Wpisy 13 079 – 13 178
6 lutego 2008 16:02 → 6 lutego 2008 23:40, 100 wpisów
czytam i przeraża mnie to ile w was wrogości do siebie do czego zmierza ten świat a pisałem pisać każdy może a jeżeli jakieś typy pod rozwagę podaje to już jest + a tak na marginesie to nasz chat cieszy się coraz większą popularnością o czym świadczy ilość typujących
oraz rozmowy w kolekturach po prostu niektórych należy zlekceważyć a odejdą sami
oraz rozmowy w kolekturach po prostu niektórych należy zlekceważyć a odejdą sami
...wielu jest tu takich co niezle typują a się wcale nie udzielają po prostu robią to co jest w zamiarze tej strony
Co się dzieje? Widzę że niektórzy mają już widzenia z kosmosu.Czyżby za dużo amfy?
liczby im mieszają w głowach pustoszą portfele to im głupoty się zachciewa
Ten wiersz,poety mógłby być hymnem wampira energetycznego.Okropieństwo.
rico ano walcze miałam odpuscic na pare dni jak 50 padnie ale jak tu odpuscic jak tyle okazji do wygrania:) i opłacało się nie odpuszczac.A u Ciebie jak?Pozdro.
Do wpisu 13061.Poeto jakich gwarancji udzielasz na wytypowane przez Ciebie liczby.Piszesz dalej że są z kosmosu i na pewno padną.Czy możesz zagwarantować przynajmniej zwrot stawek tym ,Którzy Ci zaufają?Klonek jak tak to śmiało bierz pewniaka z Poety.
Dzięki Ktosia,Dzielna z Ciebie kobieta.U mnie procentowo też nie najgorzej,w granicach 30% na plus.Pozdrawiam.
"Jakże mam życie bez Ciebie udźwigać, Jadwiga???"
2,17,19,40,42.
(ach, co to była za kobieta! Paeta!
Jadźka wróć!!!!!
2,17,19,40,42.
(ach, co to była za kobieta! Paeta!
Jadźka wróć!!!!!
JOZIN NIE PŁACZ JAK NIE TA ,TO BĘDZIE NASTĘPNA .ONE ZAWSZE PRZYCHODZĄ I ODCHODZĄ JAK CHCĄ.KOBIETA ZMIENNĄ JEST TAK JAK POGODA.POZDRAWIAM
Pasko błagam zrób porządek z tym Matczem ,siedzi w domu bezrobotny pajac i się bawi nickami na forum.nie bluźni ale zaśmieca ten TEMTYCZNY czat. BŁAGAM !!!
blanko to ze cos naisałem po Twoim wpisie to nie znaczy ze to tyczy Ciebie. to jest do Matcza który bawi sie nickami na czacie,a ja juz sam sie gubie co jest co i kto na tym byłym fajnym tematycznym czacie.
WITAM ZIOMALI PO KUPONIE
o rany na mój kaczy kuper co tu się nawyrabiało kłótnie chulanki swawole poeci paeci i inni ale czasem jesteście fajni dobrzy dla siebie bawmy się się a będziemy szczęśliwi i bogaci HEJKA
o rany na mój kaczy kuper co tu się nawyrabiało kłótnie chulanki swawole poeci paeci i inni ale czasem jesteście fajni dobrzy dla siebie bawmy się się a będziemy szczęśliwi i bogaci HEJKA
...DLA PROGRETYKÓW ...
uwaga na 2-20
20-50 20-80 mogą się sparzyć
uwaga na 2-20
20-50 20-80 mogą się sparzyć
... a swoją drogą popatrzcie na bilans po losowaniu i zobaczycie że z tzw.liczb gorących wpada 1-2 a reszta liczby średniotemperaturowe lub ledwociepłe to moja wskazówka
Matacz jestes przewidywalny na max. prosze Cie tylko pamietaj o nr IP a ta postac jak teraz przyjołeś jest najmadrzejsza ze wszystkich i TEMATYCZNA.
