Wpisy 1 314 939 – 1 315 038
5 stycznia 2013 12:16 → 5 stycznia 2013 12:51, 100 wpisów
kondziu..nic nie propagowanie.Kto mądry nie pali a kto idiota niech się zakopci na śmierć.A ta emotami się podoba,palenie na sucho
Przychylam sie do wniosku Lili. Zamiast tego dać że pada deszcz lub sypie śnieg. Słońce juz jest.
panie torsanie ..jak u ciebie brak sńieg ...wez ziemia i lepiaj bałwany ..
lila..
Dobrze ze zajrzalam
Zaraz wracam do lozka by umierac czyli leczyc przeziebienie
kondi,lila, torsan i wszyscy pozostali obecni
Zaraz wracam do lozka by umierac czyli leczyc przeziebienie
kondi,lila, torsan i wszyscy pozostali obecni
u teściow typowanie zawsze lepiej mi idzie, gdybym wczoraj kolekture zaliczył, to choć na paliwo bym miał
kondi
Dzisiaj i jutro Slonce z Merkurym tworzy koniunkcje czyli najsilniejszy z pozytywnych aspektow
Dzisiaj i jutro Slonce z Merkurym tworzy koniunkcje czyli najsilniejszy z pozytywnych aspektow
Witanko Mpuski
..choram jak szlag....ledwie zipie i dysze....aaa psik aa psik..lojery jak mi zle..
..choram jak szlag....ledwie zipie i dysze....aaa psik aa psik..lojery jak mi zle..
trzeba cos zjeść, bo na suchej kromce i 1/2 jabłka + 2 łyczki kawy i szklanka aspirinC długo nie pociągnę
hej ulexxa ja mam to już tydzień, tak kaszle teraz, a wczoraj zasnełam w ubraniu zmęczona tygodniową gorączką i laptopa nie wyłączyłam sam się wyłączył z przegrzania
Kondi..aaa to przepraszanko.."wiencej" tu na mpusiostwie..nie kicham
andra ..a ty masz laptopa .. a druga ulala ma duza PC stacjonarna
Andro..wiem co znaczy zle..
czucie sie..bleee..ale damy rady bo my mocne kobitki
czucie sie..bleee..ale damy rady bo my mocne kobitki
no nic trzeba leciec..zawinac sie jak nalesnik..i meczyc dalej..zycze calemu Mpusiostwu..lojej takich WYGRANYCH..
kosmicznych
kosmicznych
Kondzi..Lilus..dziekujki..sprobuje w przyspieszonym tempie..
wydrzec sie chorobsku..oo tak
wydrzec sie chorobsku..oo tak
Kuźwa mówiłem że nie zagram na 10ale puściłem na dwa losowania!
Po prosu nałóg!
Po prosu nałóg!