Wpisy 1 313 053 – 1 313 152
4 stycznia 2013 13:09 → 4 stycznia 2013 13:40, 100 wpisów
Lila... ja obstawiam 73,76
Mam do nich szczęście..mam nadzieję,że mnie nie zawiodą
Mam do nich szczęście..mam nadzieję,że mnie nie zawiodą
panie torsanie ..ty nie mozesz nauczyć twoja baba młoda ..kobita interesuje odradza twoja kasa i jeszcze lubi tylko robić w domu i nic wiecej aa ty pracujesz i dajesz
i jeszcze jest ta co cienia nie rzuca,ale nie wiem jak sie nazywa
lila ..a ty kogo lubisz TS losuje ..jak marysia losuje .. ty nie pasujesz takie same cucu
krzysio..ja nikogo nie lubię z tych co losują.Powinien być sam narrator albo Mariolka(igor)
wiesz lilka, my (z racji strategicznego położenia) mamy niemal tyle samo do kilku miejscowości
mniej więcej oczywiście, ale gdyby zaokrąglić do 50 km, to wszędzie dojedzie
kondziu...do Ciebie mam 548 za daleko nawet Snie chce mi się,piwo przyjdzie pocztą
Kondi wiele wygranych nie ma bo trzeba mieć na granie ale sprawdzam się w typowaniu trójek ..
na poczcie może zniknąć, bo normalnie w lekkim szoku dzisiaj byłem, jak zobaczyłem że kobitki kopiują polecenia nadania lista poleconego, bo nie mają z centrali
kondziu...ok smigam a jest w Twojej miejscowości coś łądnego do oblukania?
kondi..ona andra tez mieszka bliskoo u ciebie.. i uciekam..
Elo Lila Mam nadzieje że coś trafię bo jak znowu będę miał 0 z 10 to szlag mnie trafi...
kondziu..ty tu z nami nie kozakuj bo cię karwa zaraz w obroty weźmiemy i zobaczysz
kondi ...tu jest 3 osoby mieszkają blisko u ciebie ..jak wiem ..nie powiem.. i poowwo
angierski...no dobrze mówisz i masz .ty na suchoo ...ja nie mówię
lila...nie wiem nie wiem maxa ...ja nic nie otwierałem na gg 2 tygodnia ...