Wpisy 1 314 839 – 1 314 938
5 stycznia 2013 11:18 → 5 stycznia 2013 12:16, 100 wpisów
Gała-raczej grzańca ale fakt moze jak przyjdzie to wyzdrowiałbym
witam dzisiaj przed losowaniem, po 21:00 będziemy próbować zrobić spotkanie multipasko na żywo
Pasko ma to sens te spotkania robić jakoś popularnością to się nie cieszy
wita wszystkich
wita wszystkich
Pasko - czy zmieniles moze zdanie na temat tego co rok temu CI pisalem? Mianowicie chcialem prosic o zmiane moje nicku na "Żeluś" gdyz w tamtych czasach nie było literówek...wtedy mi odpisales ze jestem zbyt dlugo na stronce abys mogl zmienic moj nick. Moze sie cos zmienilo od tamtego czasu?
Zelus: nie ma sprawy. Tego typu zmiana (dodanie polskich liter) jest możliwa i już to właśnie zrobiłem.
kondi to po co tyle pił
herbata mocna prawie czarna + 4 łyżeczki cukru jak dasz rade to 5+cytryna+trochę mleka
herbata mocna prawie czarna + 4 łyżeczki cukru jak dasz rade to 5+cytryna+trochę mleka
i igreet ALL i znikam..
Pasko: dzieki.
Mi wtedy chyba chodzilo o zmiane nicku na "wojnecki" i tego sie juz nie dalo zrobic. Nawet mam konto takie drugie ale nie uzywam
Mi wtedy chyba chodzilo o zmiane nicku na "wojnecki" i tego sie juz nie dalo zrobic. Nawet mam konto takie drugie ale nie uzywam
ide zagrac na 9 losowan w MM stawka podstawowa bez + jakies propozycje????????
andra ..baw się razem z kondi bardzo grzeczny chłopak niz ja zlę zachowuję nagany i tam po kawy
Żeluś - Zelus był dużo poważniejszym nickiem z nazwy teraz to jakbyś był inną osobą
Qwett, wczoraj dawałem parke dla kocura [13,60], mam nadzieje ze puscił
Tak nazywali mnie koledzy 8 lat temu przez jakis czas...potem paczka sie rozsypala i wogole juz nikt na mnie tak nie mowi...mam inna ksywke...ale Zelus to brzydko...juz lepsze Żeluś...czemu od uczesania? a może lubie żelki jeść?
Pawcio
jesteś ? - 1314655 -
niekoniecznie, nie do końca "kretyni" - przecież mogło zdarzyć się mnóstwo rzeczy...
- osoba mogła nie udźwignąć takiej wygranej, ot, choćby taka żyłka p. - mogła pryknąć,
- Chojnice, to miejscowość taka mocno 'przejazdowa' - to mógł być kierowca w trasie, a drogi są, jakie są ...
... mnóstwo możliwości jest i niekoniecznie 'fajnych'
jesteś ? - 1314655 -
niekoniecznie, nie do końca "kretyni" - przecież mogło zdarzyć się mnóstwo rzeczy...
- osoba mogła nie udźwignąć takiej wygranej, ot, choćby taka żyłka p. - mogła pryknąć,
- Chojnice, to miejscowość taka mocno 'przejazdowa' - to mógł być kierowca w trasie, a drogi są, jakie są ...
... mnóstwo możliwości jest i niekoniecznie 'fajnych'
lilka....szkoda gadac, ledwie żyje, po rosyjskiej wódce z Niemiec
A moze skoncze z Żelusiem i bede pisal z mojego drugiego konta "wojnecki" bo taka teraz mam ksywke...to od takiego malo znanego pilkarza...niewazne...
torsan
po poludniu wkracza zima do podkarpacia ze sniegiem...i jutro tez.
po poludniu wkracza zima do podkarpacia ze sniegiem...i jutro tez.
panie torsanie ..a jaka pogoda lubisz ..chcesz - 20 stopni to się nie ma wyjscie do kolektury ..u mnie słonce świeci
wiem andi, tak patrzylem do szfki i żołądek odrzucał wszystkie możliwości