Wpisy 1 324 400 – 1 324 499
9 stycznia 2013 18:55 → 9 stycznia 2013 20:43, 100 wpisów
olej rycynowy ,nie pozwala wstac z klozetu,to czas bardzo dobry na przemyslenia min.na temat losowania i nie tylko
pano, szkoda czasu na dlugie myslenie... emeryt ma niestety duzo racji
dlatego za mnie 95% pracy wykonuje komputer... tzn. skrypty, ktore kiedys napisalem... staralem sie ten proces maksymalnie zobiektywizowac... ja tylko akceptuje lub nie wynik koncowy... bo co ma byc, to bedzie
celem mojej metody NIE jest wytypowanie prawidlowej dziesiatki... jej celem jest maksymalne wykorzystanie informacji zawartych w danych... ta zabawa ma jednak dwa 'stopnie swobody'... jeden to to, co ja wytypuje... drugi to to, co akurat danego dnia zostanie wylosowane... na to drugie nigdy nie bede mial wplywu
Pamiętacie czy w Grudniu padła 6 w lotto? Jedna czy więcej? Było kilka małych wygranych i nie pamiętam, czy była szóstka w Wawie, czy tylko drobne Kaskada i Mini. Bo pisząc o tym gościu z ogłoszenia nie wziąłem pod uwagę, tego, że może jednak trafił 6/6 w Lotto, a nie Mini lub Kaskadę
dzien dobry i znikam..
panie robala ..typuj typuj w profilu szybciutko ..nie łaż tam nic chcesz gdzie
panie robala ..typuj typuj w profilu szybciutko ..nie łaż tam nic chcesz gdzie
unhappy, wydawalo mi sie ze jakies 2 mln-y byly w grudniu z lotto
wilku, http://www.lotto.pl/lotto/wyniki-i-wygrane/wygrane?order=data
dzięki, nie mogłem się dokopać tego na lotto.pl
jeśli do wygrania "3"-ki w LOTTO potrzeba
163 zakładów x 3 zł
i wygrywa się 20 zł
czy za 489 zł przy wygraniu 20 zł
to ma być skuteczny system ????
ludzie ratujcie się wnioskiem z tego chociażby przykładu
Ci co proponują systemy za jakąś tam kasę czekają na naiwnych, nic więcej
jakby te systemy były skuteczne, to sami by grali
a tak chcą czerpać kasę z naiwnych
podobne systemy proponują ogłoszenia
nawet w telegazecie
to śmiechu warte
grałem parę lat
a "5" w LOTTO trafiłem przypadkowo na CH-T
miałem chwilę czasu na dworcu, spacerowałem po nim
patrzę jest kolektura, podszedłem wziąłem 1 kupon na CH-T
i trafiłem "5"
dlaczego ???
bo miałem w tym dniu szczęście
i TYLE
163 zakładów x 3 zł
i wygrywa się 20 zł
czy za 489 zł przy wygraniu 20 zł
to ma być skuteczny system ????
ludzie ratujcie się wnioskiem z tego chociażby przykładu
Ci co proponują systemy za jakąś tam kasę czekają na naiwnych, nic więcej
jakby te systemy były skuteczne, to sami by grali
a tak chcą czerpać kasę z naiwnych
podobne systemy proponują ogłoszenia
nawet w telegazecie
to śmiechu warte
grałem parę lat
a "5" w LOTTO trafiłem przypadkowo na CH-T
miałem chwilę czasu na dworcu, spacerowałem po nim
patrzę jest kolektura, podszedłem wziąłem 1 kupon na CH-T
i trafiłem "5"
dlaczego ???
bo miałem w tym dniu szczęście
i TYLE
emeryt- popieram szczęście,szczęście i tylko szczęście trzeba mieć
najwazniejsze jest jednak, by miec pewnosc, ze gra jest uczciwa... ale juz zdefiniowanie tego pojecia moze przyspozyc problemow...
ale musze wam powiedziec, ze dzieki lotto znaczaco poszerzam swoja wiedze dotyczaca geografii polski
co do tych ogłoszen w tv raz zadzwoniłem dostałem 44 kartki A4 o tym jako on "ma super system" tylko za opłatą mi go zdradzi oczywiście na tych kartkach co mi przysłał żadnego słowa napisanego "ręcznie" tylko na maszynie nawet dziad sie nie podpisał tylko " z poważaniem ktoś tam"
trisetum
44 kartki ?
to mialeś szczęście !
bo instrukcja UNII
dotycząca przewozu cukierków liczy 443 strony
44 kartki ?
to mialeś szczęście !
bo instrukcja UNII
dotycząca przewozu cukierków liczy 443 strony
tak,z grubsza to luknołem a że dostałem to 2 dni przed wyjazdem na wakacje mi sie to przydało do latrynek na mazurach ludzie sobie korzystali przez pare dni
unhappy
oczywiście
albo jak mówi baca
oczy wiście
wieszając oczy na płocie
oczywiście
albo jak mówi baca
oczy wiście
wieszając oczy na płocie
kurde ale o co biega z tymi systemami, czy to nie jest tak, że system to jest tylko "rozpisanie-podstawieni" a i tak trzeba do tego podstawić - wybrać właściwe liczby?
