Wpisy 1 322 078 – 1 322 177
8 stycznia 2013 14:35 → 8 stycznia 2013 15:02, 100 wpisów
medusia przeanalizowałam kwadraty i g by było...
ile to ja sie dzisiejszych liczb nawysylalem w roznych konfiguracjach
dorotko wiadomo na 10/10 jest trudno + trafić, a co dopiero na 3/3
drapek
to co tam ślesz na 22 ? nie pytam o liczby, tylko gry ...
to co tam ślesz na 22 ? nie pytam o liczby, tylko gry ...
islandorka
Jak to mówią pożyjemy zobaczymy, bo jakiś schemat w tych kwadratach jest pytanie tylko jaki
Jak to mówią pożyjemy zobaczymy, bo jakiś schemat w tych kwadratach jest pytanie tylko jaki
drapek to ile liczb zakreślać w MM aby była największe prawdopodo...?
- Jeśli się boisz, że coś może okazać się prawdą, to znaczy, że dopuszczasz taką możliwość. A dopuszczanie możliwości czegoś to pierwszy krok do uwierzenia w to.
Terry Goodkind
Terry Goodkind
r36
juz mam 2miniki i jeden na bonus, a drugi nie na bonus , oba bez+; jeszcze w tym roku ani raz 50zł nie drapłem
juz mam 2miniki i jeden na bonus, a drugi nie na bonus , oba bez+; jeszcze w tym roku ani raz 50zł nie drapłem
senna, tez tak mysle, ale dzis wytypowalem plusa, a ostatnio typuje plusa seriami
unhappy
grałem długi czas lotto z plusem i ... nic, ani z lotto ani z plusa
grałem długi czas lotto z plusem i ... nic, ani z lotto ani z plusa
kocur, to nie ma znaczenia... wszedzie stosunek wygranych do wplat wynosi ok. 50 pare procent... zalezy tylko, czy wolisz grac o nizsze wygrane czesciej, czy o wyzsze, ale rzadziej...
drapek
a w lotto ? dwie, czy bańka, to za mało w okolicach jżb ?
bo centralnie - słyszałem - ktoś napisał - za mało
a w lotto ? dwie, czy bańka, to za mało w okolicach jżb ?
bo centralnie - słyszałem - ktoś napisał - za mało
Do unhappy - nie zamierzam udowadniać wyższości świąt Wielkiej Nocy nad Świętami Bożego Narodzenia, gdyż tym z dobrym skutkiem zajmują się czarni szamani,dla których ludzka głupota jest agarem.
Tą kwestia zajmował się już dużo wcześniej, nieodżałowany profesor Stanisławski ... ten od mniemanologii stosowanej.
Tą kwestia zajmował się już dużo wcześniej, nieodżałowany profesor Stanisławski ... ten od mniemanologii stosowanej.
senna, ja w lotto plusa gram rzadko... w mm tez rzadko, ale czasem wysylam chocby po to, by miec jakas baze wygranych do przeanalizowania
r36
brak funduszy na wszystkie gry; jeszcze w lotto i jopkera w tym roku nie miałem
brak funduszy na wszystkie gry; jeszcze w lotto i jopkera w tym roku nie miałem
cathari, ale ja cie do niczego nie zmuszam chodzi o to, ze sam twierdzisz, ze masz jakas skuteczna metode...
cathari
co głupota ma wspólnego z roślinnym środkiem żelującym czyli agarem ?
co głupota ma wspólnego z roślinnym środkiem żelującym czyli agarem ?
kocur wygraną lekko pow.100zł najprędzej ustrzelisz w mm 3/3 stx2 lub 5/6
medusia
trza isc dalej próbowac złamac TS...
kupisz dom, wyposazysz i juz po 0,8-1,5 mln... moim zdaniem gra niewarta swieczki... poza wawa, w jakiejs spokojnej okolicy wydasz na to 0,5 mln i spokojnie mozesz sobie zyc za reszte plus odsetki
czy ja sie starzeję czy cofam w rozwoju, bo niebardzo zrozumiałam co napisał pan cathari
drapek
a te #cenzura# z Targowej widzisz, co piszą?
'jeszcze nigdy ..., najłatwiej ...'
#cenzura#
a te #cenzura# z Targowej widzisz, co piszą?
'jeszcze nigdy ..., najłatwiej ...'
#cenzura#
Ania70
Kolega cathari trochę przesadził w ozdobnikach swojej wypowiedzi stąd trudno zrozumieć jej sens o ile taki jest
Kolega cathari trochę przesadził w ozdobnikach swojej wypowiedzi stąd trudno zrozumieć jej sens o ile taki jest
Ania 70 ja też nie rozumiem miał nam udowodnić że potrafi typować
islandorka
No to na szybko na wieczór 25,15,17,52,63,13,20,35,31,2,7 a po losowaniu zrobimy bilansik
No to na szybko na wieczór 25,15,17,52,63,13,20,35,31,2,7 a po losowaniu zrobimy bilansik
unhappy
z basenem, koniecznie musi być z basenem, nie za mały w zajefajnej okolicy centralnie - to może Konstancin ? za gotówkę, i jednorazowo płatne
z basenem, koniecznie musi być z basenem, nie za mały w zajefajnej okolicy centralnie - to może Konstancin ? za gotówkę, i jednorazowo płatne
jednak ten klecha mocno zgwałcił cie dziadku uraz psychczny masz ! Po pisaniu widać bez urazy
ze jesteś upośledzony i masz autyzm i wymądrzasz sie
ze jesteś upośledzony i masz autyzm i wymądrzasz sie
robal, z basenem w naszym klimacie? no raczej nie... zwykly dom w stanie deweloperskim na obrzezach wawy to srednio 600-650 tys... szeregowiec nie za duzy, nie za maly... a jeszcze trzeba go wykonczyc i wyposazyc jako tako...
