Wpisy 1 332 036 – 1 332 135
13 stycznia 2013 21:48 → 13 stycznia 2013 22:07, 100 wpisów
Ktos powinien zrobic badanie rynku medycznego , co jest potrzebne, co mozna uruchomic, zeby ludzie mogli korzystac. Robią pospolite ruszenie ,zeby jakis koncern medyczny "wypchnął" zlom który mu zalega w magazynach. Niech dadza ludziom na leki przeciwrakowe w konkretnych przypadkach , przykładowo, moze komus te pieniadze faktycznie pomogą. A tak to kupią tomograf np. za 20mln, a braknie kasy na uruchomienie i serwis i sprzet ląduje w piwnicy, ale plan wykonany, czyzby komuna wróciła?
lilcia, dobrze ze sie poprawilas, bo juz scenariusz zaczelem układac
Wszyscy chyba zdają sobie sprawe ze on czerpie jakies tam profity z WOSP-u,ale i tak to sie całemu społeczenstwu opłaca..
wasyl...jesteś sam bogaty ty ty ..no rzuć 1 tysiaki puszka WOSP ja nie ..
dobra ja koncze....dobra pozabierajmy tym malutkim dzieciaczkom ratujacym im zycie sprzet,bo ten co im to kupił to złodziej....a tych którzy sa przeciwko WOSP jak kedys wasze dziecko trafi na sprzet Owsiaka nie pozwólcie na to aby było leczone sprzetem złodzieja
medea76...
medusiaa..
obserwuje chat dewiant jeden
krzysio7444
znam takich co po 4tysiaki wyciągali na moich oczach z puszki owsiaka i 1 tysiąc zostawiali zeby nikt sie nie czepiał ze mało zebrał

znam takich co po 4tysiaki wyciągali na moich oczach z puszki owsiaka i 1 tysiąc zostawiali zeby nikt sie nie czepiał ze mało zebrał

gaja ten mój swiadek jest wiarygodny bo cpali razemmm 

złodziejstwo chamstwo jest wszędzie
4tysiaki za 1dzien pracyyyy
tak lila
jak urodzisz dzidziusia,i będzie miał żółtaczkę,jak większość dzieci nowonarodzonych,nie zgadzaj się w żadnym wypadku,aby to dziecko umieszczono w inkubatorze kupionym za kasę WOŚP
głupia cipo
jak urodzisz dzidziusia,i będzie miał żółtaczkę,jak większość dzieci nowonarodzonych,nie zgadzaj się w żadnym wypadku,aby to dziecko umieszczono w inkubatorze kupionym za kasę WOŚP
głupia cipo
gaja on ma nr do owsiaka bo to jego kumpel
wasyl...wosp jak koniec finały np moze do około 47 melon ..aa pan owsiak tajemnicy chce wziąć troche 2 melon na rok .. pewnie troche nie uratuje dziecko chore...
ksings..nie widziałam u mnie w mieście żeby cos było kupione przez Owsiaka.Zresztą ja nie wiem co Ty chcesz ode mnie,Czy ja pisaam że źle robi i czy na tym zarabia? Ja napisałam tylko że wyleczył się z jakania
gaja lepiej dac biednemu co zebra bo widac ze głodny
tommus..no zauważyłam własniea jaksiepytałam to napisałes że,mi się wydaje
zaraz losowanie
wasyl ..czyli nazywają łapówkarza
ksings, juz nie raz pokazałes ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem
gaja zrobisz jak uwazasz ja tylko sie wypowiedziałem
co na ten temat sądze
co na ten temat sądze
klonek, budzet nfz to 64 MILIARDY zlotych... jesli naprawde sadzisz, ze to pare milionow owsiaka ma az taki wplyw na cokolwiek i ze bez nich wszystkie niemowlaki czy ofiary wypadkow poumieraja bez opieki, to znaczy ze marketing i PR WOSP dziala jak nalezy...
Nie jaka sie Lila, bo wali naftę jak Jeden z braci Golców, zreszta mam sasiada ,jak wypije to gada spiewająco, ten ma tak samo.
krzysio744
stajesz na owsiaka dostajesz puszke uzbierasz od 2 do 7 tys
i czyscisz puszke w domu i wkładasz tysiaka i nikt nic nie ma do ciebie jeszcze chwakli cie
stajesz na owsiaka dostajesz puszke uzbierasz od 2 do 7 tys
i czyscisz puszke w domu i wkładasz tysiaka i nikt nic nie ma do ciebie jeszcze chwakli cie
jareq08..ja tam nie wiem co wali i wali mnie to,niech robia co chcą
zóltaczka noworodkowa nie jest powodem, by umieszczec noworodka w inkubatorze . To zóltaczka fizjologiczna
nikt tego nie kontroluje
i tak owsiak wpadł na pomysł zeby to obejsc bo było mało wolontariuszy a wiecej kasy to zmienił to ze wolontariuszy jest 3razy tyle a kasa i tak wieksza
i tak owsiak wpadł na pomysł zeby to obejsc bo było mało wolontariuszy a wiecej kasy to zmienił to ze wolontariuszy jest 3razy tyle a kasa i tak wieksza
Ostatnie dwa wyrazy... bardzo nieładne
1 332 066. ksings 2013-01-13 (21:53)
1 332 066. ksings 2013-01-13 (21:53)
ej dajcie na luz z nim zaraz losowanie
agatko..słusznie..wszystkie dzieci maja w inkubatorach umieszcza sie dzieci.. wczesniaki, lub z zagrozeniem życia
wasyl...owsiak ma co wszystko np wspaniałe prezenty i spi bardzo spokojnie ..a ty czemu tak co dzienne za duzo piiić ..
czesc medea
agatka
skąd wiesz
naświetlenia trwają kilka minut tylko w przypadku łagodnego przebiegu żółtaczki
skąd wiesz
naświetlenia trwają kilka minut tylko w przypadku łagodnego przebiegu żółtaczki
lila
ksings..jesteś głupią cipą? Przykro mi że,takie zdanie masz o sobie
medusia
LILI walic to olewam to ale ksings bardzo nieładnie napisał o tobie i olewam go ciepłym moczem i
spustem a wiesz ze sikam non stop
LILI walic to olewam to ale ksings bardzo nieładnie napisał o tobie i olewam go ciepłym moczem i
spustem a wiesz ze sikam non stop
ja jak tak pisałem to janusz mnie zablokował a jemu wolno
janusz pasko zgłos sie
janusz pasko zgłos sie
jackwar...