Wpisy 1 314 739 – 1 314 838
5 stycznia 2013 08:20 → 5 stycznia 2013 11:18, 100 wpisów
fiolka co ty z opery gdanskiej??
kosmaty na tak???
fiolka to do mnie kawałek drogi...
fiolka bywaj i niech cie nie porwie...chyba ze jakis przystojniak...
kosmaty gadaj skąd masz numery...
kosmatku...
no jak widac wszyscy spia...
A róznie zalezy od losowania.Koniec roku 2012 był fajny poczatek podobnie.
jackwar
Byłeś już, jak była jeszcze koleżanka hosia ?
- To była taka ciepła, normalna, baaaardzo sympatyczna w odbiorze / tu na stronie przynajmniej / osoba - podobna byłą przynajmniej do jednej z użytkowniczek, hihihi - otóż miała taką przygodę - i normalnie potrafiła napisać, że "tylko typnięte i samopoczucie fest do bani"...
.................................................
wielkich
nieobecnych
Byłeś już, jak była jeszcze koleżanka hosia ?
- To była taka ciepła, normalna, baaaardzo sympatyczna w odbiorze / tu na stronie przynajmniej / osoba - podobna byłą przynajmniej do jednej z użytkowniczek, hihihi - otóż miała taką przygodę - i normalnie potrafiła napisać, że "tylko typnięte i samopoczucie fest do bani"...
.................................................
wielkich
nieobecnych
Nie, po tym jeszcze trochę bywała, to, że Jej nie ma, to na mój krótki musk
zapewne były inne okoliczności
I jednych paskudnych jestem prawie pewien, a inne -wielce sympatyczniejsze - oj, obym miał rację - każdemu grającemu,
no - prawie każdemu, takich życzę {usmiech}}
zapewne były inne okoliczności
I jednych paskudnych jestem prawie pewien, a inne -wielce sympatyczniejsze - oj, obym miał rację - każdemu grającemu,
no - prawie każdemu, takich życzę {usmiech}}
WitamNa dzisiaj cały dzień MM,liczby na tak:10,18,7,17,8,20,28,30,38,40,48,50,58,60,68,70,78,80,6,26
dobrze, że postawiłam się do pionu by przywitac tylu znajomych
Witam serdecznie niestety na chwilę bo niestety złapałam przeziębienie i ledwie żyję
kosmaty i x 10 by nie było jak z moimi cyferkami dla Ciebie
Witam serdecznie niestety na chwilę bo niestety złapałam przeziębienie i ledwie żyję
kosmaty i x 10 by nie było jak z moimi cyferkami dla Ciebie
opa
rzeczywiście trzeba ją tylko miec wczoraj profilaktycznie łyknęłam ostatnie dwie sztuki. trzeba będzie powlec sie do apteki. To na razie do wieczora jak dam radę utrzymac się w pionie
rzeczywiście trzeba ją tylko miec wczoraj profilaktycznie łyknęłam ostatnie dwie sztuki. trzeba będzie powlec sie do apteki. To na razie do wieczora jak dam radę utrzymac się w pionie
medea.tak ale teraz to juz chyba za pozno.a nie masz kogo wyslac do apteki ?
no rzeczywiście ale człowiek zamulony. No to gorąca herbatka i dużo spokoju
ok.kosmaty czy znasz taką opcję "ost. wystąpienia liczb"? mam to w programie lotek.czy stosujesz tą opcję czy bierzesz najcz. wyst. liczby ?
sprawdzam.jak myslisz.lepiej wziac liczby najcz. "chodzące" czy tych których dawno nie było
Opa chyba tak pół na pół,sam wiesz ze trudno jest wytypowac poprawnie liczby
hej Monet
Gała ja nie gram.ale moge rozpisac np. 10liczb z 20 tu w 26 zakł
Gała ja nie gram.ale moge rozpisac np. 10liczb z 20 tu w 26 zakł
bo nie bylem zdecydowany co wybrac.testuje . a przegrac to nie sztuka
Gała.no wiadomo.gram ale delikatnie.na chybił lub 2.3 zakłady.ale mysle zeby rozpisywac liczby.tak jak to chłopaki robią
moze bym wytypował 9/9 ale sam wiesz nie jest to łatwe.kiedys zrobilem łączenie trojek i 9 by weszła.tylko drogo grac
Gała.można do np. 15 tu.zaraz zobaczę najczęściej padające od 20.12