Wpisy 131 344 – 131 443
16 lipca 2010 12:24 → 16 lipca 2010 14:32, 100 wpisów
nie juz bez plusa
tyle juz zplusem wysylalam i zazwyczaj bylam na -
teraz moze sie uda ( wreszcie)
tyle juz zplusem wysylalam i zazwyczaj bylam na -

teraz moze sie uda ( wreszcie)
no bonusik też chętnie by się zgarnęło co?
też nigdy nie gram z plusem za dużo kosztuje
chcialabym wygrac i to bardzo chce trafic 10/10 ,ale bonus moze zostac dla innych

każdy chce tak bardzo wygrać przeważnie los sobie z nich kpi i nie daje nawet złotówki ale może dla ciebie zrobi wyjątek

kasa by sie przydala i to bardzo,ale jakos ostatnio juz przestalam wierzyc ,ze jest szansa ,ze komus sie uda trafic te 10/10
czy sa czasami takie trafienia?
czy sa czasami takie trafienia?
moze kiedys trafie
ale tak uczciwie to jest małe prawdopodobienstwa trafienia 10/10 .
lawiej jest chyba traic w lotto
ale tak uczciwie to jest małe prawdopodobienstwa trafienia 10/10 .
lawiej jest chyba traic w lotto
są oczywiście że są było już nawet trafienie 10/10 z plusem wejdź na lotto.pl i tam powoli wszystko znajdziesz historie największych wygranych ja bardzo żadko kiedy gram 10 przeważnie gram 5 jakiś czas temu już 5/5 wygrałem ale teraz to przez 5 lat tego nie powtórzę

ja trafilam kiedys jak pierwszy raz zagralam 7/10 w mm
i trafilam w duzego 4/6 juz dawno jak zaczynalam grac .
potem przestalam grac i okolo 14 dni temu moj syn wyslal lotto i trafil 3/6
no i zaczelam grac
myslac ,ze moze sie uda cos trafic wiekszego
i trafilam w duzego 4/6 juz dawno jak zaczynalam grac .
potem przestalam grac i okolo 14 dni temu moj syn wyslal lotto i trafil 3/6
no i zaczelam grac
myslac ,ze moze sie uda cos trafic wiekszegomi kiedyś babka w kolekturze powiedziała że najłatwiej jest wygrać w mini lotto i teraz się będę na to przeżucał wyśle się 20 zakładów czy ta m 10 i wcale niewymaga to zbyt wielkich nakładdów finansowych jeden zakład to 1 25 jeden złoty i dwadzieścia pięć groszy
bo istnieje coś takiego jak fart nowicjusza nowicjusz zawsze wygra wyśle na początku a później przegra dziesięciokrotność tego co wygra np ja
mimo wygranej 700 zł jestem w plecy
mimo wygranej 700 zł jestem w plecyczasami mysle ,ze szkoda kasy na te bzdury ( ale jednak czlowiek ma wiare ,ze sie uda wytypowac i sie wygra)
HO HO HO!! jestem!;]
na to się nic nie poradzi jak się wciągnie w lotka to się gra gra i gra ja ci powiem jak typuję biorę po jednym pewniaku od każdego losowo zauważonego gracza i typuję piąteczkę

mój brat kiedyś wygrał 26 złotych zagrał pierwszy raz w starego lotka trafił i tak się skończyła jego przygoda z kolekturą

mówiłem mu to 100 razy ale on nie chce boi się że nie będzie na plusie

wtedy co wygrałem to numery dostałem od Pilki skreśliłem i wygrałem
dobrze
jak będzie skreślał to obiecuje że podam tylko jak będzie skreślał to poproszę cię o Numer gadu gadu albo o email bo nie chcę żeby za dużo osób wygrało za frajer
jak będzie skreślał to obiecuje że podam tylko jak będzie skreślał to poproszę cię o Numer gadu gadu albo o email bo nie chcę żeby za dużo osób wygrało za frajer
dobrze ja lecę teraz do zobaczenia o 14 00 życzę wysokiej wygranej i tego 10/10
PA
PAhejka
fish to ty tez nie podbieraj za frajer pewniaków od losowo wybranych graczy
fish to ty tez nie podbieraj za frajer pewniaków od losowo wybranych graczy

sam wytypowałem te liczby drogie Panie, i nie podbieram czyich numerków 

Witam!
Udanego weekendu wszystkim zycze i milego CHLODU!
Na pocieszenie dodam,ze u mnie od 2 dni wichura lamie mi moje pomidorki!...
Pozdrowionka
Udanego weekendu wszystkim zycze i milego CHLODU!
Na pocieszenie dodam,ze u mnie od 2 dni wichura lamie mi moje pomidorki!...

