Wpisy 1 331 979 – 1 332 078
13 stycznia 2013 21:36 → 13 stycznia 2013 21:56, 100 wpisów
Pomagac powinno państwo a my czy damy czy nie to juz sprawa każdego idywidualnie.
A klonek wprowadzasz indoktrynacje...
A klonek wprowadzasz indoktrynacje...
Lila ,i tak to jest w tym kraju{{kwasny}połowa za połowa przeciw
tommuś...ciekawe kto Tobie pomorze jak Ci kiedyś nie daj Boże będzie pomoc potrzebna
ja twierdze ze owsiak to złodziej i podawaj mnie do tej prokuratury
wali mnie to
wali mnie to
ksings wal sie i tyle mam do powiedzenia na twój temat
I znów nakupią niepotrzebnego sprzetu jak NFZ twierdzi, bedzie rdzewiał w szpitalnych piwnicach , bo nie ma personelu do obsługi i pieniedzy na uruchomienie tego co zakupi "orkiestra". Ale co tam , przeciez to pieniadze "niczyje' , kto sie tym przejmuje. "Jakaty" wezmie 10%, rozbija sie smigłowcami po Austrii, a Ci wolontariusze na tym mrozie za tzw. damski h.... Od poczatku to dla mnie jest LIPA.Mozna to inaczej rozegrać , ale kij im w... , pozdrawiam.
ksings debil to cie zrobił czerstwą bułką
dobra stopuje bo janusz mi da znowu bana
dobra stopuje bo janusz mi da znowu bana
i tyle mam do powiedzenia......... tak sie składa ze mój znajomy był przy tym
jak powstawała wosp
owsiak kretyn jeden siedział w barze nawaallony i n ie miał na piwo a ze nacpany był to zapytał swoich kolegów kretynów chodzcie cos zrobimy zebysmy zarobili i zeby dzieci miały dobrze i i tak powstało
wosp
przysiegam tak było
owsiak to kretyn i złodziej
jak powstawała wosp
owsiak kretyn jeden siedział w barze nawaallony i n ie miał na piwo a ze nacpany był to zapytał swoich kolegów kretynów chodzcie cos zrobimy zebysmy zarobili i zeby dzieci miały dobrze i i tak powstało
wosp
przysiegam tak było
owsiak to kretyn i złodziej
mam wrazenie, ze wkladam kij w mrowisko, ale co tam pewnie jako jedyny czytalem sprawozdania finansowe fundacji WOSP... NIGDY nie dam im zlamanego grosza... sa inne fundacje, ktore wspieram regularnie, a ktore pieniadze wydaja lepiej... tyle ze nawet na dziesiata czesc zainteresowania mediow WOSP liczyc nie moga...
ale kazdy z wlasnymi pieniedzmi moze robic co chce
ale kazdy z wlasnymi pieniedzmi moze robic co chce
a jesli chodzi o sprzet, to z prawdziwych źródeł wiem ze jest tak, ze w warszawie w centrum maja go od uja, bo tam idzie bardzo duzo a gdzie reszta szpitali? w lessnej maja po polowie kazdego i nie moga korzystac
ja proponuje 1 , 33 , 34
przysiegam ze tak było z owsiakiem 

wspierajcie TS
wasyl, wierze, ze tak moglo byc... bo jakos swoja przeszloscia sprzed WOSP sie nie chwali...
lili. u nas nawet pół karetki nie widziałem zeby było napisane od owsiaka
a ciekawe za czyje pieniądze jezdzi na te wyprawy co pokazują w telewizji
a ciekawe za czyje pieniądze jezdzi na te wyprawy co pokazują w telewizji
cpunnnnnnn i pijakkkkkkk
chwała mu za to ze jest dobry ale ja swoje wiem
lila prawda w oczy kole
Ja uwazam ze WOSP to słuszna idea..ale kazdy ma prawo do swojego zdania
gaja taki sam cpun i pijak bo razem z owsiakiem to robili
gaja, miedzy idea a realizacja jest odleglosc jak stad na ksiezyc
lila no złodzieja ćpuna chwasta powiedz mu prawde to go zaboli to
Ktos powinien zrobic badanie rynku medycznego , co jest potrzebne, co mozna uruchomic, zeby ludzie mogli korzystac. Robią pospolite ruszenie ,zeby jakis koncern medyczny "wypchnął" zlom który mu zalega w magazynach. Niech dadza ludziom na leki przeciwrakowe w konkretnych przypadkach , przykładowo, moze komus te pieniadze faktycznie pomogą. A tak to kupią tomograf np. za 20mln, a braknie kasy na uruchomienie i serwis i sprzet ląduje w piwnicy, ale plan wykonany, czyzby komuna wróciła?
lilcia, dobrze ze sie poprawilas, bo juz scenariusz zaczelem układac
Wszyscy chyba zdają sobie sprawe ze on czerpie jakies tam profity z WOSP-u,ale i tak to sie całemu społeczenstwu opłaca..
wasyl...jesteś sam bogaty ty ty ..no rzuć 1 tysiaki puszka WOSP ja nie ..
dobra ja koncze....dobra pozabierajmy tym malutkim dzieciaczkom ratujacym im zycie sprzet,bo ten co im to kupił to złodziej....a tych którzy sa przeciwko WOSP jak kedys wasze dziecko trafi na sprzet Owsiaka nie pozwólcie na to aby było leczone sprzetem złodzieja
medea76...
medusiaa..
obserwuje chat dewiant jeden
krzysio7444
znam takich co po 4tysiaki wyciągali na moich oczach z puszki owsiaka i 1 tysiąc zostawiali zeby nikt sie nie czepiał ze mało zebrał

znam takich co po 4tysiaki wyciągali na moich oczach z puszki owsiaka i 1 tysiąc zostawiali zeby nikt sie nie czepiał ze mało zebrał

gaja ten mój swiadek jest wiarygodny bo cpali razemmm 

złodziejstwo chamstwo jest wszędzie
4tysiaki za 1dzien pracyyyy
tak lila
jak urodzisz dzidziusia,i będzie miał żółtaczkę,jak większość dzieci nowonarodzonych,nie zgadzaj się w żadnym wypadku,aby to dziecko umieszczono w inkubatorze kupionym za kasę WOŚP
głupia cipo
jak urodzisz dzidziusia,i będzie miał żółtaczkę,jak większość dzieci nowonarodzonych,nie zgadzaj się w żadnym wypadku,aby to dziecko umieszczono w inkubatorze kupionym za kasę WOŚP
głupia cipo
gaja on ma nr do owsiaka bo to jego kumpel
wasyl...wosp jak koniec finały np moze do około 47 melon ..aa pan owsiak tajemnicy chce wziąć troche 2 melon na rok .. pewnie troche nie uratuje dziecko chore...
ksings..nie widziałam u mnie w mieście żeby cos było kupione przez Owsiaka.Zresztą ja nie wiem co Ty chcesz ode mnie,Czy ja pisaam że źle robi i czy na tym zarabia? Ja napisałam tylko że wyleczył się z jakania
gaja lepiej dac biednemu co zebra bo widac ze głodny
tommus..no zauważyłam własniea jaksiepytałam to napisałes że,mi się wydaje
zaraz losowanie