Wpisy 1 331 936 – 1 332 035
13 stycznia 2013 21:16 → 13 stycznia 2013 21:48, 100 wpisów
Lila,,ja jak na czat wchodzę to musi być browar
panoramix ano mam
zawsze go noszę przy sobie
panorama u mnie kulki są w worku tylko dwie
o przepraszam przegrałem je na MP
o przepraszam przegrałem je na MP
jak aga pęknie to bonus teź
franko dobre
franek gorzej jak bonus pęknie a AGA NIE
Lila...no chyba raczej tak
lila ..dla ciebie www ...nic nie moja wina jak kto wie
--------
http://demotywatory.pl/721622/Skoro-uwazasz-ze-Owsiak-kradnie
-------
i znikam..
--------
http://demotywatory.pl/721622/Skoro-uwazasz-ze-Owsiak-kradnie
-------
i znikam..
krzysio..ja nie twierdzę że,kradniechociaż hmm...odkądzbiera kasę przestał się jąkać
lila haha
Lila..oj taaak!
franek..no tak kiedyś zanim wypowiedział jakieś słowo to trwało chyba dobrych kilkadziesiąt sekund a teraz zapitala jak katarynka Pomaga dzieciom i przy okazji sam sie wyleczył
kto dziś losuje
I dawać mi tu losowanie
I dawać mi tu losowanie
lila
miałem szacunek do ciebie,ale widzę,ze kretynka zwykła jesteś.
napisz raz jeszcze coś podobnego o Owsiaku,to zgłoszę to do prokuratury
miałem szacunek do ciebie,ale widzę,ze kretynka zwykła jesteś.
napisz raz jeszcze coś podobnego o Owsiaku,to zgłoszę to do prokuratury
dzis chop losuje
ksings
Lila...poczekam
pewnie jan dziś w akcji
klonek....jeden chce to daje drugi nie chce to nie daje.Nie ma dwóch takich samych ludzi i każdy ma prawo do swojego zdania
tak jak wasyl pisał że widział jak zbieraja kasę na dzieci do puszek a potem je przepijają.Właśnie dlatego wole pomóc komus osobiście jeśli ktos takiej pomocy ode mnie potrzebuje a nie jakieś puszki ,nr konta itd
ksings......... tak sie składa ze mój znajomy był przy tym
jap powstawała wosp
owsiak kretyn jeden siedział w barze nawaallony i n ie miał na piwo a ze nacpany był to zapytał swoich kolegów kretynów chodzcie cos zrobimy zebysmy zarobili i zeby dzieci miały dobrze i i tak powstało
wosp
przysiegam tak było
owsiak to kretyn i złodziej

jap powstawała wosp
owsiak kretyn jeden siedział w barze nawaallony i n ie miał na piwo a ze nacpany był to zapytał swoich kolegów kretynów chodzcie cos zrobimy zebysmy zarobili i zeby dzieci miały dobrze i i tak powstało
wosp
przysiegam tak było

jap powstawała wosp
wosp
przysiegam tak było
jap powstawała wosp
wosp
przysiegam tak było
jap powstawała wosp
wosp
przysiegam tak było
.
jap powstawała wosp
wosp
przysiegam tak było
.Pomagac powinno państwo a my czy damy czy nie to juz sprawa każdego idywidualnie.
A klonek wprowadzasz indoktrynacje...
A klonek wprowadzasz indoktrynacje...
Lila ,i tak to jest w tym kraju{{kwasny}połowa za połowa przeciw
tommuś...ciekawe kto Tobie pomorze jak Ci kiedyś nie daj Boże będzie pomoc potrzebna
ja twierdze ze owsiak to złodziej i podawaj mnie do tej prokuratury
wali mnie to
wali mnie to
ksings wal sie i tyle mam do powiedzenia na twój temat
I znów nakupią niepotrzebnego sprzetu jak NFZ twierdzi, bedzie rdzewiał w szpitalnych piwnicach , bo nie ma personelu do obsługi i pieniedzy na uruchomienie tego co zakupi "orkiestra". Ale co tam , przeciez to pieniadze "niczyje' , kto sie tym przejmuje. "Jakaty" wezmie 10%, rozbija sie smigłowcami po Austrii, a Ci wolontariusze na tym mrozie za tzw. damski h.... Od poczatku to dla mnie jest LIPA.Mozna to inaczej rozegrać , ale kij im w... , pozdrawiam.
ksings debil to cie zrobił czerstwą bułką
dobra stopuje bo janusz mi da znowu bana
dobra stopuje bo janusz mi da znowu bana
i tyle mam do powiedzenia......... tak sie składa ze mój znajomy był przy tym
jak powstawała wosp
wosp
przysiegam tak było
jak powstawała wosp
wosp
przysiegam tak było
mam wrazenie, ze wkladam kij w mrowisko, ale co tam pewnie jako jedyny czytalem sprawozdania finansowe fundacji WOSP... NIGDY nie dam im zlamanego grosza... sa inne fundacje, ktore wspieram regularnie, a ktore pieniadze wydaja lepiej... tyle ze nawet na dziesiata czesc zainteresowania mediow WOSP liczyc nie moga...
ale kazdy z wlasnymi pieniedzmi moze robic co chce
ale kazdy z wlasnymi pieniedzmi moze robic co chce
a jesli chodzi o sprzet, to z prawdziwych źródeł wiem ze jest tak, ze w warszawie w centrum maja go od uja, bo tam idzie bardzo duzo a gdzie reszta szpitali? w lessnej maja po polowie kazdego i nie moga korzystac
ja proponuje 1 , 33 , 34
przysiegam ze tak było z owsiakiem 

wspierajcie TS
wasyl, wierze, ze tak moglo byc... bo jakos swoja przeszloscia sprzed WOSP sie nie chwali...
lili. u nas nawet pół karetki nie widziałem zeby było napisane od owsiaka
a ciekawe za czyje pieniądze jezdzi na te wyprawy co pokazują w telewizji
a ciekawe za czyje pieniądze jezdzi na te wyprawy co pokazują w telewizji
cpunnnnnnn i pijakkkkkkk
chwała mu za to ze jest dobry ale ja swoje wiem
lila prawda w oczy kole
Ja uwazam ze WOSP to słuszna idea..ale kazdy ma prawo do swojego zdania
gaja taki sam cpun i pijak bo razem z owsiakiem to robili
gaja, miedzy idea a realizacja jest odleglosc jak stad na ksiezyc
lila no złodzieja ćpuna chwasta powiedz mu prawde to go zaboli to