Wpisy 1 325 800 – 1 325 899
10 stycznia 2013 13:45 → 10 stycznia 2013 14:03, 100 wpisów
unhappy
przecież nie mówię 'generuj kody nie widząc kuponu'
zastanawiam się raczej - po co - jeśli masz mieć i paragon i jeśli jest tam jeszcze ileś innych oznaczeń - PO CO w grze z szansami 1:850 668, czyli w okolicach tylko kilku powiedzmy milionów, bo zakładamy oczywiście powtórzenia - PO CO 32 cyfry .
przecież nie mówię 'generuj kody nie widząc kuponu'
zastanawiam się raczej - po co - jeśli masz mieć i paragon i jeśli jest tam jeszcze ileś innych oznaczeń - PO CO w grze z szansami 1:850 668, czyli w okolicach tylko kilku powiedzmy milionów, bo zakładamy oczywiście powtórzenia - PO CO 32 cyfry .
Lili...to jak bedzie bolał nastepnym razem to niekładz głowy na ramieniu sa jeszcze inne miejsca
Dawać ....losowanie.
--------------------
--------------------
103.
MAX..jak myślisz o tym miejscu co ja to mogę sobie skręcić kark jak inne,jak idziemy to gdzie mam położyć,ramię najbliżej,przeca nie położę Ci się na plecach
Był tu ostatnio ...Hipcio ???. Chyba grypa go pokonała... .
---------------------------
---------------------------
Lila za ok 1 godzinę się zjawię tylko zapalę i zadzwonię po kuriera
Max.. .
.....................
.....................
ja tez koło tego..ale nie jestem wyspana.. bo musze wstac.. o 8-9 rano
@
1325838. Wędrowca netowy 2013-01-10 (13:53)
Był tu ostatnio ...Hipcio ???
- mówię Ci - miał któregoś dnia spory zaciesz, że jakieś 3/3 wpadło - pewnie poszalał i leży gdzie na jakiej Ibizie
1325838. Wędrowca netowy 2013-01-10 (13:53)
Był tu ostatnio ...Hipcio ???
- mówię Ci - miał któregoś dnia spory zaciesz, że jakieś 3/3 wpadło - pewnie poszalał i leży gdzie na jakiej Ibizie
Robal.. .
...........
...........
oJ widzę skreślasz moim sposobem Nic to dobrego nie wróży he he he... A może tym razem się mylę hmm
Jocia.. .
......................
......................
max
znaczy - sądzisz ,mieli w spółce, jakie 0,75 , że tak powiem % skuteczności ?
znaczy - sądzisz ,mieli w spółce, jakie 0,75 , że tak powiem % skuteczności ?
329
405