Wpisy 132 793 – 132 892
19 lipca 2010 14:49 → 19 lipca 2010 20:09, 100 wpisów
w Chorwacji piłem Karlovaćko, Ożujsko i Laśko 

miałem pełno flaszek hehe

miałem pełno flaszek hehe
a my żywca, lecha, tyskie, gingersa, reedsa i też u wszystkich pełno butelek 

no powiem Ci kathy szczerze ze Polskie piwa o wiele lepsze! nawet Chorwaci wola zagraniczne 

przywiozlem troche do Polski
ale nie bede za nim tesknil... za to za Tyskaczem juz normalnie snilem hehe to jest piwo do ktorego warto wracac 
ale nie bede za nim tesknil... za to za Tyskaczem juz normalnie snilem hehe to jest piwo do ktorego warto wracac 
powiem inaczej
ja wole europejskie - najlepsze na swiecie
a polskie wypada w rankingach i konkursach na tle innych krajow baardzo dobrze... z niemieckich pilem w Chorwacji Beck'sa
ja wole europejskie - najlepsze na swiecie
a polskie wypada w rankingach i konkursach na tle innych krajow baardzo dobrze... z niemieckich pilem w Chorwacji Beck'sapo dlugiej nieobecnosci w typowaniach zagralem na chybil trafil i naprawde fajne liczby mi zarzucił...
hmmmm nikt nie moze wytypowac prawidlowo 10 cyfr juz tyle czasu.
Moje liczby tez nie chca wypadac ,a szkoda bo kasa by sie przydala
Moje liczby tez nie chca wypadac ,a szkoda bo kasa by sie przydala
tola ty jesteś w tym dobra sama mówiłaś a raczej pisałaś to jakie liczby nie wpadną?
ooooo czas się przebrac i do domku rosołek gotować bo księzniczka głodna z pracy wróci

zamykam i sobotni stół widze jedzonko piwo i wódka całe szczęśćie że pawików nie było

Muszę przyjąc jakiś system typowania i rozpisania ale im dłuzej myslę to jednak to rosyjska ruletka
jeszcze godzinka i 3 tygodnie luzu
na wieczór w trakcie przetwarzania

na wieczór w trakcie przetwarzania

Na 22:00 te same co były podane na 14:00.....
moim zdaniem leszcz to niezbyt dobra rybka - za dużo ości
Witam ponownie.
Mag.. . Jesteś!? Jest to mój 999 wpis. Pozdrawiam.
Mag.. . Jesteś!? Jest to mój 999 wpis. Pozdrawiam.

wymienić je?zostawić?nie grać?