Wpisy 1 323 658 – 1 323 757
9 stycznia 2013 09:57 → 9 stycznia 2013 11:14, 100 wpisów
Medusia napisz mi na maila , którego podałam , to ci wszystko wytłumacze, a jak chcesz to ci wylicze
medea76 ja to w ogole nic nie obczajam z tych horoskopow, wiem tylko zem numerologiczna 9 i moim opiekunem jest Ksiezyc
Ania70
Problem w tym, że astrologowie dość mętnie tłumaczą. W tym artykule, o którym napisałam wyżej autor z jednej strony podaje jakie położenie planet jest przyjazne graniu, ale nie podaje jak to w praktyce wykorzystać
Problem w tym, że astrologowie dość mętnie tłumaczą. W tym artykule, o którym napisałam wyżej autor z jednej strony podaje jakie położenie planet jest przyjazne graniu, ale nie podaje jak to w praktyce wykorzystać
medea76 nie zagłębiam sie w to, bo nie znam sie na wrózeniu ani na astrologii
Markiza, a jakie liczby masz dla urodzonych z pod ciemnej gwiazdy?
powoli nie rozerwę sie... Wiecie ile wróżki sobie licza za cos takiego...
Markiza ja mam otwarte na bieżaco patrze, tylko mam dwa razy liczbę 25? pomyłka?
No kochani daliscie mi troche pracy domowej , wiec zabieram sie do
senna
bonusik kusi, a Ty jeśli dobrze ogarniam CZaskasz 'tylko' jednym - na 10/10 ?
px no
taaa, a te 6/10 teraz, to PRAWIE , jak kiedyś 7/10
bonusik kusi, a Ty jeśli dobrze ogarniam CZaskasz 'tylko' jednym - na 10/10 ?
px no
taaa, a te 6/10 teraz, to PRAWIE , jak kiedyś 7/10
Test MM.
01, 03, 05, 08, 10, 13, 16, 19, 20, 22, 24, 27, 29, 30, 33, 37, 39, 40, 42, 45.
-----------------------------------------
01, 03, 05, 08, 10, 13, 16, 19, 20, 22, 24, 27, 29, 30, 33, 37, 39, 40, 42, 45.
-----------------------------------------
Robal.. .
----------------------
----------------------
Robal.. .
Pierwsze 10 liczb jest zawsze na NIE.
-----------------------------
Pierwsze 10 liczb jest zawsze na NIE.
-----------------------------
wędrowcanetowy...śniła sie mi rzeka. jak to w przełozeniu na cyfry?
medea
robal
wn
wiesz ? dobrze, że napisałeś w sumie ...
aaa -kiedyś kol. multicórka nieźle trafił i poleciałem z gratulacjami - i nie wiedziałem , co dawać -
- , czy
i mieli ze mnie niezłą polewkę
wiesz ? dobrze, że napisałeś w sumie ...
aaa -kiedyś kol. multicórka nieźle trafił i poleciałem z gratulacjami - i nie wiedziałem , co dawać -
- , czy
i mieli ze mnie niezłą polewkę
wedrowca....czysta rzeka i że przez nią przeszedłem
Robal.. .
Zakładam, że druga część jest na NIE, ale......" Wszystko może się zdarzyć"....
-------------------------------
Zakładam, że druga część jest na NIE, ale......" Wszystko może się zdarzyć"....
-------------------------------
Kriss.. .
Z Twojego snu była liczba... 33./Była wczoraj o 14/.
------------------------------------
/ Wczoraj opisywałeś ten sen/.
Z Twojego snu była liczba... 33./Była wczoraj o 14/.
------------------------------------
/ Wczoraj opisywałeś ten sen/.
wedrowca tak....ale nie było cie. i nikt mi nie odpowiedział tzn nie dał tej liczby
Kriss.. .
Sen opisuj rano do godz. 8.
------------------------------
Sen opisuj rano do godz. 8.
------------------------------
senna
A czym się kierujesz przy typowaniu ? mapki, staty, z sufitu, przeczucie, ch-t, ont - zestawy 'dla twardzieli', misz-masz ?
A czym się kierujesz przy typowaniu ? mapki, staty, z sufitu, przeczucie, ch-t, ont - zestawy 'dla twardzieli', misz-masz ?
wędrowca
medea, zaaplikowałem sobie tego grapefruita i może jest lepiej, ale trzyma się dziadostwo mocno.
Najgorzej dzisiaj w nocy bylo z małą - do 4 nad ranem kaszlała-ja na pewno bym czegoś takiego nie wytrzymał
Najgorzej dzisiaj w nocy bylo z małą - do 4 nad ranem kaszlała-ja na pewno bym czegoś takiego nie wytrzymał
pobudka była więc o 10:00, ale po śniadaniu już czuję, że trzeba wracac do wyrka
Kondi.. .
-------------------
-------------------
kondi
Ja wczoraj zaobserwałam ciekawostkę w tych kwadratach dzieki której miałam 4/10 a mogło być lepiej. Chodzi o kwadrat Merkurego którego koniunkcja ze słońcem zaraz się skończy. Chodzi o to, że jak się odhaczyło trzy ostatnie losowania to powstały dwa całkowice puste "korytarze" po skosie jeden 6/6 a drugi 7/7 no i wieczorem było 3/7 oraz 3/6 albo jakby system robić to 6/13. Dzisiaj sobie pozostałe takie luki poobserwuję czy się wypełnią
Ja wczoraj zaobserwałam ciekawostkę w tych kwadratach dzieki której miałam 4/10 a mogło być lepiej. Chodzi o kwadrat Merkurego którego koniunkcja ze słońcem zaraz się skończy. Chodzi o to, że jak się odhaczyło trzy ostatnie losowania to powstały dwa całkowice puste "korytarze" po skosie jeden 6/6 a drugi 7/7 no i wieczorem było 3/7 oraz 3/6 albo jakby system robić to 6/13. Dzisiaj sobie pozostałe takie luki poobserwuję czy się wypełnią
kondi najgosze, że Twoja córka to taki mały człowiek i wielu rzeczy pomagających dorosłym u niej nie mmożna zastosować
ja w tej chwili nie mam zasu na eksperymenta, ale widzę po wynikach, że pozytywnie aspektowany Merkury mi służy. Wczoraj 3/5, ale mogło być 5/8
najwazniejsze, żeby zima wróciła, bo to wszystko przez te anomalie pogodowe
nie ma zimy=nie ma zbiorów, ludziska chorują, nie ma ferii, atmosfery, itd.
kondi
Jeśli nie jest uczulona na grejfruity i podałeś jej rozsądną dawkę to na pewno jej nie zaszkodzi a powinno pomóc. Zapomniałam dodać, że to czasami wyciąg powoduje krótkotrwałe zaostrzenie objawów, ale szybko to mija i potem troszkę szybciej człowiek dochodzi do siebie
Jeśli nie jest uczulona na grejfruity i podałeś jej rozsądną dawkę to na pewno jej nie zaszkodzi a powinno pomóc. Zapomniałam dodać, że to czasami wyciąg powoduje krótkotrwałe zaostrzenie objawów, ale szybko to mija i potem troszkę szybciej człowiek dochodzi do siebie
kondii współczuję Ci co do małej,oskrzela jak atakuje choroba to nie ma nic gorszego....wiem cos ta ten temat
to raczej nie oskrzela ulala, ale gardło - przelazło chyba cos z nas na małą, a doktorka dała jej tylko syrop na kaszel