Wpisy 1 325 600 – 1 325 699
10 stycznia 2013 12:45 → 10 stycznia 2013 13:22, 100 wpisów
Cześć wam widzieliście jak damda trafił w Lotto. Mogłem kilka szóstek z tego zrobić może by się trafiło co ? Ile /5 sznas bym miał na trafienie szóstki tak ?
Cześć wam widzieliście jak damda trafił w Lotto. Mogłem kilka szóstek z tego zrobić może by się trafiło co ? Ile % sznas bym miał na trafienie 6 tak ?
" Podzieliło lotto równo,
sobie wszystko, a nam...... "
--------------------------------------------
sobie wszystko, a nam...... "
--------------------------------------------
kocurku..nie no niech nie świrujeniech wraca do zdrowia i nam utrze nosy
lila
eeeeeee tam - "36", to wiadomo, ale
masz tam oryginalny i autorski zdt
...................................................
zakłady, albo może nawet ankieta - na wszelki wypadek - bez nagród do kiedy padnie ?
1. do 14-01 do 22.15 włącznie
eeeeeee tam - "36", to wiadomo, ale
masz tam oryginalny i autorski zdt
...................................................
zakłady, albo może nawet ankieta - na wszelki wypadek - bez nagród do kiedy padnie ?
1. do 14-01 do 22.15 włącznie
kocurku....ciekawa sprawajakoś tego nie kupuję i nie wierzę w te 16/16
krzysztof c
gdybys wzial tamta dwunastke liczb, moglbys z niej ulozyc 924 szostki... tylko jedna byla wygrywajaca
gdybys wzial tamta dwunastke liczb, moglbys z niej ulozyc 924 szostki... tylko jedna byla wygrywajaca
ok
osiem - dziewięć, to z typowania szesnastu ? tak, to - rozumiem,
a szesnaście - z ilu mogłoby się udać ?
osiem - dziewięć, to z typowania szesnastu ? tak, to - rozumiem,
a szesnaście - z ilu mogłoby się udać ?
Lila moje liczby na dzisiaj wysłane to 9,19,49,29,80
i nie puszczone 01,02,08,20,24,31,47,61,74,77 z wczoraj
i nie puszczone 01,02,08,20,24,31,47,61,74,77 z wczoraj
Przeważnie z tych systemów się trafia połowę ja miałam najwięcej 10/18
W wytypowanie 12 z 24 to jestem jeszcze w stanie uwierzyć, ale 16 z 20 to trąci sci-fi
lila
a w życiu - ćwiarteczka, 0,33
połówka, to byłby dobry wynik
w pewnym ,ściśle określonym znaczeniu ma się rozumieć
a w życiu - ćwiarteczka, 0,33
połówka, to byłby dobry wynik
w pewnym ,ściśle określonym znaczeniu ma się rozumieć
kocur..nie grypa tylko knochy mnie boląchyba źle spałam a raczej na pewno
Lila
Nawet biorąc pod uwagę moje zainteresowania tym czego nie wyjaśni mędrca szkiełko i oko aż tak zakręcona to nie jestem
Nawet biorąc pod uwagę moje zainteresowania tym czego nie wyjaśni mędrca szkiełko i oko aż tak zakręcona to nie jestem
kocur
Bo zdrapki są fajne tylko trzeba mieć szczęśliwą łapkę by wyciągnąć te co trzeba
Bo zdrapki są fajne tylko trzeba mieć szczęśliwą łapkę by wyciągnąć te co trzeba
3/4 w sensie zawartosci paczki... wygrywajaca jest przecietnie co 4-5.
Ja ze swej strony mogę potwierdzić, że niektóre numery zdrapek częsciej niż inne coś zawierają, ale to coś to po prostu zwrot stawki no w porywach 20 złotych
drapek ma zreszta kosmiczna technologie ulatwiajaca wygrywanie... jolka ver. 1.0
kocur, poczytaj sobie na forumlotto.pl... niektorzy brali kilkanascie zdrapek pod rzad i wszystkie pustaki
Lila
Ja go nie widziałam, ale myślę, że gdyby to była poważna osoba a nie kolejny jajcarz toby dla pokazania swoich możliwości takiego na ten przykład pewniaczka 5/5 by podał
Ja go nie widziałam, ale myślę, że gdyby to była poważna osoba a nie kolejny jajcarz toby dla pokazania swoich możliwości takiego na ten przykład pewniaczka 5/5 by podał
Ja z takich co po kilka dziennie nie kupuję
Dlatego z jedna zdrapką to se można papierosa zapalić
Dlatego z jedna zdrapką to se można papierosa zapalić
im dłużej czytałam wpisy tym bardziej wpisów Krzysia nie było parafrazując klasyka dla dzieci
medea..bo krzysio niedosłyszący jest i pisze jak pisze .Ja go rozumiem
unhappy
to Ty wlepiałeś ten link o 'transzach drapek w piwnicy' ?
to Ty wlepiałeś ten link o 'transzach drapek w piwnicy' ?
I czasem, mam wrażenie, graniczące zresztą z pewnością, bardziej ogarnięty jest od pewnych misZCZUUUFFFF
robal, chodzi ci o afere ze zdrapkami? cos tam kiedys faktycznie wklejalem...
Lila
Kiedyś pisałaś, że wiesz dlaczego krzysio ma swój niepowtarzalny styl pisania, który rzeczywiście czasami trudno zrozumieć , ale z czasem człowiek się przyzwyczaja
Kiedyś pisałaś, że wiesz dlaczego krzysio ma swój niepowtarzalny styl pisania, który rzeczywiście czasami trudno zrozumieć , ale z czasem człowiek się przyzwyczaja
wczoraj nie wysyłałam....dziś pusciłam 3/3z+,4/4,5/5,6/6,i 7/7....tak samo puściłam keno i wpadło 2/3,4/5 i 3/7
Lila
oczywiście tyle, że dla kogoś z kim rozmawia pierwszy raz może być trudnym rozmówcą
oczywiście tyle, że dla kogoś z kim rozmawia pierwszy raz może być trudnym rozmówcą