Wpisy 1 328 781 – 1 328 880
11 stycznia 2013 22:46 → 11 stycznia 2013 23:47, 100 wpisów
ja się pytam kiedy wpadnie moja trojka....16,46,62? czy za duże wymagania mam????
Lila ja o Tym doskonale wiem.....żołnierz jak sie patrzy....dlatego mam wyjadkowy sentyment do Januszka....czuje sie bezpieczna
lili
nie taki pPikuś z 555 typów 10 osób, nicków miało dziś 3/3, to ze spraw istotniejszych
a z innych - no przyznaję - ja już dość dawno trochę się pogubiłem, o co osobie jednej /lub tej dwugiej/ chodzi
nie taki pPikuś z 555 typów 10 osób, nicków miało dziś 3/3, to ze spraw istotniejszych
a z innych - no przyznaję - ja już dość dawno trochę się pogubiłem, o co osobie jednej /lub tej dwugiej/ chodzi
Robal_36 czyli wedlug sredniej na korzysc ludzi, a wedlug zyskow na korzysc TSa
trojek trzeba trafiac wiecej niz jedna na 20 losowan zeby sie oplacilo
no szklanka, szklanka, to jasne - ustalaliśmy tylko powierzchnię, na której STOI pudełeczko zapałeczek
Ula tak a wiesz jaką mam nastrojową muzykę - przytulanie i całowanie.....
Januszku....dzis na wszystko mam ochote...podam w Twoje silne ramiona...prowadż
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane kaskada
Robal to polacy jak się rozchodzili to po jednym wypili.....
DOBREJ NOCKI
DOBREJ NOCKI
angierski
no masz - jasne
tylko trzeba się postarać, bo - słyszałem ponoć jakieś zawodowe miSZCZe się baaaaaaaaaaaaardzo mocno zasadzają
jano
no masz - jasne
no masz - jasne
tylko trzeba się postarać, bo - słyszałem ponoć jakieś zawodowe miSZCZe się baaaaaaaaaaaaardzo mocno zasadzają
jano
no masz - jasne
Pawcio - A może jaką promocję zrobili ?
i jedna jest za 12, a druga za zero ?
i jedna jest za 12, a druga za zero ?
Witam. Czy może ktoś zdradzi jakie liczby pasują do dnia numerologicznego 1?
W kaskadzie na Lotto.pl są zupełnie inne wygrane, bo te na tej
stronie są nielogiczne.
stronie są nielogiczne.
angierski
cegiełkę - z znaczeniu kupić ? nie wiem - nie patrzyłem, nie ściągałem, ale - zerknę jutro, w ten Twój program - czy bym mógł coś z sensem, przynajmniej moim zdaniem do tego wymyślić - ok ?
cegiełkę - z znaczeniu kupić ? nie wiem - nie patrzyłem, nie ściągałem, ale - zerknę jutro, w ten Twój program - czy bym mógł coś z sensem, przynajmniej moim zdaniem do tego wymyślić - ok ?
2 Główne wygrane w kaskadzie
Trafiłem tu: 1/1, 2/2, 3/3 i 3/5 szkoda że nie realnie.
W rankingu za styczeń mam 98 miejsce a wy ? Liczę na 1 miejsce.
Chyba teraz nie będę grał na 5 liczb tylko 3 do wygrania 54 zł. A po za tym żebym wysłał moje typy wygrał bym 78 zł.
Dobranoc.
Robal_36 dokladnie cos wymyslec a ja to oprogramuje, moze przyniesie jakas korzysc
tego jeszcze nie napisalem np ile razy potwrzac dana kombinacje, cos jak typowanie 5tek ze ponawiamy losowanie gdy wypadnie mniej niz 3 liczby
Robal_36 w statystyke ponoc nie wierzysz, ale co moze byc innego niz statystyka?
halouuu
angierski
różne rzeczy o sobie czytałem - ale nie, nie mówię, że 'nie wierzę w statystykę" - przecież gram choćby taki "zdt", na dziś, na teraz, to, nie wylosowane od 844 losowań, a przynajmniej na wizji - 6,17,36
różne rzeczy o sobie czytałem - ale nie, nie mówię, że 'nie wierzę w statystykę" - przecież gram choćby taki "zdt", na dziś, na teraz, to, nie wylosowane od 844 losowań, a przynajmniej na wizji - 6,17,36
Robal_36 wysle ci program za jakis czas ten nowy to pokombinujesz troche i sam zobaczysz co zmienic
Dopisano wygrane jokera
jesli czlowiek zaczyna kombinowac zliczbami toraczej sie zahaczy o statystyke i tak
gonzii
angierski
gonzi jak tam kuleczki wpadają tak jak chcesz
angierski
ano nie - zwłaszcza, że jeszcze jakoś 'monitorują, czy obserwują - nie pamiętam, jakiego słowa użył ts - tą losowość...'
ano nie - zwłaszcza, że jeszcze jakoś 'monitorują, czy obserwują - nie pamiętam, jakiego słowa użył ts - tą losowość...'
Dopisano wygrane kaskada
Pardubice-Zlin 2:2
Nurnberg -Munchen 2:2
St.Etienne-Toulouse 2:2
Paris S-Germ -Ajaccio 0-0
i tra la la
oj będzie bal, oj będzie....
Nurnberg -Munchen 2:2
St.Etienne-Toulouse 2:2
Paris S-Germ -Ajaccio 0-0
i tra la la
oj będzie bal, oj będzie....