Wpisy 132 644 – 132 743
19 lipca 2010 06:11 → 19 lipca 2010 13:05, 100 wpisów
ale ja nie biore udziału w tej loterii
oddaję Ci to drugie miejsce
jakbym chciała to bym była pierwsza, ale ile mozna
oddaję Ci to drugie miejsce
jakbym chciała to bym była pierwsza, ale ile mozna

jacol >>> jak tam Twoje analizy? Bo ja z moich analiz wczoraj trafiłem 2/3 , a reszcte czyli 0/3 + 0/4 strzelałem w ciemno
dzis losowanie Renault Clio, ciekawe czy ktoś z paskowiczów wogóle cos w tej loteriadzie trafi
Witaszki.... 
kathy No nie wiem kto byłby pierwszy.Nad tym bym się
???
Ale nie oto chodzi..pozdrawiam

kathy No nie wiem kto byłby pierwszy.Nad tym bym się
???Ale nie oto chodzi..pozdrawiam

No i co z tą lameriadą ,,czy jak ją tam zwą.
Mam tego ze trzydzieści ,,,,,nawet felgi ,,,nie widać.
Mial ktoś więcej szczęścia ??[może klamkę ...]

Mam tego ze trzydzieści ,,,,,nawet felgi ,,,nie widać.
Mial ktoś więcej szczęścia ??[może klamkę ...]

kathy >>> Chcesz mnie zagłaskać na śmierć ??
Ja taki mały nie pozorny do h.....nie podobny .
Ja taki mały nie pozorny do h.....nie podobny .

Osób śledzących chat: 21<<< Wszyscy do kontroli osobistej.
Panie mają pierwszeństwo.
Panie mają pierwszeństwo.
na razie cisza, nikt sie nie chwalił żadną kamerką ani klameczką, ale do grających świat należy 

skromniś

skromniś

Witam wszystkich.
Witam 
Gdybym z podanych liczb wczoraj zrobiła 10 zakładów po 4 skreslenia , i jeszcze do każdego zakładu dodała 53 to wpadłoby 700 zł.....ale tak nie zrobiłam i stwierdziłam ,że podawane przeze mnie liczby wpadają gdy nie wysyłam ich w realu - coś w tym jest

Gdybym z podanych liczb wczoraj zrobiła 10 zakładów po 4 skreslenia , i jeszcze do każdego zakładu dodała 53 to wpadłoby 700 zł.....ale tak nie zrobiłam i stwierdziłam ,że podawane przeze mnie liczby wpadają gdy nie wysyłam ich w realu - coś w tym jest
jacol >> to dobrze że cud miód, u mnie jak narazie też system na 3 liczby działa, zobaczymy jak po 14
Wy tu gadu, gadu od rana a ja mam ostatnie 10zł i muszę coś trafić o 14. Może podacie mi jakąś piąteczkę albo szósteczkaę?

chalog >>> ja mam ostatnie 15 zł i już myśle jak trafić 3/3 w 6-ściu zakładach, lepiej i ty pomyśl
jacek1550 , zrobiło by się 54zł. (troche mało ale dobre i cokolwieg) tylko jakie cyferki????

heh, ja narazie testuje, sam nawet niegram , muesz mieć 10%5 pewność
Ja nie gram brak funduszy może to i dobrze bo i tak bym przegrał/nic nie wygrał 

ale to nadal ponosisz koszty ,bo za 1/2 nic nie ma ,a za 2/3 jest 2 zł ,więc 0.50 zł w dupkę 

