Wpisy 131 444 – 131 543
16 lipca 2010 14:35 → 16 lipca 2010 15:58, 100 wpisów
ja na wieczór 15.07 zaryzykowałem 14 i 75 stawka x10 i zgarnąłem 160 zł
jacol900 no to po tym losowaniu mam juz pewnosc ze cos kreca, tylko jak im to udowodnic
.A czlowiek
glupi sie ludzi ze cos wygra.Pozdrawiam wszystkich ...jeszcze optymistow i zycze cierpliwosci
Ps. zaloze sie ze gdyby wszyscy postawili dzisiaj na parke 73,75 , ktora idzie juz 5 losowan pod rzad
(ze stawkami np. x10) to na bank wyskocza inne 70-tki.

.A czlowiek
glupi sie ludzi ze cos wygra.Pozdrawiam wszystkich ...jeszcze optymistow i zycze cierpliwosci
Ps. zaloze sie ze gdyby wszyscy postawili dzisiaj na parke 73,75 , ktora idzie juz 5 losowan pod rzad
(ze stawkami np. x10) to na bank wyskocza inne 70-tki.
poczekam dziś na 22 ,jeśli wypadną mi jakieś liczby (maks 2 ) i nie wypadną one o 22 to znaczy ,że coś kręcą ,przy okazji sprawdze jeszcze 20 losowań wstecz by mieć 100 % skuteczność ,obecnie jest 100 % nie licząc dzisiaj...
mi rowniez wydaje sie ze to oszukanstwo!!!!!!!!!!!!!te cyfry wyskakuja gdzie jest malo zakladow obstawionych
widzę że fajnyy temat może mnie ktoś wciągnąc bo nie chcę wszystkiego czytać

do 13.45 mozna wysylac zaklady ,a potem komputer wyczytuje ,ktorych zakladow malo jest obstawianych i te cyferki wyskakuja
Adaś zobacz w moim profilu jakie miejsca zajmuję w rankingach od 1 do 5 

kathy - RANKING 1
25
RANKING 2
18
RANKING 3
19
RANKING 5
11
RANKING 10
108
25
RANKING 2
18
RANKING 3
19
RANKING 5
11
RANKING 10
108
znowu kasę dałem totalizatorowi a oni mi ani grosza
widzę tola że... beznadzieja
widzę tola że... beznadziejamożna im to udowodnić włamując się do studia z kamerą i wszystko nagrać
Ja sądze że nie jest to czysta losowość w stosunku do wygranych a co do ilości zawartych zakładów .
no chodzi o to ze podskoczyłaś pewnie w rankingu o paręnaście miejsc albo Adasia wyprzedziłaś
Istnieje jeszcze jeden przypadek. Wczoraj mogli pokazać LOSOWANIE PRÓBNE. Więcej już nie pisze. I tak nie gram w lotto.
wiem
ja jak zobaczyłem że nie trafiłem nawet 3/5 ani 5/10 to olałem sprawdzanie
ja jak zobaczyłem że nie trafiłem nawet 3/5 ani 5/10 to olałem sprawdzaniebyć może to oszukaństwo zawsze to mówiłem a wszyscy mówili że nie.
141 osób na chacie phhh ej co a rozumiem niedowierzacie w te cyferki? nie mylicie się macie rację nie wygraliście ani grosza tak tak to wam się nie przewidziało jeszcze tu jesteście??? (Żarcik) XD
tia włamać się z kamerądo studia i nagrać to oszustwo nic nie poradzisz
ludziska sie krecą w tej j.....j robocie i jak tu można się relaksować kathy to co mi się skojarzyło to to że kiedyś czas miał na ciebie przyjść i przyszedł tak?bardo mnie to cieszy

moi rodzice całe życie grają 5,7,21,26,36 w końcu się lotek zlitował wygrali 700zł jakoś w czerwcu ja też niedawno 700 zł wygrałem
dobry pomysł z tą kamerą, zamontować ja gdzieś w ukryciu i dac transmisję online, wtedy wszystko było by widoczne co w studiu wyprawiają
teraz tylko włam się do studia wyjdź żywy przyłap ich na gorącym uczynku i jesteś Bossu Powodzenia życzę szczęścia ale gdyby ci się udało to byśich posądził że przez ich oszustwa przegrałeś jakieś i wymyślasz nie że jakieś załóżmy... 2 miliony i nie potrzebujesz nawet dowodów oszukiwali pokazałeś sądu i wiesz już sam co
wygrywasz na 100% i wtedy było by przysłowie totolotek cię bujał zabrał ci milion tyś go wychu....jał

