Wpisy 1 323 458 – 1 323 557
9 stycznia 2013 08:42 → 9 stycznia 2013 09:24, 100 wpisów
Wiesiek.. .
------------
------------
witajcie
Medea.. .
-------------------
-------------------
medusia znów 4/8 na sucho od Markizy...
Islandorka.. .
-------------------
-------------------
moze dzis bedzie wypłata to puszcze na kilka losowan, zobacze, poza tym dzis snił mi sie słoń wiec trzeba cos puscic...
Wędrusiu a cóż ciebie nie ma na gg...uciekasz znów przede mną???
wiesiu
mi ostatnio snily sie sciete drzewa, niby to znaczy, ze bieda jakas, a 2 dni pozniej mialem 4/5 w mini systemem 7
co Wędrus obiecywał ze od wtorku zaczyna typowac na tak i co...
wiesiek
A to ja przeanalizuję gdzie te liczby były i na jutro pójdę tym samym tropem
islandorka
No ja na sucho to może nie zaszalałam bo 1/1, 2/2 oraz 4/10 a w realu 2/5 w mini oraz tradycyjnie 3/10 w mm ale wszystko przed nami
A to ja przeanalizuję gdzie te liczby były i na jutro pójdę tym samym tropem
islandorka
No ja na sucho to może nie zaszalałam bo 1/1, 2/2 oraz 4/10 a w realu 2/5 w mini oraz tradycyjnie 3/10 w mm ale wszystko przed nami
jasmin no to super...czasem sny są odwrotnościa...
medea
pisałem o przedziałach,ale tak z tego nic bo przedział 1-10 nie brałem pod uwagę
pisałem o przedziałach,ale tak z tego nic bo przedział 1-10 nie brałem pod uwagę
ooo kto by nie chciał czesciej...
Islandorka.. .
Padł mi smartfon, w którym było gg.
------------------------------
Padł mi smartfon, w którym było gg.
------------------------------
no ale system 12 z tego przedziału i kilka 4/5 by było
ale to nie na moja kieszeń
ale to nie na moja kieszeń
medea kriss chyba dostał niezłą reprymende od Fortunaty bo nie odzywa sie do mnie ani w ząb...
medea...tak wogole to dziękuje za liczby, ktore nie dawno podawalas publicznie do mm
WN
wiesiek
ja zawsze w mini puszczam z mojej daty urodzenia 6,10,23 (suma roku urodzenia) plus lubiące te liczby 1,32,36,39,40,29,30 ale wczoraj oczywiście puściłam pewniaki z tamtej rozpiski i wynik 2/5
ja zawsze w mini puszczam z mojej daty urodzenia 6,10,23 (suma roku urodzenia) plus lubiące te liczby 1,32,36,39,40,29,30 ale wczoraj oczywiście puściłam pewniaki z tamtej rozpiski i wynik 2/5
medusia widzisz jaka dobra z ciebie podpowiadaczka...w szkole tez podpowiadałas???
i co tu teraz puscic ,no jak słon sie snił to na bank...gorzej jak nie bedzie wypłaty...
kto mi pożyczy z 10...
dzisiaj 3/3 puściłem taką jak w profilu
oraz 10/10 ale uwaga skreslone z "czapki" także nie sugerować sie tymi liczbami a nawet brać je na nie
oraz 10/10 ale uwaga skreslone z "czapki" także nie sugerować sie tymi liczbami a nawet brać je na nie
Znikam.. .
-----------------
-----------------
no ciekawe czy ktoś z mp trafi bonusika???
jasmin oby twoje słowa stały się prorocze...
WN
wędruś a to witam i żegnam jednocześnie
pylcek
islandorka
Fajnie by było
pylcek
islandorka
Fajnie by było
Wędrusiu a kiedy gramy???
medusia od razu zapraszam cie na popijawe...
no a do tego słonia jeszcze były swinie, to nie ma innej opcji jak wygrana i uchlanie sie jak swinia...
medusia jeszczew w horoskopie na ten tydzien mam ze mam grac w totka...
tylko czy bedzie dzis 1 czy 4...???
islandorka
Gorzej jak się okaże, że to zapowiedź wygranej w chińskim roku świni, bo na to trzeba by trochę poczekać
Gorzej jak się okaże, że to zapowiedź wygranej w chińskim roku świni, bo na to trzeba by trochę poczekać
medusia o masakro a kiedy ta swinia bedzie apnowac? dożyje???
medusia a jak na wieczór sprawdziły się kwadraty magiczne?