jacol >>>> ale tak: 2/3 = 3 kombinacje 1/2 = 2 kombinacje
czyli z tego mam 6 kombinacjii = 6 zakładów = 15 zł wkładu
czyli 3/3 = 54 zł wygranej
Bilans = na plusie
czyli z tego mam 6 kombinacjii = 6 zakładów = 15 zł wkładu
czyli 3/3 = 54 zł wygranej
Bilans = na plusie
Czaje
i tak było już 4 razy tak ?
U mnie narazie tylko jedno nie trafione na 20 i od 4 losowań nie ma owocnych liczb ,liczę właśnie na 14 :00 może teraz coś ciekawego będzie ,żeby wysłać
Ważne ,że skuteczność jest na poziomie około 95 %.
i tak było już 4 razy tak ? U mnie narazie tylko jedno nie trafione na 20 i od 4 losowań nie ma owocnych liczb ,liczę właśnie na 14 :00 może teraz coś ciekawego będzie ,żeby wysłać
Ważne ,że skuteczność jest na poziomie około 95 %.ok to zobaczymy co wpadnie na losowaniu, jeżeli Tobie i mi wpadną liczby i nie będą sie powtarzać(Twoje i moje), to bedzie gut
no właśnie, nawt jakby nam 1 raz na tydzień wpadło 5/5 byłoby dobrze
wtedy można wysyłać nawet za 1000zł kuponów
stawka razy 400 ,czyli wygrana 400*700 =280 000zł 
stawka razy 400 ,czyli wygrana 400*700 =280 000zł 
Marzyciele

no widzisz , a jakby te liczby nie wpadły to 1000 w plecy, najpierw trzeba wygrać ten 1000
Czy ktoś na czacie wie co ile czasu lotto wymienia kulki?
Haaloo!!! nie spijcie!!!
CZy ktoś na czacie wie co ile czasu lotto wymienia kulki?
Haaloo!!! nie spijcie!!!
CZy ktoś na czacie wie co ile czasu lotto wymienia kulki?
tego nie pdaja do infromacji publicznej, ale pewnie co losowanie wymieniaja
Wątpie ,żeby wymieniali co losowanie
Myślę ,że zmienili jakieś 5-6 losowań temu..a wam analizy się nagle nie pozmieniały dziwnie od 5-6 losowań ?
Myślę ,że zmienili jakieś 5-6 losowań temu..a wam analizy się nagle nie pozmieniały dziwnie od 5-6 losowań ?w sumie może i racja, u mnie narazie działa przez 4 losowania "niby" system, zobaczymy jak bedzie dalej
jacek1550 metoda która testujesz jest zawsze skuteczna pod warunkiem , że wejdzie ci 2/3 i 1/2 .....to liczby są problemem bo jak się okazuje , nie jest łatwo dobrać takie zestawy - już to testowałam .....cholernie trudno jest wygrywać za każdym razem , chyba że masz bardzo skuteczną metode doboru liczb
pozdr. 
pozdr. 
Mysiu, mojąmetode testuje narazie sie sprawdza(4 losowania) miałem 2/3 przez ten okres i 1/2 (czasami 2/3) z drugiej metody
oby to zdało egzamin...
oby to zdało egzamin...
w takim razie powodzenia

w mojej metodzie narazie jest stałe 2/3 , to drugie sie zmienia z losowania na losowanie, nie dziękuje żeby nie zapeszyć...

a tak w ogóle, to zaraz bede miał malowany pokoik, tylko jaki kolorek wybrać?
wybierz jakieś ciepłe kolory : żółty , pomarańczowy ...z zółtym możesz połączyć zielony - działa uspokajająco ...zależy w jakim kolorze masz meble?
jacek1550> Jak byś miał skuteczność 50% ,,,jesteś każdą razowo wygrany .Również od jakiegoś czasu gram metodą 5 x 1 z 2
I co ,,,,bywa 3 z 5,,,czasami 4z 5 ale narazie to wszystko.
Nie wiem czy zerkasz na forum u Ziuty.On gra na trójki ,,,ja podobnie ale na piątki.
I co ,,,,bywa 3 z 5,,,czasami 4z 5 ale narazie to wszystko.
Nie wiem czy zerkasz na forum u Ziuty.On gra na trójki ,,,ja podobnie ale na piątki.
na forum to rzadko jestem, i jak idzie Ziucie i Tobie? ile trafiacie na tydzień?
to sciany powinny być w jasnych kolorach
Jak wyżej ,,,cienko.Bywają trafione parki nawet wczoraj na piec parek dwie pełne i jedna 1z2..Owszem piec trafione ,,,50% i co ...nie rozłożyło się bo miało być 5x 1 z 2.i tylko dwa razy 3 z 5.Ciężki orzech do zgryzienia.
pewniak 17
parka 5,55
i jedna z tych liczb : 23,24,1,79,47,42,12
trochę się rozpędziłam
parka 5,55
i jedna z tych liczb : 23,24,1,79,47,42,12
trochę się rozpędziłam