Wpisy 1 320 131 – 1 320 230
7 stycznia 2013 21:03 → 7 stycznia 2013 21:28, 100 wpisów
.
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/tysiace-rekinow-gina-by-powstala-zupa-afrodyzjak,104322,w.html
.
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/tysiace-rekinow-gina-by-powstala-zupa-afrodyzjak,104322,w.html
.
tak jak mówisz wyrabia się tożsamość... jak ktoś lubi prowadzić podwójne życie, to może i tak udawać. Ale to chyba lepiej stworzyć sobie kilka profili na facebooku, a nie tutaj.
--2,7,14,28
-4,8,17,28,30,33,42,55,60,70-
jano to ja jutro załoze nowego nicka wasyl 7 i powyzywam wszystkich na czacie i co
no oki zablokujesz mnie ale takich nicków bede miał 100 i co nie da sie zablokowac po prostu obywatela na wszystkich nickach
no oki zablokujesz mnie ale takich nicków bede miał 100 i co nie da sie zablokowac po prostu obywatela na wszystkich nickach
jano zawsze po losowanku na czat wchodzi
mam lili na mysli jano janusza pasko
Lila...
mnie sie wydaje ze jak ktos ma 3 5 20 nicków to ma cos do ukrycia i tyleee 

rozdwojenie jaźni
wasyl: wszystko się da. Mogę w ciągu minuty zablokować wszystkie takie nicki + skasować ich wpisy. Ponadto kto by się tyle produkować tylko po to, żeby narobić tu sobie wrogów?
wasyl-piaski: nikt nie ma jednocześnie. Zwyczajnie musiałby traktować to jako pracę, żeby utrzymać tu tyle nicków i jeszcze udzielać się, pisać, itd. Nie wierzę, żeby ktoś byłby zdolny do takiego poświęcenia dla strony. Natomiast co innego, że pojawiają się osoby, blokuję je, to później muszą już zrobić kolejny nick. Albo zapominają hasło po miesiącu, itd.
czesc lila i reszta
Czasami też ktoś pisze, że np. dziadek chce mieć swój nick, a jego wnuczek swój. Chcą typować i czy tak można, że z jednego komputera. Oczywiście że można
Lila...max na batmana czeka
janusz pasko cczza zrobic
w profilu uzytkownika daje przykład
wasyl-piaski nick
pod profilem uwaga ten gosc dodatkowo ma nick daje przyklad renia wania kogut77 itd
da sie to zrobicccccc

w profilu uzytkownika daje przykład
wasyl-piaski nick
pod profilem uwaga ten gosc dodatkowo ma nick daje przyklad renia wania kogut77 itd
da sie to zrobicccccc

podnicki 

Zostać narkomanką, pijaczką i bladzią jest bardzo prosto.
Wystarczy nie ukłonić się trzem babciom-emerytkom z bloku.
Wystarczy nie ukłonić się trzem babciom-emerytkom z bloku.
nie da się. Ktoś zaraz mi udowodni, że może zmienić 100 razy IP na dobę i stworzy 100 nicków, tylko żeby mi pokazać, że to nie ma sensu.
Lila...
ludzie opamietajcie sie chodzmy za jezusem aaaaameen
Witam Cie Pasko !
Dlaczego nie byłeś w Blackpool ?
Ja później byłem w Shipley abaut 7 kilometers from Bradford.
Kind regards
Fan ML
Dlaczego nie byłeś w Blackpool ?
Ja później byłem w Shipley abaut 7 kilometers from Bradford.
Kind regards
Fan ML
wasyl
Ale większośc z nas, która zdecydowała się na "rozdwojenie" jaźni nie ukrywa tego i swoje nicki wymienia w profilu. Osoby, które robią to dla hecy tudzież innych niezrozumiałych dla mnie powodów i tak znajdą jakąś lukę by pokazac jacy to są sprytni i zaradni
Ale większośc z nas, która zdecydowała się na "rozdwojenie" jaźni nie ukrywa tego i swoje nicki wymienia w profilu. Osoby, które robią to dla hecy tudzież innych niezrozumiałych dla mnie powodów i tak znajdą jakąś lukę by pokazac jacy to są sprytni i zaradni
a kogoś innego będę wyłapywał jako "podnick", mimo że nim nie jest. Wystarczy wyobrazić sobie dużą szkołę/uczelnię/akademik. Na zewnątrz wychodzi z ostatniego Rutera pojedyncze IP. Jeśli 2 różne osoby będą pisać z takiego akademika, nie będę tego w stanie rozróżnić. Czasami i 1000 komputerów może mieć w ten sposób jeden IP.
Max!!!!!! gdzieś ty się zapodział nie wstydz się
uzytkownik wasyl-piaski
a pod spodem
dodadkowe nicki wasyla-piaski
frania wania renia
o cos takiego mi janusz chodzi czy da sie to zrobic
a pod spodem
dodadkowe nicki wasyla-piaski
frania wania renia
o cos takiego mi janusz chodzi czy da sie to zrobic

