Wpisy 1 306 985 – 1 307 084
1 stycznia 2013 14:14 → 1 stycznia 2013 17:21, 100 wpisów
13maxa..masz uwaza andraa..bedzie chwali tak sama mówiła chce niz ty masz ostatnio grB
i dobra uciekam..
i dobra uciekam..
Dopisano wygrane multi multi
drapek
to proste
po pierwsze primo :
- podarłem kupon ,na cztery losowania , czyli jeszcze wieczorne, w taki mak, że go - ani nie odtworzę ani by nie przyjęli...
- po drugie primo:
- straciłem najwyżej 8/10 - bo, to po trzecie primo - dodać muszę najważniejsze:
- ocalał...
to proste
po pierwsze primo :
- podarłem kupon ,na cztery losowania , czyli jeszcze wieczorne, w taki mak, że go - ani nie odtworzę ani by nie przyjęli...
- po drugie primo:
- straciłem najwyżej 8/10 - bo, to po trzecie primo - dodać muszę najważniejsze:
- ocalał...
ciekawe czy jutro bonus pocisna do przodu czy znów 20 koła w plecy
trisetum
do bonusa dodają tylko % z gry na dychę, czy też z każdego stopni ? doczytałeś ?
do bonusa dodają tylko % z gry na dychę, czy też z każdego stopni ? doczytałeś ?
ilość sprzedanych zakładów jest normalna,w swieta tez ociulali o 20 tysiecy dziennie dodaja 10 ale w dni wolne niby od pracy nie
po 22 00 jak nie bedzie 10/10 powinno być juz 1,9mln gdyby w swieta nie ciulali to 1,920 a znajac już "ich" to jutro po 14 00 dodaja z łachy 10 i bedzie 1,890
niekoniecznie 'ciulalą' - ilości zawartych zakładów /w mm/ to szacunki, może i super precyzyjne nawet, ale tylko
szacunki...
szacunki...
Pierwszy sukcesik w tym roku --4/5 --79 mialo byc i by sie fajnie ten rok zaczal--70,72,75,79,80
a dlaczemu zawsze nie zostanie dodany bonus kiedy jest więcej dni wolnego? bo nie ma nikogo kto by to "pocisł" ? pewnie,,, ale mozna to naprawić np od jutra czy np w czwartek po świetach,,,a jak jest z bonusem do jokerka to juz parodia na rolkach z Reala
Test MM.
01, 03, 04, 06, 09, 10, 13, 15, 18, 20, 22, 25, 28, 29, 32, 36, 38, 41, 44, 47.
---------------------------
01, 03, 04, 06, 09, 10, 13, 15, 18, 20, 22, 25, 28, 29, 32, 36, 38, 41, 44, 47.
---------------------------
wedrowca to tymi nowymi numerkami grasz od tego roku ???
spadam
spadam
Trisetum.. .
----------------------
Jeszcze typuję starą dzieśiątkę, czyli zakres 1 - 10.
--------------------------
----------------------
Jeszcze typuję starą dzieśiątkę, czyli zakres 1 - 10.
trisetum
czy ja wiem - zawsze równo dodawać ?
z szacunków - wczoraj 22.15
Szacowana ilość zawartych zakładów: 607 724
dziś 14.00 : 231 370
możliwe, że jest i 'niedopykane' i może też ktoś aktualizujący zaspał i tyle - bo jednak - nie skacze zawsze równo o dychę
natomiast fakt - mogliby publikować dane o ilościach, to zdecydowanie by było uczciwsze względem grających, ale ...
dobrego
czy ja wiem - zawsze równo dodawać ?
z szacunków - wczoraj 22.15
Szacowana ilość zawartych zakładów: 607 724
dziś 14.00 : 231 370
możliwe, że jest i 'niedopykane' i może też ktoś aktualizujący zaspał i tyle - bo jednak - nie skacze zawsze równo o dychę
natomiast fakt - mogliby publikować dane o ilościach, to zdecydowanie by było uczciwsze względem grających, ale ...
dobrego
Robal.. .
-----------------
-----------------
no właśnie R 36 jade na poprawki nowego roku tak co dziś ten bonus ktoś zgranie z MP
Robal.. .
To proste, dlaczego było mało zakładów dzisiaj.. .
Zamiast finansować głupie lotto, ludzie woleli ...kupić petardy i inne strzelające paskudztwa.. .
To proste, dlaczego było mało zakładów dzisiaj.. .
Zamiast finansować głupie lotto, ludzie woleli ...kupić petardy i inne strzelające paskudztwa.. .
Kto dziśiaj ...losuje ???
--------------------
--------------------
Znikam.. .
-------------------
-------------------
witam
na wieczur tylko mini mi zostalo i to liczby hard core
3 , 4 , 10 , 11 , 15
3 , 4 , 10 , 11 , 15
uuuu ?
wyłazic z krzaków widze was
ahoj źeglarze
nima nikogo
Franek. Hej!
czesc Janosik !
jacunn. Hej!
czesc jacunn !
nowy rok stare problemy nic nowego hehe
a obstawia ktos mini ?
Jak tak to jakie liczby obstawiacie ?
Jak tak to jakie liczby obstawiacie ?
Franek ja z takich 4 zaklady:10,17,27,30,31,36,38,39,41,21,27,29,15,16,17
ja mam na dziś l/l+ z cht jeden zakładzik, 2x mini z cht +2kreślone
ciekawi mnie jaka jest bieżąca pula lotto, a u mnie wsio zamknięte, ale myślę że do 4mln może dojść
Może byc tak, że przez swieta puscza malo ludzi lotto i ts obnizy cene zakladu ?
Fabik watpie czy obniza to malo realne.Chodz teraz bardziej oplaca sie grac w lotto z plusem bo za 4zl masz 2 losowania i wygrane dosc duze a w mm musisz dac juz 5zl na 2 los.
na święta zawsze więcej ludzi puszcza zakłądy - patrz wczorajsza ilość zakłądów w mm; a wczoraj po 14tej pula lotto była 3,5mln
drapek
wszystko jest połączone - jePną Ci fotę, za wachę więcej zapłacisz, za prUnd, wUngiel, i inne takie vaty śmaty itd itd - to pomyślisz, czy TU coś dalej pogrywać, a jak takich będzie więcej - kto wie, co może się zdarzyć...
wszystko jest połączone - jePną Ci fotę, za wachę więcej zapłacisz, za prUnd, wUngiel, i inne takie vaty śmaty itd itd - to pomyślisz, czy TU coś dalej pogrywać, a jak takich będzie więcej - kto wie, co może się zdarzyć...
ja trafilem szesc ale jedna liczbe hehe