Wpisy 1 320 638 – 1 320 737
7 stycznia 2013 22:26 → 7 stycznia 2013 22:44, 100 wpisów
Lila...
Lila...zabiorę ***ę do marsyli wsadze ją do autokaru i wypad
Napisany przeze mnie horoskop na 2013 też się dziś nie popisał urodzeni w piątek mieli szanse na 1/5 z plusem a urodzeni w niedzielę 3/5
andromedka kocur wasyl lilka-wielkie buziaczki dla was wrócilem zaaa świtów byłem pozbawiony internetuprzez problemy techniczne
bella34
Jak widac chwilowo to nie jest nasz czas. W piątek nów więc wszystkim powinno iśc lepiej i na to właśnie liczę
Jak widac chwilowo to nie jest nasz czas. W piątek nów więc wszystkim powinno iśc lepiej i na to właśnie liczę
tommek...
Zaczyna się robić zimno
wiaruchna co myslicie o Gaussie i jego twierdzeniu a moze ktoś go próbował w realuandromedka
bella34
Jakbyś się chciała pobawic to znajdź sobie kwadrat słońca i merkurego i zobacz jak często padają liczby z pionowych, poziomych i skośnych linii razem A najlepsze, ze ten układ planet potrwa jeszcze do środy
Jakbyś się chciała pobawic to znajdź sobie kwadrat słońca i merkurego i zobacz jak często padają liczby z pionowych, poziomych i skośnych linii razem A najlepsze, ze ten układ planet potrwa jeszcze do środy
Witam,
Co do "bycia Bogiem", to nie wiem czy użyłem takiego zwrotu. Jeśli tak to trochę przesadziłem.
Ale fakt, że uważam, że nikt nie osiągnie poziomu 30% przy np. 100 typowaniach. Znajdźcie kogoś w profilu (każdy ma napisane ile procent ma trafień pewniaka), kto przy powyżej 100 typach utrzymuje średnią ponad 30%. A jeśli tak, to czy utrzyma przez kolejne 100, czy jednak będzie go ciągło do 25% ?
Co do "bycia Bogiem", to nie wiem czy użyłem takiego zwrotu. Jeśli tak to trochę przesadziłem.
Ale fakt, że uważam, że nikt nie osiągnie poziomu 30% przy np. 100 typowaniach. Znajdźcie kogoś w profilu (każdy ma napisane ile procent ma trafień pewniaka), kto przy powyżej 100 typach utrzymuje średnią ponad 30%. A jeśli tak, to czy utrzyma przez kolejne 100, czy jednak będzie go ciągło do 25% ?
tak sobie wpadłam do naszej grupy oczywizda najlepsiejszej
i widzę że już się Panie pchają na tron
i widzę że już się Panie pchają na tron
13max33 bo ja wie, ale udaje, że nie wiem miało być ale literkę zjadłam
Zaraz idę lulu
Do kocur - trochę mnie uraziłeś wcześniejszym postem.
Ja nie muszę się popisywać, ani też sępić na takich lub innych typowaniach - chciałem się podzielić moimi postrzeżeniami.
Aby sprawa była jasna, będę każdorazowo moje typowania podawał tuż przed losowaniem, aby wszystkich krew zalała ... .
Jedynie Januszowi P. przekażę tajniki, które jak mi się wydaje, nie są niczym nadzwyczajnym ... mimo tego, że znam ileś języków programowania, ujęcie wszystkiego w formie algorytmów, jest raczej bezzasadne.
Program, który spełniałby, wszystkie oczekiwania, zapewniając oczekiwaną sprawność i byłby niesamowicie rozbudowany.
Ja to mieszczę w mojej łepetynie, która uczyła się tego ok. 1,5 roku.
Pozdrawiam.
Ja nie muszę się popisywać, ani też sępić na takich lub innych typowaniach - chciałem się podzielić moimi postrzeżeniami.
Aby sprawa była jasna, będę każdorazowo moje typowania podawał tuż przed losowaniem, aby wszystkich krew zalała ... .
Jedynie Januszowi P. przekażę tajniki, które jak mi się wydaje, nie są niczym nadzwyczajnym ... mimo tego, że znam ileś języków programowania, ujęcie wszystkiego w formie algorytmów, jest raczej bezzasadne.
Program, który spełniałby, wszystkie oczekiwania, zapewniając oczekiwaną sprawność i byłby niesamowicie rozbudowany.
Ja to mieszczę w mojej łepetynie, która uczyła się tego ok. 1,5 roku.
Pozdrawiam.
Robal a już myślałam że podstępne macki Tsa zakryły małe oczka Twe
i nie iwdzisz mnieeee
i nie iwdzisz mnieeee
Pasko ..http://www.youtube.com/watch?v=cq2paBCLSSc jests Bogiem
hehe dobre bez urazy obrazy
sprawdziłem i ciekawie to wychodzi.
Biorąd pod uwagę minimum 100 typów pewniaka prowadzi cyggan (36% skuteczeności).
Przy minimum 200 typach prowadzi ni-ja47 (30,9% skuteczności)
Przy minimum 300 typach prowadzi dekes (30,8% skuteczności)
Biorąd pod uwagę minimum 100 typów pewniaka prowadzi cyggan (36% skuteczeności).
Przy minimum 200 typach prowadzi ni-ja47 (30,9% skuteczności)
Przy minimum 300 typach prowadzi dekes (30,8% skuteczności)
cathari..prosiło Cię kilka osoób o wpisanie(zatypowanie)liczb w profilu i co? I nico.