Wpisy 1 320 689 – 1 320 789
7 stycznia 2013 22:36 → 7 stycznia 2013 22:50, 100 wpisów
Witam,
Co do "bycia Bogiem", to nie wiem czy użyłem takiego zwrotu. Jeśli tak to trochę przesadziłem.
Ale fakt, że uważam, że nikt nie osiągnie poziomu 30% przy np. 100 typowaniach. Znajdźcie kogoś w profilu (każdy ma napisane ile procent ma trafień pewniaka), kto przy powyżej 100 typach utrzymuje średnią ponad 30%. A jeśli tak, to czy utrzyma przez kolejne 100, czy jednak będzie go ciągło do 25% ?
Co do "bycia Bogiem", to nie wiem czy użyłem takiego zwrotu. Jeśli tak to trochę przesadziłem.
Ale fakt, że uważam, że nikt nie osiągnie poziomu 30% przy np. 100 typowaniach. Znajdźcie kogoś w profilu (każdy ma napisane ile procent ma trafień pewniaka), kto przy powyżej 100 typach utrzymuje średnią ponad 30%. A jeśli tak, to czy utrzyma przez kolejne 100, czy jednak będzie go ciągło do 25% ?
tak sobie wpadłam do naszej grupy oczywizda najlepsiejszej
i widzę że już się Panie pchają na tron
i widzę że już się Panie pchają na tron
13max33 bo ja wie, ale udaje, że nie wiem miało być ale literkę zjadłam
Zaraz idę lulu
Do kocur - trochę mnie uraziłeś wcześniejszym postem.
Ja nie muszę się popisywać, ani też sępić na takich lub innych typowaniach - chciałem się podzielić moimi postrzeżeniami.
Aby sprawa była jasna, będę każdorazowo moje typowania podawał tuż przed losowaniem, aby wszystkich krew zalała ... .
Jedynie Januszowi P. przekażę tajniki, które jak mi się wydaje, nie są niczym nadzwyczajnym ... mimo tego, że znam ileś języków programowania, ujęcie wszystkiego w formie algorytmów, jest raczej bezzasadne.
Program, który spełniałby, wszystkie oczekiwania, zapewniając oczekiwaną sprawność i byłby niesamowicie rozbudowany.
Ja to mieszczę w mojej łepetynie, która uczyła się tego ok. 1,5 roku.
Pozdrawiam.
Ja nie muszę się popisywać, ani też sępić na takich lub innych typowaniach - chciałem się podzielić moimi postrzeżeniami.
Aby sprawa była jasna, będę każdorazowo moje typowania podawał tuż przed losowaniem, aby wszystkich krew zalała ... .
Jedynie Januszowi P. przekażę tajniki, które jak mi się wydaje, nie są niczym nadzwyczajnym ... mimo tego, że znam ileś języków programowania, ujęcie wszystkiego w formie algorytmów, jest raczej bezzasadne.
Program, który spełniałby, wszystkie oczekiwania, zapewniając oczekiwaną sprawność i byłby niesamowicie rozbudowany.
Ja to mieszczę w mojej łepetynie, która uczyła się tego ok. 1,5 roku.
Pozdrawiam.
Robal a już myślałam że podstępne macki Tsa zakryły małe oczka Twe
i nie iwdzisz mnieeee
i nie iwdzisz mnieeee
Pasko ..http://www.youtube.com/watch?v=cq2paBCLSSc jests Bogiem
hehe dobre bez urazy obrazy
sprawdziłem i ciekawie to wychodzi.
Biorąd pod uwagę minimum 100 typów pewniaka prowadzi cyggan (36% skuteczeności).
Przy minimum 200 typach prowadzi ni-ja47 (30,9% skuteczności)
Przy minimum 300 typach prowadzi dekes (30,8% skuteczności)
Biorąd pod uwagę minimum 100 typów pewniaka prowadzi cyggan (36% skuteczeności).
Przy minimum 200 typach prowadzi ni-ja47 (30,9% skuteczności)
Przy minimum 300 typach prowadzi dekes (30,8% skuteczności)
cathari..prosiło Cię kilka osoób o wpisanie(zatypowanie)liczb w profilu i co? I nico.
lila szkoda gadać
później robi się ciekawie, bo "bombers" jest niesamowity i nie ma sobie równych przy braniu pod uwagę 400, 500, 600 i 700 typów. Podał bowiem 793 pewniaki i trafił 243 (wciąż ponad 30,6%)
Sie mĂźssen schlafen gehen
Lila gość dzisiaj przede mną 600 zeta zgarną. Ale zazdrosny byłem
kwacha kwaśniewski leniem łobuzaki były prezydent ..ale teraz nadal duzo zarbia tyle odsetek 173 tysiaki na miesiąc i dobra znikam
morgen Ich werde
natomiast z osób które podały ponad 800 pewniaków prowadzi wolf7806 już ze znacznie słabszą średnią 28,2 %
kocurku..no wygrał se i niech się cieszy.My jak ***iem to fragmenty zostaną
Lila...
jakie wymiary
max jakie wizyrobię wjazd czołgiem i już witasz się z koleżanką
gąsienicą
max jakie wizyrobię wjazd czołgiem i już witasz się z koleżanką
gąsienicą
krzysio ..nie bierz kwasa bo rurka bedzie mała i bedziesz miał złe sny
bombers to też osoba, która podała 9/10 on coś wie. To jest już ewidentnie poza normalnością.
Lila.....Es tut mir leid ich werde bald schlafen