Wpisy 1 312 953 – 1 313 052
4 stycznia 2013 12:30 → 4 stycznia 2013 13:09, 100 wpisów
kondi
nie ma sprawy pod warunkiem, że się wreszcie nauczę w Excelu edytować kwadratowe komórki
nie ma sprawy pod warunkiem, że się wreszcie nauczę w Excelu edytować kwadratowe komórki
Cześć, witam wszystkich .Markiza , mi śniła się /wstyd przyznać/ kupa i węże w mule brr
Witam
Witam Cię Markiza dziś sen mój,jechałam samochodem remontowali drogę i na czas remontów zrobili obok inna drogę była bardziej w dole prosta i piaszczysta,podobała mi się .
Witam Cię Markiza dziś sen mój,jechałam samochodem remontowali drogę i na czas remontów zrobili obok inna drogę była bardziej w dole prosta i piaszczysta,podobała mi się .
Cześć Eryka Droga to długa podróz, okrężna dobrniesz powoli do celu
A co powiecie na to, aby kreślić te o dużej częstotliwości i parzyste?
ale w TS SĄ NIEUKI
Racibórz napisali przez Ż, szkoda że jeszcze nie przez U - /tam padł drugi z puli dziewięciu lotek 40tyś/
Racibórz napisali przez Ż, szkoda że jeszcze nie przez U - /tam padł drugi z puli dziewięciu lotek 40tyś/
dla zainteresowanych za ok. 40min. styczniowy ranking zdrapek, na razie spadam
xingo - 20zł nr. 048, niestety prze***łem je w s7zwrot tylko 9zł
xingo - 20zł nr. 048, niestety prze***łem je w s7zwrot tylko 9zł
powinno byc tak ze 50 % idzie w MM do kieszeni TOTKA a 50 % dzielone na wygrane ale Minimum gwarantowane jak w Lotto np 4/10 = 2zł
dzien dobry i znikam..
A ja też spadam. Idę się koncentrować tylko głodny jestem jak nie wiem co.
torsan....wyluzuj,kolejny spędzisz gdzieś sam z Małgosiąi będzie i rym cym cym
lila-dobrze że nie byłem u siebie bo mogło się to inaczej skończyć
torsan...Małgośka też jakaś głupia że Cię ciagnęła do takiego towarzystwa pojepanego
Witam wszystkich
Dzisiaj mi się śniło że kupowałem 32 kilo ziemniaków więc na dzisiaj 32 jako pewniak.
Dzisiaj mi się śniło że kupowałem 32 kilo ziemniaków więc na dzisiaj 32 jako pewniak.
ale ja to wiedziałem wcześniej ale co zrobić... do baby można gadać jak do ściany
torsan..jak za dużo skakali trza było ***ąc parcha z liści jak kobitę i po kłopocie.Uspokoiłby się
lilka, ciekawe kto kogo by zabił pierwszy, gdyby zamknękli nas w pokoju bez klamek i okien na dobę
31, 32 i jeszcze jeden pewniaczek. ma ktoś jakąś liczbę za pewniaka dzisiaj na losowanie o 14 lub 22 ?
lila ...ty dobrze wiesz o co chodzi młoda cucu tak jest zycie mało myśli nie jest równo jak facet
kondziu...a ja nie wiem,za normalność a raczej jej brak większość ludzi z MP lubię