Wpisy 1 343 583 – 1 343 682
19 stycznia 2013 22:34 → 19 stycznia 2013 23:03, 100 wpisów
moze cie myle za pewna osobe ale jest taka ku rwa z mojej okolicy nazywa sie kurzawa a juz teraz sto procent wiem ze to sercelino
franko dawaj pytanko
no franko ja tego nie wiem
wasyl poczekaj
przez tela szlo obrazanie wiem jakie i potem liroy
przez tela szlo obrazanie wiem jakie i potem liroy
cza pasko zapytac po nicku skąd klika secelina
jeszce raz,dla przypomnienia,czasem zapraszam tutaj ludzi chwaląc tą fajną stronkę.ostatnio odpisują mi,żę kicha tu jest.może za sprawą Lili.
dzikus,daleko do archiwum.niektórzy na tym forum myślą,że to ich własność.jak zjawia się ktoś inny,z innym myśleniem,gnoją go.Lila w tym przewodniczy,i nakręca innych.przyzwyczaiła się do tego forum,i traktuje jak swoją własność.właścicielem jest Pan Janusz Paśkiewicz.Ona o tym zapomina.kretynka.
dzikus,daleko do archiwum.niektórzy na tym forum myślą,że to ich własność.jak zjawia się ktoś inny,z innym myśleniem,gnoją go.Lila w tym przewodniczy,i nakręca innych.przyzwyczaiła się do tego forum,i traktuje jak swoją własność.właścicielem jest Pan Janusz Paśkiewicz.Ona o tym zapomina.kretynka.
franko nic mi to nie mówi
dobra widze, ze nigdzie nie dojdziemy w tym temacie. Lilka, co tam nasa ostatnio ma w plnach ciekawego?
secelina powtarzasz sie zmien płyte
piszesz jedno i to samo
wasyl napisze ci na @
oki
sercelina kicha to tu jest za twoją sprawką,pomyliłaś mój nik chyba ze swoim
to idz mu wyliz rowa
kupę wazelina ludzi odeszło stąd właśnie przez takich popaprańców jak ty.a jak chcesz zadymę to się doczekasz
kocur to sie juz nudne robi
rów marianski
Wiecie kochani jestem chyba najstarszym aktywnym (staż) multipaskowiczem tutaj ale niestety dlatego Ci co coś wygrywają tutaj nie piszą bo nie bardzo jest jak gdy jest taka atmosfera
secelina a ty idz do ksingsa
niech ci rowa wylize poczwaro nacpana
niech ci rowa wylize poczwaro nacpana
Pęsko..bo jak jest wesoło to takiemu ś***u przeszkadza i miesza.Niech sobie w majtach zamiesza jak jej się nudzi
pa lili x1000%
sercelina pożyczyłaś język od swojego faceta w delegację pojechał ?
gdyby liroya nienapisal to bym niewiedzial
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
Pamiętam jak się cieszyłem z pierwszej 5/5 w mm jeszcze w kwocie 330 było nas kilku teraz zdarza się kilka k ale nikt z Was w sumie chyba o kasie nie myśli tylko aby sobie popisać a szkoda.
tak tak ksings
m.i.a.u.
Pęsko I to wielka szkoda, że nie chcą pisać bo tak można by było wiele się nauczyć i samemu lepiej typować
Pęsko ja w Multi Lotka kilka lat temu w maju 2 razy pod rząd po 100 zeta wygrałem było to chyba 5 z 5 czy jakoś tak
secelina jestes tak głópia jak ksings i macie te same pochwy zryte
Sądziłem ksings, że jesteś mądrzejszy, ale teraz, to się zastanawiam, obawiam niemal, ile z niku Ci /numerologicznie oczywiście/ wychodzi
Albo po drucie się /znowu - ?/ zgadaliście, zgadałyście, albo , może, to i ta sama kamienica - wiesz, wiesz, co mam na myśli hihihi
Ale koleżance, to widzę zabrakło jednej /takiej samej/ liczby ?
Albo po drucie się /znowu - ?/ zgadaliście, zgadałyście, albo , może, to i ta sama kamienica - wiesz, wiesz, co mam na myśli hihihi
Ale koleżance, to widzę zabrakło jednej /takiej samej/ liczby ?
wasyl hehe nie pochwy du py bo to pe daly muwie ci wasyl
kocur 5/5 nie mogło być 330 kiedyś teraz 700
aga wiesz jak to jest albo forum albo podzieliliśmy się na grupy typu skype itp bo nie ma chętnych do normalnych wymian na czacie
aga wiesz jak to jest albo forum albo podzieliliśmy się na grupy typu skype itp bo nie ma chętnych do normalnych wymian na czacie
sredni debilizm .....secelina
Z tym się zgadzam i sama jestem w kontakcie z osobami, którzy zniknęli dawno z MP przez to co się tutaj dzieje
Pęsko dokładnie nie pamiętam ale było po 100 złotych, to potrafiło cieszyć a teraz ehh
kocur zerknij na dział pewniaki i jak masz czas i troszkę samozaparcia to można naprawdę złapać 5/5
Mała 1321 jutro typuję ale na po 14 bo jeszcze jest stare typowanie na profilu. za 10 minut
Pasko,po to ksings kupił od Ciebie Viltomierz,aby trafić.i odzyskać kasę za mamuśkę.widziałam jego kupony,wysyłał dwa tygodnie,i nagle,jak dał spokój,wchodzi 9/19,8/7,5/6.
odpuszczał,bo nie wierzył.tłumaczył mi-gramy z komputerem.i tak wierzę w niego.a on ciągle wlepia gały w ten Viltomierz.
odpuszczał,bo nie wierzył.tłumaczył mi-gramy z komputerem.i tak wierzę w niego.a on ciągle wlepia gały w ten Viltomierz.
cóż - to widać albo klątwa
fobii /- dać numer wpisu ? /
albo tombaka
albo zalecenie Mariusza
albo ostrzeżenie Jasze
fobii /- dać numer wpisu ? /
albo tombaka
albo zalecenie Mariusza
albo ostrzeżenie Jasze
Pęsko potrafisz zachęcić do grania. Ale i tak trzeba wybrać z pośród osób które dobrze typują pewniaki
boze......sercelina czemu uciekłaś z kondona
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 2 210 000 zł
wie cie co ja stąd s***zielam
wieje tu ujnią ksingsem i serceliną
pa
wieje tu ujnią ksingsem i serceliną
pa
Pęsko postaram się bo monety na granie mam mniej i dlatego trzeba typować na co najmniej 50 %
kondi dzięki ale i tak zatypuję na MP w profilu jak nie wejdą na 14
kocur kiedyś podstawa to był zeszyt i ołówek - teraz jest wydrukowana kartka zalaminowana i pisak suchościeralny plus program Multipasko i Viltomierz na podstawie typówania Kazika ale i tak jako facet jestem wzrokowcem i tak ostatnie zdanie zostaje wybrane z kartki papieru!