Witaj stary przyjacielu Kaczorze:) -ależ ten Dante jest nieprzewidywalny:) Gdyby był -pewnie dokładniej czytałby chat -pisałem o Jozinie. A także swoją przewidywalność wykorzystałby w typowaniu liczb, co prowadziłoby do bogactwa, a nie łajdactwa:) (na chacie)hahah
Pozdrawiam Kaczor. Ciebie Dante też:)
Pozdrawiam Kaczor. Ciebie Dante też:)
nie błaznuj juz i pamietaj Mataczu ze w sieci nie jesteś anonimowy dla niektórych a wkurzasz mnie bardzo i innych i sie poświece . mieszkmy w odległosci max 120km od siebie to nie daleko sprawdz jak jeste taki mądry . zastanów sie proszę. narazie tyle
KURDE CO TU SIE ROBI ,PISAĆ NIE MOŻNA,TYPOWAC NA SWOJE SPOSOBY TEŻ NIE MOŻNA.TO CO TU TYLKO WOLNO MOI KOCHANI. PASKO POMOCY !!!!!!
"Trzeba śmiać się nie czekając na szczęście, bo gotowiśmy umrzeć nie uśmiechnąwszy się ani razu." Jean de La Bruyére
Jadźka wróć, póki żyje, bo Dante mnie zabije!
Jadźka wróć, póki żyje, bo Dante mnie zabije!
Właśnie wruciłem z kolektury prucz 7 którą podaem wcześniej cos mi mówiło weś na chybił trafił i mi dało 10 z plusem {12,13,19,35,38,40,44,48,58,66} według mnie to lipa ale zobaczymy ? trzymajcie kciuki przeciez to 2,250,000 zł he he he !!!
MAM PYTANIE CZY TU DZIŚ MĘSKIEJ PŁCI ODBIJA ,PEŁNI RACZEJ NIE MA .PANOWIE JAK MACIE JAKIES BRAKI SEKSUALNE ( BO TYLKO WTEDY FACET JEST NERWOWY I CZEPIA SIĘ BZDUR ) TO ZGŁOŚCIE SIĘ O PORADĘ DO MARIO ON WIE JAK WYRYWAĆ PANIENKI .MARIO WYBACZ ,ALE SAM PISAŁEŚ ,ŻE W TAMTYM ROKU ZALICZYŁEŚ 22 SZT.
Julcia 11 daleko mieszkasz chętnie i tobie udziele korepetycji sexualnych jak policzyłem dokadnie to tak jest wiesz tu nie o to chodzi tu poprostu ludzie zmieniaja niki i robia sobie polewke z innych nie bież do głowy!!! pozdrawiam ale pamietliwa z ciebie ?
Dante, np. Mario występuje w Typowaniach pod tyloma nickami ile kobiet "wytypował" w 2007 roku:) Czemuż nie wolno mi trzech nicków posiadać??? Choć, podobnie jak dziesiątki w ML, w 2007 roku kobiety też żadnej nie trafiłem:) Jadźka wróć!
MARIO MIESZKAM DOKŁADNIE 120KM OD CIEBIE ,LICZĘ OD WJAZDU DO OLSZTYNA .A NIE WIEM W JAKIEJ DZIELNICY MIESZKASZ .PORADY W TEJ DZIEDZINIE SĄ ZBĘDNE...BYWAM CZĘSTO W OLSZTYNIE BO MAM TAM RODZINĘ.JAK OBSTAWIASZ DL.POZDRAWIAM
JOZIN TO NA CO CZEKASZ SZUKAJ A MOŻE ZNAJDZIESZ ,GDZIEŚ TAM JEST TA DRUGA TWOJA POŁOWA .DOBRZE SZUKAJ .MASZ ZA TO BUZIAKI CMOKKKKKKKKKKKK
Dzięki Julciu,zazwyczaj Jadźki szukam:) Drugiej połowy tylko wtedy, gdy 5/10 trafiam niestety:)
CMOKKKKKKKKKKKK
Jadźka, tego nie czytaj, ale wróć!
