Wpisy 1 324 500 – 1 324 599
9 stycznia 2013 20:43 → 9 stycznia 2013 21:23, 100 wpisów
emeryt>> ty jak mantrę walisz tezę że nie ma dobrych systemów.
A właśnie że są.
Każdy jest dobry jeśli trafność przewidywania liczb z wybranym zbiorze jest równa lub większa niż 75%
Obal tą tezę.
Do zalewu?
A właśnie że są.
Każdy jest dobry jeśli trafność przewidywania liczb z wybranym zbiorze jest równa lub większa niż 75%
Obal tą tezę.
Do zalewu?
> to doszliście do wniosku że szczęście potrzebne,tak?
> Głębokie przemyślenia i jakże nowatorskie!
monet, wbrew pozorom to stwierdzenie wyraza wiecej, niz ci sie prawdopodobnie wydaje
my to zreszta napisalismy nie dla siebie
> Głębokie przemyślenia i jakże nowatorskie!
monet, wbrew pozorom to stwierdzenie wyraza wiecej, niz ci sie prawdopodobnie wydaje
my to zreszta napisalismy nie dla siebie
> Każdy jest dobry jeśli trafność przewidywania liczb z wybranym zbiorze jest równa lub większa niż 75%
monet, ale nie trafnosc/skutecznosc jest istotna, a efektywnosc... czyli odniesienie zyskow do nakladow
monet, ale nie trafnosc/skutecznosc jest istotna, a efektywnosc... czyli odniesienie zyskow do nakladow
lila>> a czasami kolega na kąpiel i mycie uszu do Zalewu Szczecińskiego mnie wysyła.
ja tylko jednym okiem, wiec nie obrazcie sie, jesli nie bede przez chwile reagowal
.....nasze zyski to laptop kamera i 6000 euro skradzione Norwegom
klonek..no ale to się tylko u nas może zdarzyć źle się dzieje trzeba jumać
unhappy.
Podaj jakikolwiek przykład ktory.
okaże się nie ekonomiczny przy 75%skuteczności typowania
Chociaż jeden.
Podaj jakikolwiek przykład ktory.
okaże się nie ekonomiczny przy 75%skuteczności typowania
Chociaż jeden.
Klasyka gatunku dla grających w Lotto, czyli polski film o wygranej w Dużym Lotku 6z49 pt. "Milioner" z 1977 roku, z Januszem Gajosem w roli głównej:
https://www.youtube.com/watch?v=QrLR34Y7JW8
.
https://www.youtube.com/watch?v=QrLR34Y7JW8
.
jak definiujesz skutecznosc typowania i podaj przyklad takiego systemu
przyjmijcie wreszcie do wiadomosci, ze nie ma zadnych deterministycznych systemow, ktore pozwalalyby 'oszukac' losowosc... nie raz, nie dwa, ale stale pozwalalyby byc na plusie...
gdyby takie systemy istnialy ta 'losowosc' nie bylaby losowoscia, tylko struktura zdeterminowana... w najlepszym razie chaotyczna
gdyby takie systemy istnialy ta 'losowosc' nie bylaby losowoscia, tylko struktura zdeterminowana... w najlepszym razie chaotyczna
jasmin.....ja tylko MM,lotto puszczam jak jest 50 baniek,mini i joker mnie nie interesuje
Lila...to przynajmniej oszczedzasz nie grajac we wszystko. Ja w mini i lotto stanowczo za duzo wydaje...systemy mnie gubia.
unhappy>> ja niczego przyjmować juz nie muszę .Ja to wiem od dawna.
Szkoda tylko że Ty nie rozumiesz o czym ja pisalem. Bo ja o niebie a Ty o...
Chciałes przykład ?
Masz najprostszy.
1 2 3
1 2 4
1 3 4
2 3 4
Szkoda tylko że Ty nie rozumiesz o czym ja pisalem. Bo ja o niebie a Ty o...
Chciałes przykład ?
Masz najprostszy.
1 2 3
1 2 4
1 3 4
2 3 4
Lila, od jutra 0 systemow. A jak sie zlamie ide do psychiatry...
torsan...najlepsze swoje systemy,spostrzeżenia i inne czary mary i dzida
raz byłem w kolekturze i facet miał około 12 kuponów każdy po 200 pln, to chyba system był
monet, podstawiamy jak rozumiem 4 liczby...
1) z ilu? np. z 80
2) za jaka stawke i dla jakiej wygranej?
zalozenie, ze taki system pozwoli ci stale byc na + jest rownoznaczne z zalozeniem, ze parametry gier losowych dobieraja idioci... dla mnie eot
1) z ilu? np. z 80
2) za jaka stawke i dla jakiej wygranej?
zalozenie, ze taki system pozwoli ci stale byc na + jest rownoznaczne z zalozeniem, ze parametry gier losowych dobieraja idioci... dla mnie eot
http://wiadomosci.wp.pl/gid,15236129,gpage,12,img,15237043,kat,1356,title,Najlepsze-zdjecia-National-Geographic-2012,galeria.html
najpiekniejszy szczyt Europy
najpiekniejszy szczyt Europy
po wypłacie jestem to ciut zaszaleje....tylko żeby się wróciło
emeryt...to mi się bardziej podoba http://wiadomosci.wp.pl/gid,15236129,kat,1356,title,Najlepsze-zdjecia-National-Geographic-2012,galeria.html
dotam, ja sie juz wielokrotnie wypowiadalem na temat zasadnosci ocen 'co by bylo, gdyby' oraz mozliwosci oceny, na ile jakies zdarzenie o blisko zerowym prawdop. mozemy uznac za przypadkowe, a na ile mozemy sobie przypisac 'sile sprawcza'...
jedno i drugie w praktyce za zycia czlowieka, przy takiej czestosci losowan jest niemozliwe... ale masz prawo do wlasnej opinni, nawet jesli jest bledna
jedno i drugie w praktyce za zycia czlowieka, przy takiej czestosci losowan jest niemozliwe... ale masz prawo do wlasnej opinni, nawet jesli jest bledna
koniec tematu na dzis... ja tez mam prawo do odpoczynku od tego, czym zajmuje sie na co dzien
unhappy, na szczeście każdy jest wolny może grać i myśleć co chce.Ja ze swojej gry jestem zadowolony, czegi Tobie życzę
Lila
Ty patrzyłaś na zdjęcie
a ja na szczyt, pod którym byłem
pod wieczór zależy od odbić słońca przy zachodzie
ma wiele kolorów
Ty patrzyłaś na zdjęcie
a ja na szczyt, pod którym byłem
pod wieczór zależy od odbić słońca przy zachodzie
ma wiele kolorów
emeryt...lubię góry ale latem a ten tygrys najbardziej mi się podobał
unhappy...ta pogoda jakaś dupna,mnie też coś ćmi z lekka i szyja mnie boli
lila, chyba musze sie polozyc... glowe mam ciezko jak wiadro olowiu