Pozdrowionka
jezeli przynajmniej kilka wpadnie okolo 10 to juz wiem jak typować 

hose wpadnie oj wpadnie bo masz moje cyferki ,a maszynka od wczoraj juz je losuje

Witam ponownie.
Upał jak ....... . Chmury się rozlazły i deszcz nie będzie padać.
Upał jak ....... . Chmury się rozlazły i deszcz nie będzie padać.
12-16-25-33-37-44-64-67-68-71
pzdr
pzdr
to na goscia ta raczka juz wiem (wlasnie dostalam telefon od znajomych)
MM na 14 tylko jedna "trójeczka"
05 - 19 - 27
05 - 19 - 27

Witam wszystkich ! Jacek1550 to ,że 66 może paść dziś nie jest nowością
TO można wyczytać z map ,a jakie liczby obstawiłeś swoją metodą?
TO można wyczytać z map ,a jakie liczby obstawiłeś swoją metodą?Jednak to był przekręt. Wczoraj pokazali losowanie ze wtorku. Łatwo to udowodnić. Liczb nie powtarzali, bo by musieli podać liczby ze WTORKU z godziny 14 i każdy by się poznał że to oszustwo... . Proste.
Wędrowco nie rozumiem jak doszedłeś do tego ,że losowanie było z wtorku ? Jak to możliwe ,skoro gość był inny ,prezenter inny ,kulki inne ? Jak doszedłeś do tego?

Witam.Wedrowco.n podzielam Twoje obawy bo mysle podobnie. Co mi nie gralo z tym losowaniem i liczby bardzo dziwne wylosowali. Z 70 same powtorki. Cos mi tu brzydko pachnie.....przekretem.
a powinna byc czerwona
a powinna byc czerwona
Umcz, idź, umcz, a, a tyka czas,ďťż tyka czas,gdy ona była twoja, Umcz, idź, umcz, a, a dziewczyna będzie twoja
Do wszystkich ,którzy myślą ,że wczorajsze losowanie o 22:15 było oszukane mam pytanie ! Macie na to dowody ,czy coś? Ja też mogę się domyślać ,ale pewności nie mam...
4-7-9-12-15-16-27-28-38-39-40-42-44-46-58-63-70-73-[75]-79
z 14
4 7 9 12 15 16 27 28 38 39 Plus: 75
40 42 44 46 58 63 70 73 75 79
4 7 9 12 15 16 27 28 38 39 Plus: 75
40 42 44 46 58 63 70 73 75 79
a ja 4/21 w czym albo wylosowano o jedno wiecej albo o jedno nizej i jak sie tu nie w***ic
Obawiam się jednak teraz ,że coś kręcą przy maszynach ,bo opracowałem sobie system ,który wybiera mi 1-2 liczby pewne na następne losowanie ,po testach w 20 losowaniach było 100 % ,nie zawsze pokazuje liczby ,więc jak nie pokazuję to nie wysyłam ,ale na 20 losowań nie pokazał tylko 4 razy....teraz miały wypaść pewne liczby 30,37..... i nie wypadły ,może zmienili kulki albo nie wiem ,ale wypadły BARDZO DZIWNE LICZBY 

ja sadze ze nie oszukuja ludzi bo jak by prawda wyszła na jawa to nik by niegrał wiedzac ze i tak nie trafi a wtedy dochodzu panstwa by momentalnie spadły
Dla mnie tu coś nie gra ....tylko najgorsze jest to ,że będzie trudno dojść do tego ,ciekawe czy jakby ktoś wykrył jakieś oszustwo ,czy grający dostali by zwrot za kupony...
bo napewno jakas osoba by wypapla ze lotto w ***a ludzi robi i wtedy by bylo koniec, wiec raczej nie oszukuja
To jak wytłumaczysz tak dziwne liczby ,jeszcze dla upewnienia się sprawdzę moją metodę na 20 losowań wstecz niż moje obecne testy i jak będzie 100 % (czyli jak maja wypasc to wypadna ,jak nie to nie ) to dzisiejsze losowanie musiało być kombinowane...
co 20 losowanie wstecz wypada przeważnie pierwsza trojka liczb albo dwójka
Wyniki MM, 14:00
04 - 07 - 09 - 12 - 15 - 16 - 27 - 28 - 38 - 39
40 - 42 - 44 - 46 - 58 - 63 - 70 - 73 - 75 - 79.
04 - 07 - 09 - 12 - 15 - 16 - 27 - 28 - 38 - 39
40 - 42 - 44 - 46 - 58 - 63 - 70 - 73 - 75 - 79.
ja mam 10 liczb a nie lubie grać na 10,najlepiej zagrałbym na 8 ale jakie 2 odrzucić jak wszystkie mi pasują

Hose nie potrzebuje patrzeć co 20 ,jeśli mogę co jedno losowanie znać liczby chociaż jedną lub dwie,tyle mi wystarczy 

dzieki