CMOKKKKKKKKKKKK
Jadźka, tego nie czytaj, ale wróć!
Julcia jozin nie szuka,bo ma swoja JADZKE i jest z natury wierny.Moja szczesliwa 8-2,11,25,49,55,56,72,78
JULCIA 11-to w takim razie obstawiam brodnice lub muławe lub iławe ja mieszkam w samym centrum 200 m od ratusza nie stety nie zdradzam liczb w dużego bo tam trzeba się dzielić ale jak bedziesz wybierać się do olsztyna daj znać przy kawie wspulnie pomyslimy nad dużym lotkiem pozdrawiam!
SMUTNA JAK NIE SZUKA TO PO CO PISZE.,MOZE SZUKA NOWEJ A JA JESTEM WOLNA HIHIHIHI.JOZIN TO DO CIEBIE
POCZUCIE SZCZĘSCIA JEST MIARĄ DOSKONAŁOŚCI
POCZUCIE SZCZĘSCIA JEST MIARĄ DOSKONAŁOŚCI
A NA TEMAT -- co gubi nas graczy że nie wygrywamy tego co chcemy ---z rozmów z graczami brak systematyczności cierpliwości i częste zmiany obstawianych liczb...
Ani mru, mru Kaczor, bo Pasko się dowie:) Jadźka wróć, bo Julcia jest wolna dopóty, dopóki z Mario na kawę nie pójdzie:)
...dotyczy to szczególnie graczy za 2.50-5 zeta - atutaj potrzebna jest cierpliwość..
drogi przyjacielu zmiana bez miłości nie jest zdradą tylkoo chwilą zapomnienia
Masz rację Kaczor -tu potrzebna jest taka sama cierpliwość jaką ma nasz Drogi Pasko, czytając niektóre wpisy. Pozdrawiam:)
..WRACAJĄC DO WĄTKU RADA KACZA -- upatrujemy sobie 3-5 liczb i gramy nimi dopisując resztę w/g uznania i zmieniamy tylko dopisywane a wtedy na sukces mozemy liczyć
MARIO ,ALE TYLKO KAWA NIC WIECEJ ,SAM WIDZISZ JOZIN JEST ZAZDROSNY .JOZIN ZAWSZE MOZEMY RAZEM TYPOWAC ALE CO.....
Kaczorze Drogi -stęskniłem się za Tobą tylko mniej troszkę niż za Jadwigą moją:) Czyżbyś był na przepustce w związku z odsiadką Twoją za niepłacenie podatków od wygranych w sieci?? Zawsze twierdziłem, że co za dużo, to niezdrowo:)hah Pozdrawiam,
Jadźka, jak chcesz to nie wracaj-Kaczor powrócił:)
Jadźka, jak chcesz to nie wracaj-Kaczor powrócił:)
Nie Julciu, od dziś jestem z Kaczorem:)-Raz, że Jadźka nigdy z reklam typować nie umiała, a dwa -zawsze mnie zdradzała, a zdradzić mi swoich typów nie chciała:) CCCCCMOOOKKK, może za rok:)
dzięki PRZYJACIELU osusz łzy tesknoty w ramionach innej przynajmniej raz
siema mistrzu Kaczor!!!jak u Cibie w realu Lotto? dale masz 6/9 dwa razy na tydzień i 7/9 dwa rzty w miesiacu tak jak pisałes pare miesie temu? bo jakos tak jak zaczołes w typowanich pisać to cos Ci osłabła ta kacza intuicja. troche w pewniakach Ci poszło napoczątku ale gdzie to co pisałes te osiagniecia. ale cóż kaczory to kretacze.Pozdro!!!