.
Prawie wszystkie choroby pochodzą od stresu...
Tylko weneryczne wywodzą się z zadowolenia.
.
Prawie wszystkie choroby pochodzą od stresu...
Tylko weneryczne wywodzą się z zadowolenia.
.
a ja wczoraj udowodniłem ze lili to lili a max to max
tyle ze cza było chwile pomyslec
tyle ze cza było chwile pomyslec
.
Przyjaciel to nie ten, który taszczy cię z baru.
Ale ten, co czołga się razem z tobą!
.
Przyjaciel to nie ten, który taszczy cię z baru.
Ale ten, co czołga się razem z tobą!
.
lila
obawiam się, że Admin ma /zawsze / rację...
I nawet pomijając jakieś tam umiejętności - karta do fona, za niecałe dwa browary, i myk myk ...
załóż 'okulary', jak podejrzewasz, to co się wie i tyle
obawiam się, że Admin ma /zawsze / rację...
I nawet pomijając jakieś tam umiejętności - karta do fona, za niecałe dwa browary, i myk myk ...
załóż 'okulary', jak podejrzewasz, to co się wie i tyle
wasyl. W ten sposób?
wasyl-piaski:
podnicki:
- mala1438
- ciel$
- w124
- Rosier
Faktycznie duże urozmaicenie dla strony
wasyl-piaski:
podnicki:
- mala1438
- ciel$
- w124
- Rosier
Faktycznie duże urozmaicenie dla strony
no tak greg masz racje
ale jezeli mnie wkórzysz to wale nowego nicka iiii wyzywam cie a potem wracam do swojego starego nicka i udaje przyjaciela
he he ja uwazam ze jezeli mam cos do kogos to jade po nim ze swojego nicka i tyle
ale jezeli mnie wkórzysz to wale nowego nicka iiii wyzywam cie a potem wracam do swojego starego nicka i udaje przyjaciela
he he ja uwazam ze jezeli mam cos do kogos to jade po nim ze swojego nicka i tyle

już widzę te setki maili, jak każdy każdego analizuje, reklamacje, itd. Strona o tematyce Lotto
o tak janusz pasko o to mi chodziło 

Wasyl... i takim podejściem (z nickami) po prostu lecisz w kulki... lepiej spróbować znaleźć jakieś porozumienie, albo po prostu mieć wyje*ane...
LILI co o tym sadzisz 

kurna wasyl to wasyl 

Lila..tego maxa chyba trza za ucho przyprowadzić
ja nie mam dodatkowych nicków
wasyl..jak pojechać komuś po rajtuzach to ze swojego a nie tworzyć setki innych ników
Pasko
no - teraz cto hyba jednak nie masz racji
no chyba, że faktycznie jeden podnick - oryginalny u licha - ma istotnie taką samą końcówkę reutera
no - teraz cto hyba jednak nie masz racji
no chyba, że faktycznie jeden podnick - oryginalny u licha - ma istotnie taką samą końcówkę reutera
jak kogos ostatnio pojechałem to j.pasko dał mi szlaban i tyle
profesorze...zaraz jak mu kopa zasadzę to się w przyspieszonym tempie pojawi
no ja pojechałem to
i przeprosiłem i oki
i przeprosiłem i oki
Lila...no mnie się też tak zdaje
wasyl i inni czlowiek jest tylko czlwiekiem sa zwady radosci a o rozsadek w wypowiedziach trudno powinnismy byc jak wielka spolecznosciowa rodzina uczmy sie tego bo warto i nie bedzie potrzebny nowy nick
panoramix