Wpisy 1 322 572 – 1 322 671
8 stycznia 2013 19:51 → 8 stycznia 2013 20:54, 100 wpisów
vir... jak już dorwiesz takie najczęstrze kombinacje to ts o nich zapomni
vir, moge ci przeslac cos takiego, ale analiza takich danych mija sie raczej z celem... jakby co, to podaj z ilu losowan i swoj email...
nie zapomni powiem tak kto uwieży to dobrze kto nie to jego sprawa znajomy grał tak przez rok 4 pary kombinacji liczb co losowanie i wkońcu trafił 6 i pomysłałem że może i ja tak się pobawie wiem strata czasu i pieniążków ale może warto co przedstawiam żywymi dowodami
ostatnio nie padła główna wygrana w mini,dzisiaj dobry cash do wzięcia
pylcek...jak chcesz masz sprawy ładnie płaciłeś w kolekturzy ..jak przegrasz i nic nie rób tu z kim
i uciekam..
i uciekam..
fioła...13maxa wie ze ty jesteś spokojna ale on nie chce przyjechać u ciebie na kawka i dodać zboczuchu w nocy tez nie chce i teraz wyłączam pc kompa
ja piernicze ja śnieg zaczął sypać, jak ja tego nie naaawwwidzęęę
kamil, sens typowania istotnie zasadza sie na wykorzystaniu pewnych odstepstw od losowosci... ale... dlaczego chcesz sie opierac akurat na 100 losowaniach, a nie np. 50 czy 36? a moze 200? za kazdym razem wnioski z takiej analizy beda inne...
z drugiej strony losowania lotto to nie doswiadczenia w laboratorium fizycznym... nie sa przeprowadzane w kontrolowanych warunkach, nie da sie wiec ich powtorzyc... a wiec nie da sie stwierdzic, dlaczego stalo sie to co sie stalo i co by sie stalo, gdyby... wygrana trzeba brac, jak jest i nie zastanawiac sie za wiele, dlaczego sie przytrafila... nie warto angazowac sie za mocno finansowo dla przetestowania jakiejs teorii opartej na watlych podstawach...
tak sobie mysle...
z drugiej strony losowania lotto to nie doswiadczenia w laboratorium fizycznym... nie sa przeprowadzane w kontrolowanych warunkach, nie da sie wiec ich powtorzyc... a wiec nie da sie stwierdzic, dlaczego stalo sie to co sie stalo i co by sie stalo, gdyby... wygrana trzeba brac, jak jest i nie zastanawiac sie za wiele, dlaczego sie przytrafila... nie warto angazowac sie za mocno finansowo dla przetestowania jakiejs teorii opartej na watlych podstawach...
tak sobie mysle...
wybor okna czasowego analizy jest takim samym warunkiem koniecznym sukcesu, jak sam dobor liczb
Witam wszystkich...
na jutro wylosowalem sobie jokera 16 i teraz zastanawiam sie, czy go puscic
swoja droga, czy kiedys zdarzylo sie, by ta sama liczba byla jokerem >2x pod rzad? w mm kulki potrafia i 7x pod rzad wlatac...
fiolka zerkam na statystki , mapy i prosze Boga zeby sie zitował nade mna
QweTT a księdza Ty wpuścił na kolędę? zapłacił odpowiednio?a nie
qwett, nie chce cie martwic, ale codziennie setki tysiecy prosza go o to samo... kogo ma wybrac? on podobno nie gra w kosci
karwa no nie mogę patrzreć w okno bo mnie zaraz trafia z tym śniegiem
znalazlem ten fragment ze szwejka:
Kapelani wojskowi wszystkich armii modlili się i odprawiali msze święte o zwycięstwo dla tej armii, której chleb jedli.
Kapelani wojskowi wszystkich armii modlili się i odprawiali msze święte o zwycięstwo dla tej armii, której chleb jedli.
fiolka m jak miłość zero pomysłu dno!Ania gdzie jest nasz kolega z Azji?
ania, nie potwierdzam i nie zaprzeczam
zauwaz, ze szostka nie padla u nas juz od wielu miesiecy... a i tak ta ostatnia trafila sie po 6 miesiacach posuchy... na kilkanascie miesiecy mielismy dwie szostki
i jak tu grac?
zauwaz, ze szostka nie padla u nas juz od wielu miesiecy... a i tak ta ostatnia trafila sie po 6 miesiacach posuchy... na kilkanascie miesiecy mielismy dwie szostki
i jak tu grac?
unhappy warszawiacy musza sie bardziej przyłozy do gier liczbowych
pylcek ja jego nicka skojarzyłam z firma japan-euro heh nie wiem czemu mi sie tak kojarzy
WITAM WAS DZIEWCZYNKI
13.12 7,8 21,22
12.12 5,6 8,9 78,79
10.12 79,80
4.12 17,18
23.11 44,45
12.12 5,6 8,9 78,79
10.12 79,80
4.12 17,18
23.11 44,45
miało być
13.12
7,8 21,22
12.12 5,6
8,9
78,79
10.12 79,80
4.12 17,18
23.11 44,45
13.12
7,8 21,22
12.12 5,6
8,9
78,79
10.12 79,80
4.12 17,18
23.11 44,45
widze, ze fabula rownie porywajaca, co w 'modzie na sukces', ktora ogladala jeszcze moja sp. babcia... a zmarla w 2001 r.
pylcek nie wiem czy go czytales napisal ze ma 29 lat i jest w zwiazku z kobieta 19 lat ciekawe gdzie sie poznali, pewnie na lekcji WF