Wpisy 1 328 732 – 1 328 831
11 stycznia 2013 22:36 → 11 stycznia 2013 23:07, 100 wpisów
e lili nispac wasyl pisac do białego rana
ulus mosz za przypomnienie o piecu
w koksie jest wegiel c14 mozesz spradzic date jego produkcji na podstawie polowicznego rozpadu?
lili ja do piwnicy na chwilęczkę zapomnienia
tamdaradddamdam
tamdaradddamdam
ulus
zara wracam
ROZMOWA BEDZIE KONTROLOWANA

ROZMOWA BEDZIE KONTROLOWANA

wasyk-piaski dokopales sie juz do wlasnego wegla? ponoc w walbrzychu jest wegiel na gornym plaszczu tylko pol metra ziemi nalezy do wlasciciela
Kumulacja Jokera: 2 800 000 zł
ja się pytam kiedy wpadnie moja trojka....16,46,62? czy za duże wymagania mam????
Lila ja o Tym doskonale wiem.....żołnierz jak sie patrzy....dlatego mam wyjadkowy sentyment do Januszka....czuje sie bezpieczna
lili
nie taki pPikuś z 555 typów 10 osób, nicków miało dziś 3/3, to ze spraw istotniejszych
a z innych - no przyznaję - ja już dość dawno trochę się pogubiłem, o co osobie jednej /lub tej dwugiej/ chodzi
nie taki pPikuś z 555 typów 10 osób, nicków miało dziś 3/3, to ze spraw istotniejszych
a z innych - no przyznaję - ja już dość dawno trochę się pogubiłem, o co osobie jednej /lub tej dwugiej/ chodzi
Robal_36 czyli wedlug sredniej na korzysc ludzi, a wedlug zyskow na korzysc TSa
trojek trzeba trafiac wiecej niz jedna na 20 losowan zeby sie oplacilo
no szklanka, szklanka, to jasne - ustalaliśmy tylko powierzchnię, na której STOI pudełeczko zapałeczek
Ula tak a wiesz jaką mam nastrojową muzykę - przytulanie i całowanie.....
Januszku....dzis na wszystko mam ochote...podam w Twoje silne ramiona...prowadż
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane kaskada
Robal to polacy jak się rozchodzili to po jednym wypili.....
DOBREJ NOCKI
DOBREJ NOCKI
angierski
no masz - jasne
tylko trzeba się postarać, bo - słyszałem ponoć jakieś zawodowe miSZCZe się baaaaaaaaaaaaardzo mocno zasadzają
jano
no masz - jasne
no masz - jasne
tylko trzeba się postarać, bo - słyszałem ponoć jakieś zawodowe miSZCZe się baaaaaaaaaaaaardzo mocno zasadzają
jano
no masz - jasne