Wpisy 1 328 832 – 1 328 931
11 stycznia 2013 23:08 → 12 stycznia 2013 02:51, 100 wpisów
Pawcio - A może jaką promocję zrobili ?
i jedna jest za 12, a druga za zero ?
i jedna jest za 12, a druga za zero ?
Witam. Czy może ktoś zdradzi jakie liczby pasują do dnia numerologicznego 1?
W kaskadzie na Lotto.pl są zupełnie inne wygrane, bo te na tej
stronie są nielogiczne.
stronie są nielogiczne.
angierski
cegiełkę - z znaczeniu kupić ? nie wiem - nie patrzyłem, nie ściągałem, ale - zerknę jutro, w ten Twój program - czy bym mógł coś z sensem, przynajmniej moim zdaniem do tego wymyślić - ok ?
cegiełkę - z znaczeniu kupić ? nie wiem - nie patrzyłem, nie ściągałem, ale - zerknę jutro, w ten Twój program - czy bym mógł coś z sensem, przynajmniej moim zdaniem do tego wymyślić - ok ?
2 Główne wygrane w kaskadzie
Trafiłem tu: 1/1, 2/2, 3/3 i 3/5 szkoda że nie realnie.
W rankingu za styczeń mam 98 miejsce a wy ? Liczę na 1 miejsce.
Chyba teraz nie będę grał na 5 liczb tylko 3 do wygrania 54 zł. A po za tym żebym wysłał moje typy wygrał bym 78 zł.
Dobranoc.
Robal_36 dokladnie cos wymyslec a ja to oprogramuje, moze przyniesie jakas korzysc
tego jeszcze nie napisalem np ile razy potwrzac dana kombinacje, cos jak typowanie 5tek ze ponawiamy losowanie gdy wypadnie mniej niz 3 liczby
Robal_36 w statystyke ponoc nie wierzysz, ale co moze byc innego niz statystyka?
halouuu
angierski
różne rzeczy o sobie czytałem - ale nie, nie mówię, że 'nie wierzę w statystykę" - przecież gram choćby taki "zdt", na dziś, na teraz, to, nie wylosowane od 844 losowań, a przynajmniej na wizji - 6,17,36
różne rzeczy o sobie czytałem - ale nie, nie mówię, że 'nie wierzę w statystykę" - przecież gram choćby taki "zdt", na dziś, na teraz, to, nie wylosowane od 844 losowań, a przynajmniej na wizji - 6,17,36
Robal_36 wysle ci program za jakis czas ten nowy to pokombinujesz troche i sam zobaczysz co zmienic
Dopisano wygrane jokera
jesli czlowiek zaczyna kombinowac zliczbami toraczej sie zahaczy o statystyke i tak
gonzii
angierski
gonzi jak tam kuleczki wpadają tak jak chcesz
angierski
ano nie - zwłaszcza, że jeszcze jakoś 'monitorują, czy obserwują - nie pamiętam, jakiego słowa użył ts - tą losowość...'
ano nie - zwłaszcza, że jeszcze jakoś 'monitorują, czy obserwują - nie pamiętam, jakiego słowa użył ts - tą losowość...'
Dopisano wygrane kaskada
Pardubice-Zlin 2:2
Nurnberg -Munchen 2:2
St.Etienne-Toulouse 2:2
Paris S-Germ -Ajaccio 0-0
i tra la la
oj będzie bal, oj będzie....
Nurnberg -Munchen 2:2
St.Etienne-Toulouse 2:2
Paris S-Germ -Ajaccio 0-0
i tra la la
oj będzie bal, oj będzie....
u mnie lipa 1,z 7
oki ziewam już ccza
także dobranoc wam wszystkim
i sledziom 83 tez
także dobranoc wam wszystkim
i sledziom 83 tez
A m.i.niejakiego Zkona 13(chwała Bogu-i Pasko,został wykopany z nin.Forum
Gwałcisz mnie?-powtarzam na 14-tą nie grywam!
Ale niech Ci będzie:49,57
Ale niech Ci będzie:49,57
Cztery razy po dwa razy"
..............
Czy normalna zdrowa rybka może zgwałcić wielorybka
Ależ owszem czemu nie, rybce też należy się.
....
fragment tekstu
..............
Czy normalna zdrowa rybka może zgwałcić wielorybka
Ależ owszem czemu nie, rybce też należy się.
....
fragment tekstu