Wpisy 1 325 700 – 1 325 799
10 stycznia 2013 13:23 → 10 stycznia 2013 13:45, 100 wpisów
torsan ..***a przestań mi machac ta dłonią ***olnij browar i bedzie
unhappy ..
kocur..
unhappy ..
kocur..
mafia w Sanoku trzeba przyznać, że globalizacja idzie przez nasz kraj jak burza jeszcze niedawno sztachety,tulipany i bejsbole a teraz już nawet w Sanoku twarda gangsterka
maxiu
A czego dotyczyła porada bo ja lekko rozkojarzona wczoraj byłam
A czego dotyczyła porada bo ja lekko rozkojarzona wczoraj byłam
unhappy
cholibka, ostatnio nie wszystkie wpisy znam na pamięć, ale dobra jakoś dam radę ...
coś wczoraj o kodach kreskowych pisałeś ... - w realu 'jadą' takie na ch-t z takich kart "przedpłaconych", jak do fona...
Wszystkie karty maja taki sam kod - przynajmniej na oko
Na kuponie drukuje się kod i dwa zestawy liczb ,jeden taki jak na kuponie z żb - xxxx-xxxxxxxxx-xxxxxx, na dziś pierwsze cztery, to - 7925 - pewnie oznaczają dzień, rodzaj gry, numer zakładu, ale - następna liczba, to zbiór t.r.z.y.d.z.i.e.s.t.u_d.w.ó.c.h cyfr - CO ONI chcą - mogą tam ,w tym kodować ? ??
cholibka, ostatnio nie wszystkie wpisy znam na pamięć, ale dobra jakoś dam radę ...
coś wczoraj o kodach kreskowych pisałeś ... - w realu 'jadą' takie na ch-t z takich kart "przedpłaconych", jak do fona...
Wszystkie karty maja taki sam kod - przynajmniej na oko
Na kuponie drukuje się kod i dwa zestawy liczb ,jeden taki jak na kuponie z żb - xxxx-xxxxxxxxx-xxxxxx, na dziś pierwsze cztery, to - 7925 - pewnie oznaczają dzień, rodzaj gry, numer zakładu, ale - następna liczba, to zbiór t.r.z.y.d.z.i.e.s.t.u_d.w.ó.c.h cyfr - CO ONI chcą - mogą tam ,w tym kodować ? ??
kocur
Tu się nie ma co śmiać. W USA gościa co wydrapał kasę w zdrapce rodzina nakarmiła cyjankiem jak się postanowił szczęściem podzielić i dać coś na cele charytatywne a resztę we własny interes włożyć a nie w konsumpcję
max
Czytałam, ale ja niereformowalna jestem dzisiaj pewnie znowu popełnię 3/10 i to z dwa razy
Tu się nie ma co śmiać. W USA gościa co wydrapał kasę w zdrapce rodzina nakarmiła cyjankiem jak się postanowił szczęściem podzielić i dać coś na cele charytatywne a resztę we własny interes włożyć a nie w konsumpcję
max
Czytałam, ale ja niereformowalna jestem dzisiaj pewnie znowu popełnię 3/10 i to z dwa razy
medusia ..więc wybieraj z tych dziesiatek co wytupujesz tylko po 3 liczby ..i 9/9 gotowe
robal, moim zdaniem ten kod to po prostu numer identyf. pukonu... moze byc wynikiem jakiejs funkcji has***acej/kodujacej szczegolowe dane, ale nie sadze...
kod moge ci wygenerowac niestety musisz mi pokazac pukon
kod moge ci wygenerowac niestety musisz mi pokazac pukon
Torsan do Rzeszowa. Tam jest najbezpieczniej w całej Polsce jesli chdzi o takie większe miasta
lila-rozglądam się cały czas,ale bede musiał sobie mimo wszystko zrobić wycieczke żeby coś znaleźć
senna Bardzo źle że tak jest no ale cóż. Mają takie prawo. U nas też tak by było
torsan...fajnie by było,zobaczysz,nie ma to jak mieszkać samemu Wolność
unhappy
- to jest, kurde, do mini - po ki... w tej grze 32 cyfry ???
- to jest, kurde, do mini - po ki... w tej grze 32 cyfry ???
jeszcze nie opanowalem technologii generowania kodow paskowych do wygrywajacych pukonow, ktorych nie widzialem na oczy
kocur
jakby unas było takie prawo, to dużo gorzej by było, już dawno ktoś by ts rozwalił
jakby unas było takie prawo, to dużo gorzej by było, już dawno ktoś by ts rozwalił
senna rozwalił TS metodą rozwałki
Już jeden chciał sejm wydu..pcyć
Już jeden chciał sejm wydu..pcyć
robal, ja w realu na tych pre-paidach nigdy nie gralem... nie bylem nawet w realu
MAX..nie wiem czy tak pięknieteraz wiesz dlaczego trzymam Ci głowę na ramieniu jak idziemywolę wąchac perfum jak to świeże powietrze
MAX...wszystko wpada muszą nasze wpaść bo kondziowi woda sodowa do głowy uderzy i znowu się będzie mądrował