Byłoby to możliwe gdyby wpuszczali widownie do studia i gdzieś byś zamontował mini kamerke pod krzesłen i po sprawie hehe
po to żeby nie było widać tak to Cie nie wpuszcza chyba nie bedziesz trzymac jej w reku zostaniesz usunieta przez ochrone hehe
jedyny sposób to zgłosić się na prowadzącego dać czadu odrazu 1 dnia roboty i juuuż jesteś jak vip kamerkę montujesz myślisz że dlaczego reszta prowadzących nie podłoży kamerki??? jest im za dobrze oni tyle zarabiają że reszte życia spędzą bogaci i po co mają ryzykować?
Adaś... te cyferki, liczby, numerki wszystkie z moich typowań, myślałam, że skojarzysz po 25 

wtedy mozna byłoby nawet monitorowac losowania probne i ich pajacowanie
dobra mag powiedz to z czego się tak niby uśmiejemy
" Wierze w to, że My,
Ja i Ty i nic więcej to pewne
Ty, dajesz mi swoją duszę i serce
Ja, jestem Twój, byłem, jestem i będę
My, my żyjemy swoim tempem "
Ja i Ty i nic więcej to pewne
Ty, dajesz mi swoją duszę i serce
Ja, jestem Twój, byłem, jestem i będę
My, my żyjemy swoim tempem "
kathy
) czytaj .. gdzie tą kamerkę będą instalować
)))wyobraź to sobie i się rozbawisz do łez, panowie bez urazy
)))
) czytaj .. gdzie tą kamerkę będą instalować
)))wyobraź to sobie i się rozbawisz do łez, panowie bez urazy
)))AAAAAAAAA rozumiem chodzi o to że w studio nie ma krzesła też prawda

o to chodzi???????

o to chodzi???????właśnie?
kathy pomyślałem o tym ,ale jeszcze szybciej tego pomysła odrzuciłem
to jakiś znak dla ciebie
to jakiś znak dla ciebie
Mag powiedz o co do diabła chodzi i co w tym śmiesznego

O CO??? O CO???
Dobra hartge jak myślisz o co łazi mag?
Uwaga, deszcz teraz pada tylko w dwóch miejscach. Olsztyn i między Łodzią a Kielcami.
ze cos bedzie wystawac z pod krzesła o tej chodzi chyba i to ma być no wiecie co hehehe
albo o to że tam nie ma krzesła żadnego
nie , nie o to
)) ok! to tak : mówicie o kamerkach, krzesłach i widowni, tak?? by nie widzieli kamerki taki jacek 1550 jako widz z kamerką siedzi na krześle ...
) kamerka ma się ruszać ,ale na czym???i zaraz takie tam różne skojarzenia poszły w ruch
)))

)) ok! to tak : mówicie o kamerkach, krzesłach i widowni, tak?? by nie widzieli kamerki taki jacek 1550 jako widz z kamerką siedzi na krześle ...
) kamerka ma się ruszać ,ale na czym???i zaraz takie tam różne skojarzenia poszły w ruch
)))

ojeeej ale śmieszna muahahaha doktor karaluch koń by się uśmiał

ale faktycznie jesteśmy trochę głupi że nie wpadliśmy

0 000000 0000000 0000000 0000000
0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0
0000 000000 0 0 0000000
OSZUKUJE!!!!!!!
0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0
0000 000000 0 0 0000000
OSZUKUJE!!!!!!!
jaja poleciały...
))))kathy
no proszę jak stopa życiow do góry to doradcy zmieniają się też
))))
))))kathy
no proszę jak stopa życiow do góry to doradcy zmieniają się też
))))anowy no musimy sie umówic ale jak ja czasu ***a niemam zawsze mi cos wyskoczy i *** wszystko strzela
Kathy tylko odczytaj ten znak dobrze czy je dalej puszczać czy czas na ich zmiane narka do jutra od 9 do 13 wysokich wygranych.
....tak patrzę i widzę, że tola albo skubnęła większą kasę albo ma tłum klientów

zobacz gdzie jest teraz deszcz