drapek
- ja w żb wprost chodzę na reklamę Kaskady -
>>tu wygrane padają najczęściej << i mnie strzyka
- ja w żb wprost chodzę na reklamę Kaskady -
>>tu wygrane padają najczęściej << i mnie strzyka
no widzisz ładnie wczoraj podałem 11..1/1 .. i dobra znikam..
Do medea - nie ośmieszaj się !
Agar jest odżywką, dzięki tej właśnie odżywce, może istnieć coś takiego śmiesznego jak KrK, dla którego właśnie ta Wasza głupota jest agarem, bez którego dawno popadłby w nicość.
Agar jest odżywką, dzięki tej właśnie odżywce, może istnieć coś takiego śmiesznego jak KrK, dla którego właśnie ta Wasza głupota jest agarem, bez którego dawno popadłby w nicość.
unhappy...potem dam 1/1.. za za 10 min
ania, wejdz na tabelaofert.pl i skorzystaj z wyszukiwarki po lewo... domy w wawie...
krzysio
nie będę ukrywał - tą '11' - podwędziłem, ale z resztą - cóż , ciut przekombinowawszy
nie będę ukrywał - tą '11' - podwędziłem, ale z resztą - cóż , ciut przekombinowawszy
niektorzy sprzedawcy zyja jeszcze wspomnieniem czasow slusznie minionych...
drapek łap parkę 37 i 44
robal/ku czy 36 się powtórzy z nieśmiałością
robal/ku czy 36 się powtórzy z nieśmiałością
no dobra jeszcze raz powtórka ..ja 11..1/1 .. i juz wychodzę
cathari
Agar jest odżywką laboratoryjną, ale bardziej znane jest ostatnio jego zastosowanie w przemyśle spożywczym zamiast żelatyny.
To ty się ośmieszasz próbując popisywać się elokwencją. Człowiek z klasą nie próbuje imponować innym okraszając każdą nawet banalną wypowiedź mało znanymi słowami i pojęciami szczególnie gdy trudno się domyślić co ma piernik do wiatraka
Agar jest odżywką laboratoryjną, ale bardziej znane jest ostatnio jego zastosowanie w przemyśle spożywczym zamiast żelatyny.
To ty się ośmieszasz próbując popisywać się elokwencją. Człowiek z klasą nie próbuje imponować innym okraszając każdą nawet banalną wypowiedź mało znanymi słowami i pojęciami szczególnie gdy trudno się domyślić co ma piernik do wiatraka
Do kocurka - to jest ukochany kościół rzymsko katolicki, który strzyże wszystkich, przede wszystkim swoje owce i barany.
drapek
czy przy 10/20 nie jest ok. 180 000 możliwości ? więc -
kreśląc wszystkie, czy nie masz przypadkiem 1x 10/10 i owszem dość atrakcyjneych - 9/10 i pomniejsze, ale też i sporo takich, jak 0/10 ? ...
czy przy 10/20 nie jest ok. 180 000 możliwości ? więc -
kreśląc wszystkie, czy nie masz przypadkiem 1x 10/10 i owszem dość atrakcyjneych - 9/10 i pomniejsze, ale też i sporo takich, jak 0/10 ? ...
cathari, z pewna niesmialoscia zauwaze, ze TUTAJ rozmawiamy glownie na tematy zwiazane z typowaniem liczb... choc czesto zdarzaja sie dygresje prowadzace do rozmow o dvpie maryni, to jedna dobrze by bylo, gdybysmy nie wprowadzali przynajmniej watkow ideologicznych... tak sobie niesmialo mysle
Cathari ja do kościoła nie chodzę, w Boga to sam nie wiem czy wierzę, a na takie tematy jak kościół i Bóg nie rozmawiam bo to jest trudny temat do rozmów.
źałuje ze cie gromada biskupów nie zgwałciła
Agar jest agarem - jest odżywką ... o co Ci chodzi? - tak piszesz tylko aby pisać?
kocur... i punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, bo nie dodales heh
drapek, ale pisze powaznie... liczby takie jak 11, 19, 33, 34, 36, 41, 46, 55, 56, 73, 76 i 78 ostatnio bardzo czesto goscily na moich pukonach, tyle ze w niewlasciwej konfiguracji
m.dorotka
cóż, moim zdaniem jest prawie tak samo dobra, jak każda inna
a może nawet ciut lepsza ?
cóż, moim zdaniem jest prawie tak samo dobra, jak każda inna
a może nawet ciut lepsza ?