Wpisy 1 329 182 – 1 329 281
12 stycznia 2013 12:15 → 12 stycznia 2013 12:38, 100 wpisów
mozesz miec taki okres w zyciu ze wogole nie bedziesz wygrywal obojetnie jakimi programami czy samemu skreslal
ooo mala ...dwie z nich grałam ostatnio 23,33
dzięki
ja dzisiaj obstawiam na 4,6,8,11,16,24,27,28,31,36,40,42
dzięki
ja dzisiaj obstawiam na 4,6,8,11,16,24,27,28,31,36,40,42
Robal_36 ale jakby skupic sie tylko na np 2 liczbach w mini - program ktory bedzie najlepiej typowal, czyli wylapywal gorace liczby i potwierdzi to w losowaniach to mozna juz na mini zarobic grajac systemem
bo w mini i lotto ciezko wylapac gorace liczby golym okiem, bardziej w multi
angierski
to może inaczej, to napiszę -
na lottomatach brakuje takiej opcji, że chcesz wysłać na ch-t jeden zakład w systemie pełnym do mini, lotto, albo nawet nie pełny a do mm, wszystko jedno i chcesz mieć jedną liczbę swoją "pewną ", ulubioną, oczekiwaną, gwarantowaną, z czapki, sufitu - wszystko jedno - chcesz mieć na bank w tym zakładzie ...
o to mi chodzi - czaisz ?
to może inaczej, to napiszę -
na lottomatach brakuje takiej opcji, że chcesz wysłać na ch-t jeden zakład w systemie pełnym do mini, lotto, albo nawet nie pełny a do mm, wszystko jedno i chcesz mieć jedną liczbę swoją "pewną ", ulubioną, oczekiwaną, gwarantowaną, z czapki, sufitu - wszystko jedno - chcesz mieć na bank w tym zakładzie ...
o to mi chodzi - czaisz ?
Markiza..wczoraj menda miała wieczorem wlecieć ale jej coś wypadło i wleci teraz na 14-ta
Robal_36 ano faktycznie, to raczej musisz juz samemu rozpisac taki system i wylosowac numery
mysle ze bylo by bardziej atrakcyjne granie na ch-t z podawaniem swoich numerow
angierski
no niestety - przed losowaniem - nie ma czegoś takiego, jak gorące - każde założenie , czy może prawie każde ? w stylu, do mini- 1,2,3,4,5, i dalej - do lotto - 6, i do mm - 7,8,9,10
jest nieprawdopodobne, bo nigdzie na świecie się nie zdarzyło - jest zmniejszaniem sobie szans - i będę się przy tym upierał
dobrego dnia
wysokich
no niestety - przed losowaniem - nie ma czegoś takiego, jak gorące - każde założenie , czy może prawie każde ? w stylu, do mini- 1,2,3,4,5, i dalej - do lotto - 6, i do mm - 7,8,9,10
jest nieprawdopodobne, bo nigdzie na świecie się nie zdarzyło - jest zmniejszaniem sobie szans - i będę się przy tym upierał
dobrego dnia
wysokich
mala..ale takie już gotowe czy do ugotowania?Pewnie się śmiałaś co?
Robal_36 mylisz sie - sa liczby ktore wypadaja czesciej, np wezmy sobie ostatnie 20 losowan, gdybys wiedzial ktora liczba padnie najczesciej bys mial przynajmniej z 10 razy trafiona
mala..dobrze że,mnie tam nie było bo pół sklepu by jebło ze śmiechu jak ja bym zaczeła się chichrać
pytanie na jakich przeslankach mozna wytypowac taka liczbe, np wybrac te liczby ktore w okresie 200-500 losowaniach juz mialy takie wystapienie i wyeliminowac je, nastepnie wytypowac okres i grac ta liczba np przez 20 losowan dobierajac do niej kilka innych
fiolka...ale nam dużo powiedziałaśPrzeca karwa niebędę cały dzień przed telewizorem siedziećO której w jakim programie i o której godzinie i na jakim programie?????
Robal_36 podam Ci kiedys przyklad - analogie ktora sie sprawdza i dzieki niej mozna duzo zyskac
angierski
"gdybym wiedział" ? przed ? no tak, to pewnie bym coś z nich skreślił, ale - ja obserwuję losowość PO losowaniu
lila
trzeba zobaczyć, czy kolejki w żb duże
sys 7 mini kosztuje 26,25
"gdybym wiedział" ? przed ? no tak, to pewnie bym coś z nich skreślił, ale - ja obserwuję losowość PO losowaniu
lila
trzeba zobaczyć, czy kolejki w żb duże
sys 7 mini kosztuje 26,25
angierski
- chodzi Ci o "trendy" ?
jednak
trend zaobserwowany - zanika
- chodzi Ci o "trendy" ?
jednak
trend zaobserwowany - zanika
angierski >>
"Robal_36 mylisz sie - sa liczby ktore wypadaja czesciej"
No fakt. Tyle że to jest tendencja zmienna na osi liczba /czas.
Jak to zgrać?
"Robal_36 mylisz sie - sa liczby ktore wypadaja czesciej"
No fakt. Tyle że to jest tendencja zmienna na osi liczba /czas.
Jak to zgrać?
Robal_36 dlatego typujac moim programem widzimy podsumowanie typowania jakas metoda, nie podstawiamy stalych liczb i sprawdzamy wyniki, tylko na kazde losowanie liczby z poprzednich, dlatego metoda typowania niekiedy sie sprawdza niekiedy nie - program jest to wstanie przeanalizowac
angierski
bez urazy - PO losowaniu - nawet bez programu, też potrafię zaobserwować , czy d..a zimna, czy trafiłem
znikam, sorry - kolega B...s wzywa
bez urazy - PO losowaniu - nawet bez programu, też potrafię zaobserwować , czy d..a zimna, czy trafiłem
znikam, sorry - kolega B...s wzywa
Robal_36 spoko, przeanalizujesz jak przegrasz, ale jeszcze tego nie napisalem w programie - jak tez przegra zmienia liczby a moze powinien pograc jeszcze troche tymi liczbami
Robal_36 analiza po fakcie - to jest wksazane tylko w policji
Monet
i jak tam ? Widzę nie złapałeś poślizgu i nie chluptałeś się w tej Waszej sadzaweczce ? No, ale pod koniec miesiąca, to zachowaj s.p.e.c.j.a.l.n.ą ostrożność
i jak tam ? Widzę nie złapałeś poślizgu i nie chluptałeś się w tej Waszej sadzaweczce ? No, ale pod koniec miesiąca, to zachowaj s.p.e.c.j.a.l.n.ą ostrożność