Wpisy 1 329 082 – 1 329 181
12 stycznia 2013 11:46 → 12 stycznia 2013 12:15, 100 wpisów
mala557 radocha by byla wielka i pewnie stres rozne emocje itp
angierski czuję, że w tym szale i euforii, któraś ze ścian w mym pokoju by poległa
mala557 ponoc byla taka sytuacja ze sie afiszowal kazdemu i ktos go otrul
mój znajomy jak wygrał 10/10 w multi z bonusem było jakoś 520tyś to zaczął pić, żona go zostawiła itd
co z czlowieka robia pieniadze, trzeba miec jakies plany na wydanie takiej kasy, albo na oszczedzanie a nie odrazu popadac w alkoholizm
angierski tak własnie kasa działa na ludzi. Ten kto ma plany i wie jak pieniądze zainwestować to wygrać nie może, a ten co trwoni na prawo i lewo zawsze cos zgarnie
mala557 pokazywali w supermarkecie jak sie cieszy z wygranej a tu taka porazka przeplacil zyciem
Ta 4 w jokera to mi sie wysniła, zamiast 5 multi mogłam same 4 obstwić w jokera
mala557 tak, ten co ma sklonnosci do uzaleznien itp, co chce wlasne problemy zatuszowac czesto wygrana takim ludziom zaszkodzi
może jeszcze 10 do nich dołączyc, bo z daty dzisiejszej 1 wypada
Użytkownik angierski dodał nowy komentarz w dziale Materiały wideo
trisetum kupił mieszkanie 3 pokojowe, reszta w alkohol i inne używki
wiesz znam gościa co tylko puszcza dziesiatkami i zawsze cos ugra
mala/czyli jak to mówią głupi ma szczęście a mądry za***ziela za 1,500 zł
mala557 systemem tez trafilem te 4/5 i o jedna liczbe jakbym przesunal byla by 5/5
systemem warto grac w mini zeby przejsc poza 3/5 i grac o 4/5 albo 5/5
lilka
kasika jeszcze do mini nic nie wymyśliłam, ale spojrzę w mapki i cosik podam
kasika jeszcze do mini nic nie wymyśliłam, ale spojrzę w mapki i cosik podam
Apropo święconych kuponów, zawsze do koszyczka z jajkami na Wielkanoc kłade
mirnam61 ludzie czasami przesadzaja z totkiem - wysylaja za 1000zl
a może ktoś zna stronę gdzie podają najdłużej oczekiwane parki mini
mala557
A wiesz ? czytałem kiedyś, gdzieś tam - nie pamiętam gdzie , ale podawali dane na temat wysokich wygranych i otóż, podobno, ponad 96 % ludzi potrafi w ciągu roku "roztrwonić" te takie najwyższe, i pomijając już nawet ofiary śmiertelne takich fuksów - często zostają z potężniejszymi problemami niż byli przed ...
A wiesz ? czytałem kiedyś, gdzieś tam - nie pamiętam gdzie , ale podawali dane na temat wysokich wygranych i otóż, podobno, ponad 96 % ludzi potrafi w ciągu roku "roztrwonić" te takie najwyższe, i pomijając już nawet ofiary śmiertelne takich fuksów - często zostają z potężniejszymi problemami niż byli przed ...
mala557 jak los dobrze rozda karty to albo Ty albo ja wygramy 5/5
Słuchajta, tak patrze i patrzę w poszczególne losowania i spostrzegłem, że niektóre liczby zawsze się powtarzają. Wymyśliłem coś?
napisalem w swoim programie zeby typowal w mini np 2 liczby, reszte liczb mozna samemu skreslic
lila I co ? - oglądałaś ?
trisetum, angierski, pozostali
Jarek - nie
trisetum, angierski, pozostali
Jarek - nie
Robalku dokładnie. Także trzeba zastanowić się co by było gdyby... to jednak Nas dopadła taka wygrana. A mogłoby być różnie...
lilcia pintole pewnie śpią
lilcia pintole pewnie śpią
angierski
A wiesz ? powinni Cię te #cenzura" zatrudnić - może byś pomógł cienkim bolkom i ustawił taki programik do, na ch-t na lottomaty ...
A wiesz ? powinni Cię te #cenzura" zatrudnić - może byś pomógł cienkim bolkom i ustawił taki programik do, na ch-t na lottomaty ...
Eeee. pogadajmy może merytorycznie tj. na temat! Nie kręci to Was?