, bo zwariowałbym chyba
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 286 641,80 zł
Dopisano wygrane kaskada
agatka, właśnie skaldamy wniosek o pobyt w nadmosrskim sanatorium albo lecznicy
kocur powiem tak - baza losowań nie powinna być większa dla mm 5/5 nie powinna być większa niż 1500 do 2000 losowań
i dobrze tam moga jejj zrobic testy na co jest moze uczulona
i skoncza sie choroby
i skoncza sie choroby
kondi ja mialam jak i pisalam podobnie spotkalam dobrego lekarza
odpowiednie leki i po chorobach
odpowiednie leki i po chorobach
Pęsko ja w programy nie wierzę. Owszem pomagają ale JA chcę sam wytypować liczby gry. Moja baza liczy do max 20 losowań
1+3+2+1
nie chcę z tobą gadać
nie wracam do tego wszystkiego
i lata mi to kalafiorem lub rybką - jasne ?
powodzenia w dalszych działaniach
na korzyść
nie chcę z tobą gadać
nie wracam do tego wszystkiego
i lata mi to kalafiorem lub rybką - jasne ?
powodzenia w dalszych działaniach
na korzyść
kocur gram tak 2 parki robią 4kę i dla 1500-2000 zerowe 5ki i to wszystko - ręcznie tego nie robię szkoda czasu!
Pęsko zerowe piątki czyli co ? Bo nie ogarniam. A bez programu to jest trudne do wykonania ? Czy za dużo czasu zajmuje takie coś ?
Robal36,nie czytam wszystkich wpisów,muszę Izkowi kolację zrobić
1 343 670. jesteś na dobrym tropie.
Ksings to mój facet,tęsknię za nim,Izek-córciana tym forum prym ostatnio wiedzie Lila,rozumu własnego nie macie?głupia cipa to jest.
1 343 670. jesteś na dobrym tropie.
Ksings to mój facet,tęsknię za nim,Izek-córciana tym forum prym ostatnio wiedzie Lila,rozumu własnego nie macie?głupia cipa to jest.
zerowe są to 5/5 które nie wypadły w danym zakresie czasowym - dla przykładu - dziś 4 14 17 19 dla 1500 losowań było 16 zerowych po losowaniu zostało 14 czyli 2 wpadły
Ciekawą rozmowę tu prowadzicie,a ja uważnie czytam. Ja dopiero początkująca i kiepsko mi idzie. Ale wszystko przede mną
aga widzisz ja jestem na multipasko już prawie 12 lat a nawet przy nicku nie mam kryształu tak jak TY - o czym to może świadczyć ?
Pęsko czyli te co wpadły zerowe piątki to odrzucasz, a zostają te co mają szanse w późniejszych losowaniach wpaść. Tak mam rozumieć?
Pęsko a wiesz myślałam o programach - jak do tej pory kartka długopis itp. raz lepiej raz gorzej z naciskiem na gorzej.
Mylisz się, aj dużo wcześniej tutaj podawałam liczby. Czasem na tak czasem na Nie do Lotto i zdarzało się, że z niektórymi osobami tutaj typowałam.
kocur - ja nie szukam 5/5 tylko dobrą czwórkę z niej zawsze wpadnie 5/5 - kwestia tylko ile będzie tych 5/5
Ten diamencik to dawno zdobyty. A jak Córeczka się pojawiła to ja stąd zniknęłam. Możesz zobaczyć jak ja często tutaj się pojawiam
sercelina nie myl mnie z Januszem - bardzo podobny nick z adminem ale to nie te same osoby
Pęsko dzięki za wyczerpującą konwersacje. Ja mam jeszcze chwilę czasu jak coś to podziel się swoimi spostrzeżeniami na temat tego czego unikać podczas typowania - czy są takie ciekawostki ?
Pasko,masz rację.tłumaczę to swojemu chłopu,traf 4/4
piątka sama wejdzie
piątka sama wejdzie
kocur kiedyś się zastanawiałem nad tym czy to zabawa czy może dodatkowy zarobek - grałem wirtualnie długo a nawet bardzo długo nauczyłem się cierpliwości tzn zbieram kasę i gram na jedno konkretne losowanie - ODSZEDŁEM OD CODZIENNEGO GRANIA
Pęsko konkretne losowanie to jakie niby ma być. Pewnie takie które według prognoz mają duże prawdopodobieństwo konkretnego dnia wpaść z danymi liczbami
Ja mam, ale ciężko z 18 liczb wybrać. Ostatnio jak było 12 stycznia to z jej cyferek padło 7 z 18
Był kiedyś na forum Mariusz fajny gość jeżeli chodzi o teorię i wiedzę matematyczną ale bardzo "naukową" ale bawiliśmy się w zerowe piątki i nauczył mnie jednej cudownej rzeczy - TY DECYDUJESZ KIEDY JEST W BAZIE 1 LOSOWANIE
OSTRÓDZKI SEKTOR -LSO -Z CMENTARZA
Pęsko Też uważam że takie codzienne granie to przede wszystkim strata pieniędzy a szanse małe i liczby bardzo nie przemyślane a losowania są dwa a pośpiech nie jest tu dobrą wskazówką
pęsko,czas,Ksings mnie tego nauczył.czas jett najprostrzą rzeczą
kocur konkretne tzn takie które pozwoli Ci nie przegrać a zmotywuje do dalszego grania. Jeżeli liczysz na dużą kasę to trzeba grać w lotto na chybił trafił a granie w mm ma systematycznie dawać kilka złotych na plus
Pęsko znowu można powiedzieć że niema się co za bardzo zastanawiać
Powtórki co 350 losowań pewnych liczb. Szkoda, że ktoś powiedział, że diamencik o czymś świadczy a nie przemyślał tego co mówi. Znikam na pewnien długi czas
Pesko to o jaką sumę grać to wiem, że o duże w lotto a o niewielkie a częściej to w MM
aga nie chodziło o to aby tak to odebrałaś - diamencik to już coś na tym forum
pęsko,żądaj wiele,wiele dostaniesz,chciałam tego faceta,i mam!
kocur wybierz sobie na jutro 10 parek - i zrób z nich 4ki zobacz czy trafisz 2 parki (oczywiście różne parki)
super i oby sercelina miłość była tym owocem a nie tylko dziecko - ja już bardziej czekam na wnuki
Pęsko ok tak zrobię jutro przed 14 i na 22. Zapiszę na kartce i będę tak typował jakiś czas
da sobie radę,umie strzelać,był gdzieś tam,za dolary,zawsze wraca.
Jak mówi matematyka to jest tak im więcej dasz tym więcej dostaniesz
Pęsko Wielkiego Zderzacza Kwadronów w domu nie mam ale spróbuję zrobić symulację
Pęsko ale w wersji demo jest tylko do 7 tyś losowań. A dodatkowo doszło bardzo dużo tego.
A w jakiej to opcji programu jest ta symulacja ?
A w jakiej to opcji programu jest ta symulacja ?