Wpisy 1 319 731 – 1 319 830
7 stycznia 2013 18:02 → 7 stycznia 2013 19:11, 100 wpisów
daro może warto zgrać 2/2 na stawkę, jak dobrze czujesz liczby - w keno powtórki są non stop
ja lubię wszystkie gry, ale nie na każdą mnie stać; joker ma w sumie niewysokie wygrane (te niskich stopni)
nom można tak, w keno wystarczy obstawić 123456 i zawsze cos dobrego ustrzelisz bo w tych 15 losowaniach zdarzają sie takie co wypadają własnie takie liczby po kolei.
daro raz na te liczby miałem 5/6; a sprawdź na testerze 65,66,67,68,69,70
grałem we wszystkie gry i tak: joker i kaskada to wielkie G****O, nic tam nie zależy od Ciebie, narazie to w kaskadzie wygralem góra 8 zł;p, lotto w lutym trafiłem 4 a tak pozatym to 3 i nic więcej, mini lotto to jest jeszcze fajna gra i warto w nia grac systemem( niedawno wygrałem cos kolo 260 zł za 3 trafione liczby), w keno zaczynam dopiero grac i juz pierwsza wygrana;D
daro
ja testuję w tym roku grę w keno 1zakł/dz z cht na5 lub 6 lub 7 liczb i zobaczę po np. 3-4miesiacach co z tego będę miał
a 120zł to miałeś za 5/5 właśnie na ten ciąg
ja testuję w tym roku grę w keno 1zakł/dz z cht na5 lub 6 lub 7 liczb i zobaczę po np. 3-4miesiacach co z tego będę miał
a 120zł to miałeś za 5/5 właśnie na ten ciąg
zastanawiam się czasem czego ludzie nie grają w dużego jak jest 2mln
panoramix
oczywiscie ze wydajemy wiecej ale zauważ że każdy grajacy chce wygrac głowna wygraną i jezeli mu sie uda to jest na duzym plusie.
oczywiscie ze wydajemy wiecej ale zauważ że każdy grajacy chce wygrac głowna wygraną i jezeli mu sie uda to jest na duzym plusie.
torsan bo to mala kasa, szczególnie dla warszawiaków- jak dziś trafię choć 10/16 to zagram jutro w lotto
nie za ten ciąg. dałem: 2,5,7,53,60 na 15 losowań i trafiło się w 14 losowaniu;D
Daro... prawdopodobienstwo trafienia wygranej i piorynem byc trafionym jest podobne ,ale i tak wybieram to pierwsze
hehe;]ja też w końcu po coś żyjemy, ja tam lubię żyłkę hazardu.
mykam dać 2 zł na kaskadera, tu tylko 12liczb trzeba mieć w jednym rządku
narka
narka
to co mnie powalilo na kolana przy zakupie pukona , dwie mlode dziewczyny robily zakupy A DLA NAS LUFFKE
witam
mam troche jeszcze czsu wiec jestem bo na 22:00 do pracy ide ale ciekaw jestem czy coś będę miał dziś z MM+
10/10
bo z tego z 14:00 to nic nie małem
wiem że jest dla mnie
oby
wziełem teraz 10 zakładów musi coś być
i jaki efekt?
oby 10,000 nie jestem skomy hehe
moja największa głupota to zagranie na ch/t w 2003 roku za 250 zł na 1 losowanie
tak no ja tylko 50 na lotka + i teraz na MM+
tak oby wszy
no ja tak samo teraz na lotka + po 1 bo nie warto wiecej
dobra ide położyć sie pracą potem może zajże to cześć wam
zwróciło sie 45-48 złotych jak pamietam dobrze no nie całe 50 zł
agatkaa
no juz takiej głupoty drugi raz nie zrobie ale sie było młodym kase sie miało to sie szalało
no juz takiej głupoty drugi raz nie zrobie ale sie było młodym kase sie miało to sie szalało
teraz człowiek ma kobite to tylko go stac na 1 zakłąd raz na tydzień
P..x
do tego z wczoraj /plus śmus/ dodam tylko, że na chwilę obecną w moim odczuciu najlepsza jest mini, biorąc naprawdę sporo kwestii pod uwagę
do tego z wczoraj /plus śmus/ dodam tylko, że na chwilę obecną w moim odczuciu najlepsza jest mini, biorąc naprawdę sporo kwestii pod uwagę
piekne jest to w tym graniu,jak Ktos napisal,milionerem przed losowaniem,po losowaniu relaista
1,2,5,6,10,12,14,16,17,19,22,24 - ciekawe czy w tym zestawie trafię 12, czy 0
Hej,zloto teraz dosc wysoko stoi takze niewiadomo w ktora strone pojdzie dalej cena zlota.