Wpisy 1 322 472 – 1 322 571
8 stycznia 2013 19:02 → 8 stycznia 2013 19:51, 100 wpisów
tańczącyzwilkami niezla kasa z TS - dzieki manipulacji statystyka
lottowin>> sprawdż i porownaj jak się ma lilśc kombinacji przy 10/10/20/80 a ilość zawieranych zakladów. Może tam znajdziesz podpowiedź?
ciężko cokolwiek powiedzieć, z dzisiejszych 20 losowanych cyferek o 14 wybrałem sobie 8 cyferek ani 8 ani 7 nie padło w całej historii losowań w MM, byc może trzeba stawiać układy, które jeszcze nigdy nie padły, ch.g.w.
tańczący
tak, ten aspekt - aż tak geometryczny skok, to jeszcze jedno z dwóch, trzech zagadnień, które /trochę/ męczą robaka
tak, ten aspekt - aż tak geometryczny skok, to jeszcze jedno z dwóch, trzech zagadnień, które /trochę/ męczą robaka
lottowin napisalem sobie funkcje do programu ktora szuka najrzadszych kombinacji
a trzeba by bylo typowac na kazde losowanie i przeprowadzic symulacje
tak i zeby jeszcze statystyka paszla w parze z prawdopodob...
w MultiPairs takie szukanie na jedno losowanie trwa okolo 1 godziny albo wiecej, u mnie 15 sekund
angierski, a Twoja 9-teczka wpadła jakim sposobem, ch-t, obserwacja mapek, czy wałsnie autorski program?
dokladnie to eni wiem ile w MultiPairs - ale szuka kazdej kombinacji 5/5 w przeciagu wszystkich losowan
*właśnie
2 razy te same wyniki typowalem i ponownie byla liczona ta 20stka
czyli ?
angierski
dla dychy - 9 mln , dla 5/5 - 1 550.60
to - co to jest te 7000 losowań ?
w tym mniej szansowym wariancie - ile to będzie ? procent ?
to ile dych nie zostało jeszcze wylosowanych, albo - po ile razy poszły wszystkie 5/5 ?
dla dychy - 9 mln , dla 5/5 - 1 550.60
to - co to jest te 7000 losowań ?
w tym mniej szansowym wariancie - ile to będzie ? procent ?
to ile dych nie zostało jeszcze wylosowanych, albo - po ile razy poszły wszystkie 5/5 ?
czyli to nie w realu?
wyszukuje najmniej i najbardziej wystepujace, z najwieksza ostatnia przerwa i najmniejsza i podaje np 100 wynikow najleszych
Wersja 2.1.2 A4 (data 2012.12.01)
z instalatorem spakowany ZIP
Plik wygląda na szkodliwy - taki komunikat mi Chrome podaje, mogę otwierać czy dzwonić po FBI?
z instalatorem spakowany ZIP
Plik wygląda na szkodliwy - taki komunikat mi Chrome podaje, mogę otwierać czy dzwonić po FBI?
wez zobacz ile jest kombinacji 80 / 5 - nie mowiac juz o wiekszych kombinacjach
angierski
ślicznie złapałem jakąś piątkę, z dziś wylosowanych, po kolei, tak trochę 'z czapki' - przynajmniej było, którą zaznaczyłem pierwszą - ile razy od początku byłą wylosowana - zgadniesz ?
ślicznie złapałem jakąś piątkę, z dziś wylosowanych, po kolei, tak trochę 'z czapki' - przynajmniej było, którą zaznaczyłem pierwszą - ile razy od początku byłą wylosowana - zgadniesz ?
Jak to mówią.. '...stara... ale jara...' ;P
Robal_36 tu nie chodzi o wylapanie 5 - z ostatniego losowania i szukanie po omacku w analizatorze liczb ile razy wyppadla tu chodzi o zlapanie tej nejlepszej odrazu
panowie ts zawsze wybiera najkorzystniejszy uklad wiec mysle ze wasze wyliczanki to strata czasu
tańczącyzwilkami ci co nie umieja tego uzywac to i tak nic nie wygraja
dan222 najkorzystniejszy wzgledem wszystkich zakladow puszczonych na jedno losowanie
angierski
to zrób odwrotnie -
"złap" jakąkolwiek 5/5 z pierwszych losowań, środkowych, czy jakkolwiek - i wbij w tester
to zrób odwrotnie -
"złap" jakąkolwiek 5/5 z pierwszych losowań, środkowych, czy jakkolwiek - i wbij w tester
Robal_36 no jest tez tester liczb, ze trzeba wppisac dowolna kombinacje - tu zadnej logiki nie ma poprostu sprawdza kombinacje
narazie nie bede go uruchamial, bo musze go jeszcze dokonczyc i dobudowac do programu ktora to funkcja i tak nie bedzie darmowa, bo dla zielonych to jest partia PSL, im nie potrzebne sa programy i nic do wygrywania
Robal >> zajrzalem.
zrobię test na 14 i 22 osobno.