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahhahhahha
300 zł za trafienie czwórki w MINI, śmiechu warte!!!!
ideał sięga dna! to ma być idealna gra???
Tfu, na pohybel ***om
300 zł za trafienie czwórki w MINI, śmiechu warte!!!!
ideał sięga dna! to ma być idealna gra???
Tfu, na pohybel ***om
rok swini jest u chińczyków, ale roku słonia chyba nie ma???
panoramix o własnie panoramix robi mixtury magiczne to coś tam podrzuci do TS i wygramy...
panoramix o własnie panoramix robi mixtury magiczne to coś tam podrzuci do TS i wygramy...
panoramix chyba oglądałes asterixa i obelixa???
panoramix tiszy tiszy a oni i tak nas dudkają...
panoramix
islandorka
Całkiem nieźle patrząc na typy na sucho. Dopatrzyłam się pewnej ciekawostki, ale muszę się jeszcze temu przyjrzeć i jak się okaże, że to powtarzalne to Ci podam
Roku słonia nie ma, ale w Azji słoń to symbol szczęścia bo i dla Tajów i dla Hindusów w końcu ich Bóg szczęscia i dostatku Ganesa ma głowę słonia
islandorka
Całkiem nieźle patrząc na typy na sucho. Dopatrzyłam się pewnej ciekawostki, ale muszę się jeszcze temu przyjrzeć i jak się okaże, że to powtarzalne to Ci podam
Roku słonia nie ma, ale w Azji słoń to symbol szczęścia bo i dla Tajów i dla Hindusów w końcu ich Bóg szczęscia i dostatku Ganesa ma głowę słonia
medusia czekam z niecierpliwościa i mówiłam ze masz główke ho ho...
panoramix
no to panoramix kiedy podrzucasz mixture TS-owi???
ok trza cosik skreslic i isc se tam...
Med...a jakie szanse ma kozioro...zodiak Mej gwiazdy na bingo?
t.s pewnie na krawędzi bankructwa!!!
Już wypłaty w plusie zrównały się z LOTTO
Jeszcze chwila i zabraknie kasy na wypłaty za wygrane
chyba ktoś rzucił uroki na tego t.sa
Już wypłaty w plusie zrównały się z LOTTO
Jeszcze chwila i zabraknie kasy na wypłaty za wygrane
chyba ktoś rzucił uroki na tego t.sa
senna... jesli to pocieszenie, ja mialem podobnie w wieczornym losowaniu
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/usa-wygral-fortune-na-loterii-i-zostal-otruty,1,5387960,wiadomosc.html
panoramix
Bingo to nie moja branża
Koziorożce chwilowo szanse mają średnie, bo dzisiaj czas Baranów i Lwów
Bingo to nie moja branża
Koziorożce chwilowo szanse mają średnie, bo dzisiaj czas Baranów i Lwów
panoramix
Ale za to jutro i w piątek jest dobra aura dla rodzinki Panny, Byki Koziorożce a w piątek dodatkowo nów księżyca w koziorożcu więc kto wie
markiza
Ale za to jutro i w piątek jest dobra aura dla rodzinki Panny, Byki Koziorożce a w piątek dodatkowo nów księżyca w koziorożcu więc kto wie
markiza
Markiza patrzyłas poczte? napisałam do ciebie wczoraj w imieniu pewnej pani...
senna
Markiza dzieki
jasmin ja tez wodnik...
jasmin ja tez wodnik...
Markiza musze powiedziez ze na sucho idzie całkiem niezle z podanych mi przez ciebie cyferek...
tylko ciezko dobrac super opcje wczoraj mogło byc 7/7...wieczorem 6/6...