wszystkim
co do systemów, dzisiaj na losowanie o 14-ej niektórzy ostro polecieli systemem na 30-tki i 40-tki
co do systemów, dzisiaj na losowanie o 14-ej niektórzy ostro polecieli systemem na 30-tki i 40-tki
z reguły w każdym losowaniu powtarza się średnio 5 liczb, zrobiliśmy ze znajomymi system z 20 które padły we wcześniejszym losowaniu, powtórzyło się tylko 2 liczby
to doszliście do wniosku że szczęście potrzebne,tak?
Głębokie przemyślenia i jakże nowatorskie!
Bezcenne doświadczenia tutaj można zdobyć.
Głębokie przemyślenia i jakże nowatorskie!
Bezcenne doświadczenia tutaj można zdobyć.
hej wszystkim a ja mysle ze nagrywane jest kilka losowan probnych i jedno losowanie ktore najbardziej pasuje dla TS takie w ktorym padnie jak najmniej wiekszych wygranych jest odtwazane o 14 i 22.15
ok
to zapodajmy sobie tutaj gratis od 22. do 22.14 po 20 liczb
i zerknijmy na skuteczność takiego absolutnie suchego typowania
W końcu, jak się wydaje się - żadnego interesu podmieniać nie granych nie mają, prawda ?
- I zobaczymy, czy komuś absolutnie na sucho wskoczy choć dycha
to zapodajmy sobie tutaj gratis od 22. do 22.14 po 20 liczb
i zerknijmy na skuteczność takiego absolutnie suchego typowania
W końcu, jak się wydaje się - żadnego interesu podmieniać nie granych nie mają, prawda ?
- I zobaczymy, czy komuś absolutnie na sucho wskoczy choć dycha
Telekomunikacja Polska chce sprzedać Wirtualną Polskę. Wśród potencjalnych inwestorów wymieniany jest rosyjski Yandex. Rosyjska spółka jest wyceniana na ponad 3 mld USD.
I to będzie najbardziej obiektywny portal.
Koledzy z PO już resztki toru rozdrapują?
I to będzie najbardziej obiektywny portal.
Koledzy z PO już resztki toru rozdrapują?
na goldenlotto ludzie stawiaja po 20 liczb i często padają 10/20
nikt i nigdy nie wymyśli
żadnych skutecznych systemów
bo takich NIE MA
żadnych skutecznych systemów
bo takich NIE MA
Lila
ja na jednorękiego mówię leworeki
bo kiwa na lewo grających
ja na jednorękiego mówię leworeki
bo kiwa na lewo grających
dotam
u buka to co innego
ja w 2009 r
u buka wygrałem grając w KULKI 26 000
u buka to co innego
ja w 2009 r
u buka wygrałem grając w KULKI 26 000
Powtarzanie afirmacji powoduje nie tylko wytworzenie pewnego zdrowego dystansu do naszych zmartwień, ale z reguły budzi w człowieku nadzieję i âzmuszaâ niejako do odczuwania, że jest inaczej, że jest lepiej. Zatem mówiąc pozytywne zdania należy odczuwać, że tak rzeczywiście jest. Tak, jakbyśmy przyspieszyli czas. Jeśli masz pusty portfel i afirmujesz sobie dostatek, to poczuj, jak ten portfel się napełnia. Powtarzaj, że przyciągasz pieniądze i wyobrażaj sobie, jak one napływają, jak dzwonią do ciebie kontrahenci z propozycją zarobku, jak zalegli dłużnicy zwracają pożyczone od ciebie kwoty, jak pojawia się sponsor, który chce cię wesprzeć finansowo.
eryka..już widzę ludzi pracujących fizycznie jak wyobrażają sobie sponsora lub zaległego dłużnika
Witam
Wyczytane z internetu--to jest afirmacja do naszej podświadomości.
Wyczytane z internetu--to jest afirmacja do naszej podświadomości.
dotam..no tak,nie ma że,bolia jak już sobie wyobrazisz to za tydzień luknij na konto
klonek.....ktoś kto napitala szypą np robotnicy na drodze raczej nie mają ludzi co są im coś dłużni a sponsora raczej nie potrzebują no chyba że ,ktoś im zasponsoruje kopanie rowów
hej a ja szukam systemu rozpisu iczb 6z10 na jakies 12 do 15 zakladow
Witaj lila a co zależy myśleć pozytywnie ze jest dobrze ze jesteś zdrowa bogata szczęśliwa, a ty zaraz podchodzisz do tego negatywnie nie wolno tak
eryko..ja nie podchodzę negatywnie,nie denerwuj się.Popatrz co się dzieje w naszym Państwie,ludzie nie mają co do gara włożyć i co? Mają sobie wyobrazić że,są bogaci?