Wyniki podam
tylko myśle że zakres roku wystarczy ? Czy mniej?
zrobię test na 14 i 22 osobno.
Wyniki podam
tylko myśle że zakres roku wystarczy ? Czy mniej?
osobiście uważam że szybciej można wyciągnąć systemem w mini lotto niz inwestować w MM
Fabik96 idź z reklamacją, podobno można zwrócić kupon przed losowaniem, i powiedz żeby sobie takich jaj nie robili następnym razem ;D
Monet
zerknij na przerwę...
... miedzy pierwszymi i ostatnimi zdarzeniami...
zagęszczenie pewne widzę, albo - mam coś z oczkami
zerknij na przerwę...
... miedzy pierwszymi i ostatnimi zdarzeniami...
zagęszczenie pewne widzę, albo - mam coś z oczkami
lottowin masz racje trzeba sie przebic przez trojki w Mini zeby grac o lewpsze pieniadze dlategfo systemem
Monet
sądzę - wszystkie ...
ale - chyba ważne jest te około 2000 ostatnich i
zwłaszcza listopad - grudzień...
sądzę - wszystkie ...
ale - chyba ważne jest te około 2000 ostatnich i
zwłaszcza listopad - grudzień...
Robal>> godz.22
od pierwszego stycznia 2012 do dzisiaj.
Zakładów:
10643 Koszt=26 607,50 zł Wygrana=10 246,00 zł
---------------------------------------------------------
1375 razy trafiono 3 z 6 liczb,suma wygranej 2 750,00 zł
322 razy trafiono 4 z 6 liczb,suma wygranej 2 576,00 zł
41 razy trafiono 5 z 6 liczb,suma wygranej 4 920,00 zł
godz 14
Zakładów 37642 Koszt=94 105,00 zł Wygrana=25 636,00 zł
4922 razy trafiono 3 z 6 liczb,suma wygranej 9 844,00 zł
1139 razy trafiono 4 z 6 liczb,suma wygranej 9 112,00 zł
34 razy trafiono 5 z 6 liczb,suma wygranej 4 080,00 zł
2 razy trafiono 6 z 6 liczb,suma wygranej 2 600,00 zł
Baty straszne.
od pierwszego stycznia 2012 do dzisiaj.
Zakładów:
10643 Koszt=26 607,50 zł Wygrana=10 246,00 zł
1375 razy trafiono 3 z 6 liczb,suma wygranej 2 750,00 zł
322 razy trafiono 4 z 6 liczb,suma wygranej 2 576,00 zł
41 razy trafiono 5 z 6 liczb,suma wygranej 4 920,00 zł
godz 14
Zakładów 37642 Koszt=94 105,00 zł Wygrana=25 636,00 zł
4922 razy trafiono 3 z 6 liczb,suma wygranej 9 844,00 zł
1139 razy trafiono 4 z 6 liczb,suma wygranej 9 112,00 zł
34 razy trafiono 5 z 6 liczb,suma wygranej 4 080,00 zł
2 razy trafiono 6 z 6 liczb,suma wygranej 2 600,00 zł
Baty straszne.
bo czeba trochę farta
- wczoraj 3-ci zobaczyłem ...
- nie mówię qrde wszystkie grać
- wczoraj 3-ci zobaczyłem ...
- nie mówię qrde wszystkie grać
Robal>> a które? Jesteś w stanie z wyprzedzeniem na dobiegnięcie do lottomatu?
Witam czy jest jakiś program który pokazuje kombinacje wylosowanych liczb w mini lotto ? chodzi mi o kombinacje najczesciej wylosowanych liczb. tzn 1-2-3-4-5 w 30 losowaniach padły te liczby np 15 razy
co to jest TS ? wiem żę nie można poimprezować ale kiedyś był taki program co pokazywał to tylko że w dużym lotku a mi chodzi o mini lotto
VirKamil ..TS ..to jest totalizator sportowy ogólne gry mp MP i inee ml.. i znikówa
o najczesciej wylosowaną kombinacje liczb w mini lotto np na 100 losowan padła kombinacja 1-2-3-4-5 20 razy chciałbym taki program żeby takie rzeczy pokazywał
puszczam w mini 7 zakładów po 6 cyferek i zawsze cos wpada, w każdym bądź razie w tygodniu sie zwraca
unhappy...ty teraz jak chcesz graj teraz w real ...ja przestam..
vir, dana piatka w 100 losowaniach padnie raczej tylko raz... powtarzac sie moga np. parki, trojki, czasem czworki