Wpisy 1 332 136 – 1 332 235
13 stycznia 2013 22:08 → 13 stycznia 2013 22:23, 100 wpisów
spadamy stąd nara fakju
losowanie juz za pare minut
spoko , prawdziwi Polacy z was , każdy złodziej kombinator . Jeden zbiera i w domu puszke opróżnia , drugi wymyśla trzeciemu .....
Gdy się trafi 10 w multi -to mozna dac bonusik na orkiestrę ,czy się obraża,ze się chce pieniązki wyprać?
Nie rozumiem o co chodzi z tymi wycieczkami w kierunku p. Owsiaka. Ile by jego, jego żony i tego profesora z rady fundacji oraz ich pracowników nie pochłonęło środków to i tak jest to bardziej przejrzyste i uczciwe niż sytuacja niż w NFZ gdzie ludziom odmawia się pieniedzy na leczenie skazując niejednokrotnie nawet na śmierc bo środków nie ma podczas gdy plan na budowę "szklanych domów" czyli siedzib, premii dla pracowników i zwiększanie liczby urzędników rosną co roku i są wykorzystywane w 100 %
lili.. tommek agatka i reszta spadamy stąd
coraz wiecej ludu tu wali na losowanie
jak do KOSCIOŁA pewnie BISKUP ZJECHAŁ
jak do KOSCIOŁA pewnie BISKUP ZJECHAŁ
lili... trzasnij BĄKA i tyle
lili musze wygrac to kupie mp
jackwar
A najlepsze w naszych krajanach jest to, że ten co najgłośniej krzyczy, że Owsiak to złodziej na jego miejscu wziąłby nie kilka czy kilkanaście procent ale tyle ile by się dało czyli nawet wszystko. 'I wiszą wysoko i są takie kwaśne" jak mówił lis na widok winogron do których nie mógł dosięgnąc
A najlepsze w naszych krajanach jest to, że ten co najgłośniej krzyczy, że Owsiak to złodziej na jego miejscu wziąłby nie kilka czy kilkanaście procent ale tyle ile by się dało czyli nawet wszystko. 'I wiszą wysoko i są takie kwaśne" jak mówił lis na widok winogron do których nie mógł dosięgnąc
ci co nie dają niech sie nie odzywają , ich sprawa ale dzięki orkiestrze jest czym dzieci leczyć
gaja masz racje od 20 lat płace podatki
ida na szpitale itd.. to powiedz mi czemu stoje jak po***ny w kolejkach godzinami
ida na szpitale itd.. to powiedz mi czemu stoje jak po***ny w kolejkach godzinami

wasyl ..mówisz spada wszyscy ..a mi tez spada...
Losowanie
wasyl , musisz jeszcze płacić dodatkowo na cywilną służbę zdrowia to nie będziesz stał tylko leżał
lili.... trzasne bąka za ciebie
mówisz i masz pryk prosto w gębę ksingsowi czy jak mu tam
sredni debilizm
mówisz i masz pryk prosto w gębę ksingsowi czy jak mu tam
sredni debilizm
Wkurza mnie to ze kolejny minister zdrowia z uporem maniaka przekonuje,że jest dobrze
zawiesza się
TS młoda ładna noga.. ja nic nie boję moge klepać tyłka
Czuję że wygram 700 zł teraz a wy ?
lili............
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
07,12,13,15,17,30,32,37,38,39,40,41,43,47,50,53,55,59,73,78
Plusem jest liczba: 50
07,12,13,15,17,30,32,37,38,39,40,41,43,47,50,53,55,59,73,78
Plusem jest liczba: 50
Użytkownik deki72 trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
I jak wam poszło ?
lili podoba ci sie
uluss
deki72 trafił 5/5 ?
a napis koło domku
ulala...
Jak to zrobiłeś ? A wysłałeś kupon ?
deki
jocia witam ponownie
według astrologów z GW jutro ma byc dzień sprzyjający hazardowi
jocia witam ponownie
według astrologów z GW jutro ma byc dzień sprzyjający hazardowi
ja dzis nie grałem ......................
Lila mozesz mi czasem cyferki na @ wysłać, to sobie cos wybieeeere