Wpisy 1 320 925 – 1 321 024
7 stycznia 2013 23:08 → 7 stycznia 2013 23:57, 100 wpisów
andi ..kolorowych ciaoooooo i powiedz Ulusi że ciasto było nie smaczne i nie ma pewniaka
andrusia niech Ci sie brunet z piekła rodem śni
a gorący jak sam szef
a gorący jak sam szef
dobra, jednego pewniaka pewnego Wam podam - 36 -
p r a w i e na bank
p r a w i e na bank
13maxa...a ciasto z kisiele nie smaczne
lila ..facet najbardziej lubi kisiel niz inne
lila
spoko
powiem więcej -
jutro - prawdopodobnie prawie w każdej grze wlata,
żeby nie powiedzieć - wpada
kolorowych
spoko
powiem więcej -
jutro - prawdopodobnie prawie w każdej grze wlata,
żeby nie powiedzieć - wpada
kolorowych
Idę spać - muszę się sprężyć ... aby wątpiącym i szydzącym pokazać środkowy palec !!!
Matematyka jest królową a nie jakaś Żydówka poczęta przez ucho przez jakiegoś wymyślonego ducha.
Pa, pa !
Matematyka jest królową a nie jakaś Żydówka poczęta przez ucho przez jakiegoś wymyślonego ducha.
Pa, pa !
13maxa ..od mały do teraz jak kiedyś juz skonczyło sylwestre
ty wez ciasto makowwy
ty wez ciasto makowwy
cathari..jeżeli byłbyś w rzeczywistości człowiekiem ,który znalazł sposób na regularną wysoką wygraną w MM ,gwarantuję Tobie,że nie traciłbyś z pewnością swojego drogocennego czasu na klikanie na czacie MP.Prawdopodobie spędzałbyś mile czas gdzieś w ciepłych krajach pod palmami.
liluś
już takie były
osoby
to klątwa tombaka, no normalnie nic, tylko klątwa tombaka
już takie były
osoby
to klątwa tombaka, no normalnie nic, tylko klątwa tombaka
i no dobra znikam panstwaaa ..
13maxa ..nic nic nie chce gapię na live z piana martubacja cucu
ja jutro 11...1/1 ..i juz tam dzida
ja jutro 11...1/1 ..i juz tam dzida
Wszystkim dobrej nocki życzę tym co jeszcze sobie gadają i tym co poszli
Do jutra wszystkim
Lila na dobranoc
Do jutra wszystkim
Lila na dobranoc
Markiza,Twój horoskop działa"pomalutku a dojdziesz do skutku"Markiza
Szanowna Lili - już w latach 60. knułem wymarzona podróż w jedną stronę.Nie jest to takie proste jak myślisz, dla człowieka którego rodzina /ojciec matka - ojciec dowódca placówki AK a mama łączniczka sanitariuszka/ byli żołnierzami Polski podziemnej.Nawet w latach 70. kiedy byłem w Szwecji i proponowano mi pozostanie w tym kraju, za godziwe wynagrodzenie przy produkcji specjalnej - koncern SAAB-a ... miałem rozdwojenie ... mimo tego, że każdorazowo dyplom ukończenia studiów wywoziłem na czterech literach , tam gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę.
Teraz ... tylko w jedną stronę, zostawić to całe katolickie oszołomstwo i nawet nie patrzeć w tę stronę.
Pozdrawiam.
Teraz ... tylko w jedną stronę, zostawić to całe katolickie oszołomstwo i nawet nie patrzeć w tę stronę.
Pozdrawiam.
cathari,ja Kocham Polskę i polaków,oszołomów nie trawię,tych jełopów nie wybierałem i na nich nie głosowałem

Do sam9 - Pozdrawiam ... miałem rodzinę na Dolnej, a ojciec szedł na Warszawę z oddziałem por "Małego", ale nie doszedł ... .
mnie kiedyś Niemiec miał zabrać do Szwecji lub Norwegii...i tyle to by było
cathari,no widziałeś jak Warszawa się krwią zalewała,a kaloszaki za Wisłą stali i czekali,aż się wykrwawi,mordercy narodu polskiego