Wpisy 1 321 633 – 1 321 732
8 stycznia 2013 12:46 → 8 stycznia 2013 13:11, 100 wpisów
wiesiek
A były takie piękne dni gdy na 24 wytypowane trafiało się 12 tyle że wszystko na sucho
tommek
Miłej pracy
A były takie piękne dni gdy na 24 wytypowane trafiało się 12 tyle że wszystko na sucho
tommek
Miłej pracy
nie gram zadnymi systemami... prawde mowiac dla mnie zadne systemy nie istnieja
medea
no w moim przypadku aż tak dobrze nie było ale teraz jest katatrofa
no w moim przypadku aż tak dobrze nie było ale teraz jest katatrofa
ja np wiem że trzy liczby mam tylko nie potrafie stwierdzić które to są a reszta liczb jest zazwyczaj bardzo blisko
wiesiek i trek
Oboki to i tak mniejszy ból niż mendy vel partyzanci czyli liczby dekujące się przez kilkanaście losowań w bębnie
Oboki to i tak mniejszy ból niż mendy vel partyzanci czyli liczby dekujące się przez kilkanaście losowań w bębnie
unhappy....wszyscy trafiamy oboki,teraz musimy trzepnąć w oboka,oboka zboka
ja powoli spadam... musze w spokoju przemyslec, czy dzis sie puscic
TS jak już nie daje rady z nami to wali kominy czyli powtarza po 9 liczb z losowania
jeden gość na forum pod tekstem o TSie, napisał ,ze w MM i często coś wygrywa oprócz dni, gdy lusuję Łysy w czerwonych gaciach
wiesiek, bawi sie z nami w kotka i myszke ja mu ja w koncu zlapie a wtedy nie bedzie zmiluj
Ja się domyślam bo gdyby było inaczej to byście już spełniali swoje plany
zobaczycie kiedyś się tak zakrecą że ***a 20 liczb z poprzedniego losowania
oirasokol
tak, kilka osób wspominało o tym s.p.o.s.o.b.i.e -
wiesz - w czym by miał być lepszy od ch-t ts'a , lub od jakiegokolwiek w sumie generatora ?
tak, kilka osób wspominało o tym s.p.o.s.o.b.i.e -
wiesz - w czym by miał być lepszy od ch-t ts'a , lub od jakiegokolwiek w sumie generatora ?
Ja rozmawiałem ze znajomymi kolektorkami i wszystkie jednym głosem mówiły, że brak jest WYGRANYCH
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów - to mój pierwszy post na tym forum !
Z czasem ... chyba będzie lepiej .
Z czasem ... chyba będzie lepiej .
Mam nadzieję, że też dorobię się smoczka ... wcześniej niż pampersów !
pozdrawiam.
pozdrawiam.
lila
ja mam mową prace dla łysego, dzisiaj czytałem że królowa angielska poszukuje kogoś na zmywak do swoich pałaców, zakwaterowanie gratis
w czerwonych gaciach pasuje idealnie, mógły się wykazać
ja mam mową prace dla łysego, dzisiaj czytałem że królowa angielska poszukuje kogoś na zmywak do swoich pałaców, zakwaterowanie gratis
w czerwonych gaciach pasuje idealnie, mógły się wykazać
nie znam dobrze tej strony na tyle by się dobrze po niej poruszać
trek
To najlepsza metoda by sobie bez kosztów potrenowac typowanie
To najlepsza metoda by sobie bez kosztów potrenowac typowanie
dotam
a wiesz - ja akurat 'wbiłem' tu - na tą stronę, bo też zauważyłem pewne różnie ...
... domniemywałem, że to wynik i podwyżek i dodatkowych losowań i gier, i w sumie, teraz, moje przekonanie graniczy nieomal z pewnością, że dokładnie - tak właśnie jest
a wiesz - ja akurat 'wbiłem' tu - na tą stronę, bo też zauważyłem pewne różnie ...
... domniemywałem, że to wynik i podwyżek i dodatkowych losowań i gier, i w sumie, teraz, moje przekonanie graniczy nieomal z pewnością, że dokładnie - tak właśnie jest
TREK..jak zatypujesz w typowaniach to liczby pojawią się w Twoim profilu
trek
tylko się spiesz bo Pasko jest jak TS pół godziny blokuje typowania przed losowaniem
tylko się spiesz bo Pasko jest jak TS pół godziny blokuje typowania przed losowaniem
Do medea - czy to ten sam Jawor w którym istniały zakłady kuziennicze - potwornie duże maszyny !
Kupowałem w nich kilka maszyn - piece indukcyjnego grzania.
Kupowałem w nich kilka maszyn - piece indukcyjnego grzania.
Trek....http://www.multipasko.pl/news113.html poczytaj co można wygrać
przechera
Ten sam. Zakłady kuziennicze to nadal najwiekszy pracodawca, ale to już nie to co kiedyś
Ten sam. Zakłady kuziennicze to nadal najwiekszy pracodawca, ale to już nie to co kiedyś