Wpisy 1 323 558 – 1 323 657
9 stycznia 2013 09:25 → 9 stycznia 2013 09:56, 100 wpisów
Markiza masz już gwiazdke widzisz !!!
no fartnie mi sie jak dobrze wytypuje...
no fartnie mi sie jak dobrze wytypuje...
Markiza a kiedy ja wygrałam dzis mi się snił slon i tak się czaję...
Markiza koleżanka tak sie wczytała w twoja poczte ze nie ma jej juz ho ho...
słon u mnie 11 i 30
i jeszcze swinie 11,39
fajny sen...
i jeszcze swinie 11,39
fajny sen...
jasmin
U mnie na profilu jest rozpiska dla znaków zodiaku na ten tydzień
U mnie na profilu jest rozpiska dla znaków zodiaku na ten tydzień
kochani walnijmy tego bonusa i po sprawie!10 z 80 i 20losują to jest naprawde łatwe!Więcej wiary
Słoń- symbol dostatku jeżeli wiele to ogromne szczęście liczby 20,48,78
jasmin
Wodniki, wagi i bliźnięta to jedna księżycowa rodzinka czyli ty, ja i islandorka ma fartowne dni w tym samym czasie
Wodniki, wagi i bliźnięta to jedna księżycowa rodzinka czyli ty, ja i islandorka ma fartowne dni w tym samym czasie
medusia
Markiza nie załamuj mnie mam juz za duzo cyferek i co teraz???
to co mam puścic 10/10
pylcek
teoretycznie każdy kto gra 10/10 zgarnia bonusa
praktycznie wychodzi jak zwykle czyli sukces jak jest 4/10
teoretycznie każdy kto gra 10/10 zgarnia bonusa
praktycznie wychodzi jak zwykle czyli sukces jak jest 4/10
markiza a jak bede twoje to sie mam powiesic tak...
tak ale liczb za duzo...normalnia ide sobie...bo sie załamałam...
Isla! wyluzuj!! Pomódl się do Św. Antoniego o dobry wybór liczb. On działa niezawodnie
pylcek
cieszmy się z małych rzeczy bo w nich wzór na szczęście zapisany jest
cieszmy się z małych rzeczy bo w nich wzór na szczęście zapisany jest
markiza hazard to grzech!Więc nie wiem czy jakiś święty nam pomoże!
Markiza
Ta rozpiska dla znaków zodiaku wg położenia księżyca została przeze mnie "pożyczona" od astrologa, co ją wymyślił. Nawet jak nie do końca pomaga to przynajmniej ogranicza straty bo gra się co kilka dni a nie codziennie
Ta rozpiska dla znaków zodiaku wg położenia księżyca została przeze mnie "pożyczona" od astrologa, co ją wymyślił. Nawet jak nie do końca pomaga to przynajmniej ogranicza straty bo gra się co kilka dni a nie codziennie
Ale teraz księżyc dąży do nowiu, więc nie ma co liczyć na wygrane, chyba, że komuś wychodzi z horoskopu
medea... dzieki za info
czyli w tym tygodniu nie ma naszych szczesliwych dni
czyli w tym tygodniu nie ma naszych szczesliwych dni
mirnam
Dzisiaj środa a według mojego "autorskiego" horoskopu na 2013 r. liczby dla osób urodzonych w tym dniu to :
38,3,8,24,11
34,47,12,19,21
jak widać wczoraj niestety wpadła na nie 3/5
Dzisiaj środa a według mojego "autorskiego" horoskopu na 2013 r. liczby dla osób urodzonych w tym dniu to :
38,3,8,24,11
34,47,12,19,21
jak widać wczoraj niestety wpadła na nie 3/5
Prawda jest jedn JESTEŚMY BANDĄ NAŁOGÓW!Ale mi to nie przeszkadza!
Każdy ma inne szczęśliwe dni, ale najlepszy moment na gry i na biznes od I kwadry księżyca do pełni czyli od 19 stycznia
markiza
Nie wiem czy z horoskopu to wynika, ale ostatnio jeśli wygrywam to w sam nów i jeden, dwa dni go poprzedzające
Ania70 Dzień Dobry
Nie wiem czy z horoskopu to wynika, ale ostatnio jeśli wygrywam to w sam nów i jeden, dwa dni go poprzedzające
Ania70 Dzień Dobry
Markiza a Raki kiedy moga grac, bo ja juz tyle kasy na hazard wydałąm w tym roku i lipa zero wygranych
Aniu! Wygrana nie zależy od tego spod jakiego jestes znaku, tylko jaki masz miesiąć szczęśliwy do gier
ania
ja na razie mało wydałem, tylko 4 zł+6zł z kuponu z poprzedniego roku, wczoraj miałem 5/10
9 jedna z moich ulubionych liczb
ja na razie mało wydałem, tylko 4 zł+6zł z kuponu z poprzedniego roku, wczoraj miałem 5/10
9 jedna z moich ulubionych liczb
markiza
Masz na myśli numerologicznie czy według położenia Słońca w poszczególnych miesiącach
Masz na myśli numerologicznie czy według położenia Słońca w poszczególnych miesiącach
Za tydzień mam urodziny to trzeba będzie zagrać na datę urodzin
Podpowiem, że 12 stycznia obstawiajcie liczby związane z 3.Mój przyjaciel ma ten dzień do gier, a oprócz tego układ planet w swoim horoskopie urodzinowym
Aniu! Jak chcesz to ci wylicze twój miesiac napisz swoje dane na maila ewika12@gmail.com
Napiszcie na tego maila co wam podałam datę urodzin imię, bądź imiona i nazwisko
markiza
Ja jeszcze czytałam o braniu pod uwagę czegoś takiego jak siła planet w zależności od znaku w jakim przebywają. Według niej planety związane z szczęściem w grach czyli Jowisz i Wenus najsilniejsze są Wenus w Byku,Ryby a Jowisz Strzelcu, Rybach, Raku. Ponadto ważne jest by władca naszego znaku urodzenia był w odpowiednim znaku. W moim przypadku Bliźniaka jest to Merkury, który najsilniejszy jest w Bliźniętach, Pannie, Wodniku
Ja jeszcze czytałam o braniu pod uwagę czegoś takiego jak siła planet w zależności od znaku w jakim przebywają. Według niej planety związane z szczęściem w grach czyli Jowisz i Wenus najsilniejsze są Wenus w Byku,Ryby a Jowisz Strzelcu, Rybach, Raku. Ponadto ważne jest by władca naszego znaku urodzenia był w odpowiednim znaku. W moim przypadku Bliźniaka jest to Merkury, który najsilniejszy jest w Bliźniętach, Pannie, Wodniku