Wpisy 1 328 982 – 1 329 081
12 stycznia 2013 07:26 → 12 stycznia 2013 11:46, 100 wpisów
Aga... .
------------------
------------------
Możemy sobie typować i tak na koniec TS wybierze odpowiednie liczby!Powodzenia
Pylcek.. .
Nie ma znaczenia, jakie TS wylosuje liczby.. . My nie potrafimy skreślić tych właściwych.. .
............................................
Nie ma znaczenia, jakie TS wylosuje liczby.. . My nie potrafimy skreślić tych właściwych.. .
............................................
To są z moje rozpiski gwiezdno-księżycowe poparte losowością kumulacyjną TS!
Pylcek.. .
Korzystasz z moich liczb na NIE ???
----------------------------------------
Korzystasz z moich liczb na NIE ???
----------------------------------------
24 osoby na Multipasko.
Nikt nic nie pisze.. .
.......................................
Nikt nic nie pisze.. .
.......................................
Znikam.. .
---------------------
---------------------
A w co grałeś ? W Dużego ? coś jeszcze ?
Tak sobie patrzę - okolice 2005 - to /chyba/ jeszcze z tych najlepszych lat ...
dla g.r.a.j.ą.c.y.c.h ...
a i kolektor był zarobiony
Tak sobie patrzę - okolice 2005 - to /chyba/ jeszcze z tych najlepszych lat ...
dla g.r.a.j.ą.c.y.c.h ...
a i kolektor był zarobiony
By nie grać, wystarczy zrobić sobie pewne obliczenia analityczne z zastosowaniem statystyki..
Zresztą tu już tyle napisałem na ten temat, że nie będę się powtarzał.
Poza tym, każdy ma swój rozum i jeśli go "swędzi" nadmiar gotówki to może grać nawet 19 lat!
albo i więcej
Zresztą tu już tyle napisałem na ten temat, że nie będę się powtarzał.
Poza tym, każdy ma swój rozum i jeśli go "swędzi" nadmiar gotówki to może grać nawet 19 lat!
albo i więcej
Obecnie NIE
grałem kiedyś przez rok, ale definitywnie z tym skończyłem...
Trzeba poświęcić tam dużo czasu, zeby wyjść na tzw> PLUS
grałem kiedyś przez rok, ale definitywnie z tym skończyłem...
Trzeba poświęcić tam dużo czasu, zeby wyjść na tzw> PLUS
Jest wielu oblatanych w tym temacie, ale przeważnie udzielają się na FORUM......
Tutaj od czasu do czasu
Tutaj od czasu do czasu
dragon
Ale po 'grzybka' obliczenia - przecież gołym okiem - widać, ogólnie wiadomo - ogromne stado składa się na kogoś ostatnio baaaaaaaaardzo wyjątkowego z - "fartem"
I tylko obecnie ich oferta jest, nie wiem - na ile z głupoty, czy chytrości, a na ile specjalnie, z pełną premedytacją - zdecydowanie za droga
opa
na forum masz, co najmniej dwa, tematy o buku
może tam wklej swoje pytanie ?
Ale po 'grzybka' obliczenia - przecież gołym okiem - widać, ogólnie wiadomo - ogromne stado składa się na kogoś ostatnio baaaaaaaaardzo wyjątkowego z - "fartem"
I tylko obecnie ich oferta jest, nie wiem - na ile z głupoty, czy chytrości, a na ile specjalnie, z pełną premedytacją - zdecydowanie za droga
opa
na forum masz, co najmniej dwa, tematy o buku
może tam wklej swoje pytanie ?
Masz racje, ale jest także stare powiedzenie, że jednemu dość po słowie a drugiemu to i poematu za mało......
dragon
A wiesz - tak wczoraj zerkałem po różnych stronach i zastanawia mnie jedna rzecz - jakie qrde kociopały widać
- jakiś tam program i uwiarygadniające wskany - od bardzo wielu różnych ludzi - z tej samej miejscowości... Ale nic to program p r a w i e gratis , i nic tylko ściągaj ...
i rejestruj
i tylko 50 zeta
noooo, ale przecież zawsze, to mniej niż genialny za tauzena, albo na alllleSZkupzagrosz ze skromnym abonEntem
miesięcznym
albo
- jakaś tam strona i #cenzura# Szef Szefów Bardzo Biegły Specjalista , a #cenzura# regulaminów gier nawet nie zna i sadzi ludziom , albo sam do siebie może nawet sadzi bzdety : ach, ileż to nie można wygrać - 250 baniek w losowaniu mm
A wiesz - tak wczoraj zerkałem po różnych stronach i zastanawia mnie jedna rzecz - jakie qrde kociopały widać
- jakiś tam program i uwiarygadniające wskany - od bardzo wielu różnych ludzi - z tej samej miejscowości... Ale nic to program p r a w i e gratis , i nic tylko ściągaj ...
i rejestruj
i tylko 50 zeta
noooo, ale przecież zawsze, to mniej niż genialny za tauzena, albo na alllleSZkupzagrosz ze skromnym abonEntem
miesięcznym
albo
- jakaś tam strona i #cenzura# Szef Szefów Bardzo Biegły Specjalista , a #cenzura# regulaminów gier nawet nie zna i sadzi ludziom , albo sam do siebie może nawet sadzi bzdety : ach, ileż to nie można wygrać - 250 baniek w losowaniu mm
nomen omen - prawidłowo TU wyszło - NIE można
właśnie, właśnie
pylcek
niech zgadnę ?
