Wpisy 1 322 178 – 1 322 277
8 stycznia 2013 15:02 → 8 stycznia 2013 15:25, 100 wpisów
unhappy...nie mam jeszcze głowie ..12.. ja tylko podałem 11 ..ty szukaj ..
panie robala.. .
panie robala.. .
unchappy ale co poradze ze miesza w głowach i prubuje nauczac jak jezus nauczyciel niech idzie do szkoły albo sekte źałozy wyznawcy agaru smaru tołotu
franek, ja tam nie wiem, czego cathari probuje nauczac (moze mnie cos ominelo), ale w miare mozliwosci szanujmy sie nawzajem
2,7,8,9,17,20,21,31,37,44,49,50,51,59,65,80to moja szesnastka, 2 i 8 najsłabsze ogniwo, ale może wreszcie wpadną
medeo,krytyka catharu względem Ciebie jest bezpodstawna,,,on Ci zwyczajnie zazdrości...
franek
ok, ale - wyluzuj - po co ?
słuchajcie
wywieszki takie widziałem "nie karmić" - qrde, gdzie to mogło być ?
ok, ale - wyluzuj - po co ?
słuchajcie
wywieszki takie widziałem "nie karmić" - qrde, gdzie to mogło być ?
franek klient zamiast pokazać jak typuje wszedł tutaj żeby ziać nienawiścią do teistów, afiszuje się ze swoim ateizmem, jakie to ma znaczenie do typowań??
unhappy
Dziękuję za głos rozsądku, bo czym innym jest rozmowa do pewnej części ciała Maryni dla relaksu a co innego narzucanie się innym z swoimi poglądami na trudne i osobiste tematy
Dziękuję za głos rozsądku, bo czym innym jest rozmowa do pewnej części ciała Maryni dla relaksu a co innego narzucanie się innym z swoimi poglądami na trudne i osobiste tematy
szacunek dla ludzi kturzy sa ludzmi a ten albo to to niewiem
pawus, znow przypomniales mi niezastapionego szwejka... tam tez byla wzmianka o tym, ze kapelani kazdej armii blogoslawili swoich zolnierzy, by bog obdarzyl wlasnie ich zwyciestwem
cathari jest fanem pomarańczowej partii tak samo nadaje jak jej posłowie
szacunek lottowin dla ciebie o to mu chodzi nie o liczby o posmianie tylko o swoje chore ideologie bardzo chore
Pula Lotto: 2 000 000 zł - Kumulacja Joker: 2 700 000 zł - Bonus Multi Multi: 2 000 000 zł
jak to pieknie wyglada... jaka symetria
jak to pieknie wyglada... jaka symetria
Tu pozwolę sobie na odrobinę prywaty:partii pana Palikota nie trawie...jesli kogos uraziłam...trudno
Do lottowin - nie jestem fanem żadnej partii.
Jak mawiała moja zacna ciocia, burdel będzie trwał wiecznie, ponieważ wielu ma w tym interes.
Jak mawiała moja zacna ciocia, burdel będzie trwał wiecznie, ponieważ wielu ma w tym interes.
Kończąc tematy poważne i kontrowersyjne to jeden z filozofów tylko nie pamietam który już dawno stwierdził, że dla osoby racjonalnie myślącej wiara w boga po prostu się opłaca, bo jeśli nie wierzy a Bóg istnieje to w życiu pozagrobowym będzie miała przerąbane a jeśli nie istnieje to przecież i tak nic nie traci bo skoro śmierć będzie końcem wszystkiego to nieistnienie Boga nie będzie problemem
trisetum... bo strategia ts-a jest podobno maksymalizacja dochodow dla budzetu, a nie dostarczanie klientom/graczom wysokiej jakosci uslug
medea....znasz sie na snach? sniła sie mi rzeka. .że przez nią przeszedłem.jak sie to ma lczby?
cathari, nie rozwazajmy juz moze argumentow za i przeciw istnieniu boga... na przestrzeni lat rozne takie obalano, pojawialy sie nowe, ktore znow obalano...
zgodnie z zasada demarkacji poppera zadna z tych hipotez nie moze byc nazwana naukowa, bo zadna nie spelnia kryterium falsyfikowalnosci
zgodnie z zasada demarkacji poppera zadna z tych hipotez nie moze byc nazwana naukowa, bo zadna nie spelnia kryterium falsyfikowalnosci
cathari daj spokój i zmień chat, ten akuratnie słuzy do zabawy z cyferkami a nie do ideologicznego wypróżniania się
Medea jest tyle możliwości że jest to nie do ogarnięcia.
Nie mylą się tylko kulki
Nie mylą się tylko kulki
pawus
Ja pisałam o wierze w boga ogólnie a to nie to samo co wyznanie rzymskokatolickie
Ja pisałam o wierze w boga ogólnie a to nie to samo co wyznanie rzymskokatolickie
pawus....z wiarą w cooooo?
lottowin
kocur
Dla mnie 19 oznacza, że gdzieś w pobliżu czai się 44,53,57
kocur
Dla mnie 19 oznacza, że gdzieś w pobliżu czai się 44,53,57
Do medea - co się tyczy filozofów ... .
Kant też powiedział, że kamień też czuje, bo piszczy jak się go piłuje.
Pozdrawiam.
Kant też powiedział, że kamień też czuje, bo piszczy jak się go piłuje.
Pozdrawiam.
w batmana.pingwina .darmozjada??
lottowin to ,co napisała medea o wierze w siłe transcendentną...gdzies sie na studiach o tym uczyłam ale nie pamietałam jaki to filozof
agatkaa
Zgadzam się, że teraz czas na trochę mniejszą liczbę powtórek
Zgadzam się, że teraz czas na trochę mniejszą liczbę powtórek
kriss no taka jest prawda, nie ekscytuj się - tylko kasa liczy się
medea,
no i zapusciłem sie do kolektury i jest 3/5 ale 19 tez mogłem dać bo chodziło mi po głowie
no i zapusciłem sie do kolektury i jest 3/5 ale 19 tez mogłem dać bo chodziło mi po głowie
gaja, to faktycznie pascal ze swoim tzw. zakladem... ogolna konkluzja jest taka, ze lepiej wierzyc, bo ci to nic nie szkodzi
ale trzeba pamietac, ze pascal moze byc nieobiektywny, bo przezyl 'mistyczne nawrocenie' na jakims tam etapie swojego zycia
jest nie za ciekawie medea, to jakieś cholerstwo bo juz bardzo dużo ludzi choruje
kondi1
U mnie też ludzi padają jak muchy. Trzymaj się ciepło. pozytywnej energii w załączeniu
U mnie też ludzi padają jak muchy. Trzymaj się ciepło. pozytywnej energii w załączeniu
pawus, ogolnie krytyka pascala sprowadzala sie do zauwazenia, ze rozwazyl on zbyt malo mozliwosci... a wiadomo, ze garbage in, garbage out, jak mawiali starozytni rzymianie
no nic, spadam... cathari, mam nadzieje, ze jednak kiedys podzielisz sie z nami informacjami na temat swojej metody... albo chocby jakimis typami