to sobie wpadlam:) by cos wygrac:) oczywiscie
Ślicznie patologiczna -uważaj, bo tu na chacie ostatnio wszystko jest możliwe, nawet wytypowanie 10/10 w ML:)
mowisz matycz?:) to ja chetnie poprosze o taka pewna 10/10:)
chyba zaprzestane grac:) cos mi sie wydaje ze lepiej wyjde na tym interesie jak otworze sobie wlasne , prywatne lotto:)
:P btw. dzisiaj świetne m isię typowanie trafiło, 4/12 w Express Lotku. 13000 zł, ja pierdziele ;)
KARDAS MOŻE TEGO NIE WIDAĆ PO TYPOWANIACH ALE JEST TAK SAMO JAK NIE WIERZYSZ SPRAWDZ WCZORAJSZE LOSOWANIE Z MOJĄ METODĄ KALENDARZOWĄ NIESTETY NA JEDNYM ZAKŁADZIE NIE MOŻNA UMIEŚCIĆ 15 CYFR ALE 6/10 BYŁO POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRZEGRANYCH BO IM NALEŻĄ SIĘ SŁOWA POCIECHY NAJBARDZIEJ
witam. dziś z 15 zrobiło mi sie 24. :) zawsze do przodu a to dopiero początek mojej gry. pozdrawiam.
Jedna dobra wiadomosc z pepikami wygralismy 2:0,a moje trafienie 1:8 dla TS.
kaczor i robert o czym wy piszecie przeciez nic nie trafiliscie????
Porażka sromotna chyba sobie podaruję multi lotka,pozdrawiam ciepło wszystkich przegranych.
Wg dzisiejszych wyników tylko - 7000 przemknęło obok nosa. Ale rozpaczał nie będę, jutro 9/10 ;P
za 15 to 6 zakładów i trafiłem 4/5 4/10 i 3/7
10 to chyba nawet podałem w typach 10ek ale nie pamiętam.
10 to chyba nawet podałem w typach 10ek ale nie pamiętam.
IWONKO bo pewnikiem tak masz na imię rankingi rankingami a real realem nie sposób jest umieścić wszystkich cyfr jakich używam do wypełnienia zakładu który puszczam dlatego nie zawsze w typowaniach są efekty SMUTNA UTRA TOŻE DIEŃ
..WIDZĘ BARDZO DUŻO NOWYCH DLATEGO POLECAM LEKTURE NASZGO CHAT-A OD POCZĄTKU ---DŁUGIE ALE WARTO POZNACIE WIELE INTERESUJĄCYCH METOD TYPOWAŃ I WIELE INFORMACJI DOTYCZĄCYCH NASZEJ MANII
,,,NIE BĘDĘ WRACAŁ DO SWOICH A SĄ TO MIN.TABLICE OD PORSCHA METODA REKLAM ,KALENDARZOWA ITP,ITD
metodę typowania mam jedną póki co ;p "wyobraź sobie światło i pozwól mu prowadzić twoją rękę" :D Wszystkie próby wybierania popularnych liczb, popularnych parek itp okazały się nieskuteczne. Na następny raz jeszcze pobawię się mapą losowań, może co z tego wyczytam.
spójrzcie na prawo na liczby zamiesczone przez PASKO i policzcie to można było wygrać także tylko jak grać za 2.50 gdy tyle cyfr????
do tego dochodżą powtórki własne zestawy razem każdego dnia ok 40 branych pod uwagę i jak trafić 10 gdy brak kasy???
2,5,8,9
11,13,18
20,23,25
35,38
43,45,47,49
50,53,57,59
62,63,64,66
70,73,75,78
poemat na jutro
11,13,18
20,23,25
35,38
43,45,47,49
50,53,57,59
62,63,64,66
70,73,75,78
poemat na jutro
nie wiem ale ostatniomożna było ułożyć chyba 9 może tym razem coś więcej?????