lecisz stawką i nie wysyłasz ? a ten - minus zet - to jakaś bonifikata na zachętę ? Na ilu kartkach TO opiszesz ?
niech zgadnę ?
lecisz stawką i nie wysyłasz ? a ten - minus zet - to jakaś bonifikata na zachętę ? Na ilu kartkach TO opiszesz ?
tak Robal dokładnie!Ten wygrywa co nie gra!Ja niestety należe do tych naiwnych łudzących się że kiedyś wygram!
ale kuźwa ile nam zostało?Chrzanić to wszystko i tak wszyscy zejdziemy z tego świata
popaCZmY tak - bez metod statystycznych, którymi w.s.z.y.s.t.k.o można udowodnić -
5264 losowania dużego lotka/lotto i 852 osoby z 6/6... I tym - no przynajmniej niektórym, bo nie zawsze ta kasa szóchy, to dla nich - no tym, to jednak bym nie odradzał... To pPikuś, bo co moim zdaniem ważniejsze -
w ostatnim czasie przecież bite są wszelkie rekordy NIEtrafialności - lotto - dwanaście ! losowań bez trafienia...
Jednak jeszcze ciekawiej wyglądają pewne o.b.s.e.r.w.a.c.j.e l.o.s.o.w.o.ś.c.i dla mm - ponad dwieście losowań BEZ...
fiu fiu
5264 losowania dużego lotka/lotto i 852 osoby z 6/6... I tym - no przynajmniej niektórym, bo nie zawsze ta kasa szóchy, to dla nich - no tym, to jednak bym nie odradzał... To pPikuś, bo co moim zdaniem ważniejsze -
w ostatnim czasie przecież bite są wszelkie rekordy NIEtrafialności - lotto - dwanaście ! losowań bez trafienia...
Jednak jeszcze ciekawiej wyglądają pewne o.b.s.e.r.w.a.c.j.e l.o.s.o.w.o.ś.c.i dla mm - ponad dwieście losowań BEZ...
fiu fiu
dla mnie troszkę liczb wchodzi,juz 2 losowania coś by było,także nie jest źle
Opa
'coś by było', gdyby ? A słyszałeś ? - gdyby Babcia ...
dobrego dnia
zostawiam
'coś by było', gdyby ? A słyszałeś ? - gdyby Babcia ...
dobrego dnia
zostawiam
pylcek
szarpnij, szybko, konkretnie - też zidiocieli i podobno też ma zdrożeć
szarpnij, szybko, konkretnie - też zidiocieli i podobno też ma zdrożeć
Witam wszystkich. Dzisiaj mam wizytę księdza, to dam kupony do poświęcenia
pylcek
jasne - bierz, w co dają
a tera drogie dzieci
i zapitalam prawie na Czomolungmę
jasne - bierz, w co dają
a tera drogie dzieci
i zapitalam prawie na Czomolungmę
kuźwa może w niemieckim lotto zaczeli pracować nasi specjaliści?mirnam
a jeśli chodzi o babcię.nie w tym rzecz ,weszło mi kilka liczb i na prawdę nie jest tragicznie,na pewno w keno byłoby łatwiej
proszę o to 5 tka:
12,26,40,54,75
25,28,30,47,79
ostatnio była 5/5....pozdrawiam
12,26,40,54,75
25,28,30,47,79
ostatnio była 5/5....pozdrawiam
według prognozy pogody
to Pyrlandia znalazła się na Przedgórzu Sudeckim
http://pogoda.wp.pl/kat,1342,title,Snieg-w-calej-Polsce-sprawdz-prognoze-pogody,wid,15245739,wiadomosc.html?ticaid=1fdeb
to Pyrlandia znalazła się na Przedgórzu Sudeckim
http://pogoda.wp.pl/kat,1342,title,Snieg-w-calej-Polsce-sprawdz-prognoze-pogody,wid,15245739,wiadomosc.html?ticaid=1fdeb
elosik wszystkim ale piekna zima -5 dużo sniega słoneczko na niebie
witam
wybieram sie juz mini zapodac w kolekturze
wybieram sie juz mini zapodac w kolekturze
Test MM.
03, 05, 08, 13, 19, 24, 26, 28, 30, 35, 42, 47, 51, 55, 57, 63, 65, 69, 72, 76.
-------------------------------------------------------------------
10, 15, 17, 20, 27, 38, 40, 45, 49, 53, 58, 59, 60, 64, 66, 70, 73, 74, 77, 78.
----------------------------------------------------
03, 05, 08, 13, 19, 24, 26, 28, 30, 35, 42, 47, 51, 55, 57, 63, 65, 69, 72, 76.
-------------------------------------------------------------------
10, 15, 17, 20, 27, 38, 40, 45, 49, 53, 58, 59, 60, 64, 66, 70, 73, 74, 77, 78.
----------------------------------------------------
Znikam.. .
Miłego dnia.. .
------------------------
Miłego dnia.. .
------------------------
Użytkownik McFly dodał nowy komentarz w dziale Materiały wideo
milego dnia zycze
wiesz jak zagralem... skreslilem 5 liczb wybralem z tego dwie i w drugim zakladzie dopisalem 3 inne i w tym drugim zakladzie bylo
no pamietam to byf fart cos chyba jeszcze trafilas w MM chyba 3/3
angierski fartem trafiłam 3/3, 4/4 i 8/9 w multi, bez żadnych map i kombinacji
ja dzisiaj mini, bo do kolektury mam kawalek, wczoraj jak bylem na miescie puscilem