Wpisy 1 307 085 – 1 307 184
1 stycznia 2013 17:22 → 1 stycznia 2013 19:06, 100 wpisów
Z jednej strony, nieaktualne, bo p Sławomir D. na aucie, ale, z drugiej...
http://finanse.wp.pl/kat,9231,title,Totalizator-Sportowy-chce-jeszcze-wiekszych-kumulacji,wid,14400087,wiadomosc.html
http://finanse.wp.pl/kat,9231,title,Totalizator-Sportowy-chce-jeszcze-wiekszych-kumulacji,wid,14400087,wiadomosc.html
drugi kupon mini..
..
6 , 16 , 19 , 21 , 31
..
6 , 16 , 19 , 21 , 31
ja też parę razy trafiłem 6liczb, ale w dziesiątce albo dziewiątce
drapciu co zn ow ugrałes???
o ty świntuszku
drapek sam kĹeśliłem ..
isl
w pierwszym losowaniu tego roku trafiłem tylko plusa i mam 10zł
a zapłaciłem 15złale wieczór jeszcze też sznasa
w pierwszym losowaniu tego roku trafiłem tylko plusa i mam 10zł
a zapłaciłem 15złale wieczór jeszcze też sznasa
mnie trafił ale szlak w lotto plus niegram ja naprzykład
fabik moje starocie sam skreslił i 100 w lotto+, myslałam ze padnie z radosci...
dobre i to 100zl ja bym nawet do kosciola poszedl i na składke dał
drapciu matko kochana...na jakie nr i jakie drapki szybko gadaj...
kurcze ja nie mam szczęścia do drapek, szybciej w mm coś ustrzelę
drapek
z linku fragmenty
/.../spółka oczekuje nowelizacji ustawy hazardowej
/.../postulaty zgłaszane przez TS dotyczą m.in. umożliwienia sprzedaży gier objętych monopolem państwa za pośrednictwem internetu i SMS-ów. Zmiana przepisów pozwoliłaby też Totalizatorowi współorganizowanie paneuropejskiej gry liczbowej "Eurojackpot"/.../
Totalizator Sportowy też chciał przystąpić do współorganizowania tej europejskiej loterii, ale na przeszkodzie stanęły zapisy ustawy, zakazujące hazardu w internecie/.../
..................................................
i takie pytanie - a załóżmy, że uchwalą - przyrośnie wszędzie ?
z linku fragmenty
/.../spółka oczekuje nowelizacji ustawy hazardowej
/.../postulaty zgłaszane przez TS dotyczą m.in. umożliwienia sprzedaży gier objętych monopolem państwa za pośrednictwem internetu i SMS-ów. Zmiana przepisów pozwoliłaby też Totalizatorowi współorganizowanie paneuropejskiej gry liczbowej "Eurojackpot"/.../
Totalizator Sportowy też chciał przystąpić do współorganizowania tej europejskiej loterii, ale na przeszkodzie stanęły zapisy ustawy, zakazujące hazardu w internecie/.../
..................................................
i takie pytanie - a załóżmy, że uchwalą - przyrośnie wszędzie ?
drapek ja źartuje hehe
drapciu ja kupiłam 6 drapek na swieta pod choinke i 2 zeta w jednej...
drapciu w sz50 nr 011 masakra...
fabik podaję numery na które padły papierowe wygrane od 10zł wzwyż
to zalezne sa wygrane od tych numerów ?
isl. a ja wczoraj kupiłem 4x s7, 1xkrzyż, 2xlotek i 2 słonie i wsio w kosz - także i ja się mylę
r36
na pewno im przyrośnie w przypadku wielkich kumulacji, a tak na codzień kto im będzie 4zł przelewem, czy kartą płacił
na pewno im przyrośnie w przypadku wielkich kumulacji, a tak na codzień kto im będzie 4zł przelewem, czy kartą płacił
drapciu dobrze by było jakby te boczne były zawsze takie same, ale TS wie co robi dziadygi...
drapciu właśnie o to chodzi TS żeby nie płacić 4z a więcej zawierać zakładów,
isl. ja myślę że w skali kraju na wszystkich numerach są wygrane(oczywiście nie te główne- bo tych jest kilka/max.kilkadziesiąt )
fiolka
ja i tak internetem nie kupię żadnego losu, ale sms-em prędzej
ja i tak internetem nie kupię żadnego losu, ale sms-em prędzej
drapciu co tu kużwa zrobic zeby w cosik wygrac...
powiem wam ze obserwuje multi pairs i czesto dobrze typuje pewniaki najwiecej dał mi 6/9, ale na sucho ...
Ale jak to wogole bedzie wyglac, przeciez nie bedziesz miala przy sobie kuponu, np jak placisz przelewem.
isl. wyślij moje liczby z profilu, na razie miałem 2/10, 1/10+ a wieczór 9/10+ siada
p.s.
ode mnie nie wysyłaj- chyba jednak nie mam szczęścia
p.s.
ode mnie nie wysyłaj- chyba jednak nie mam szczęścia
ano fiolka...
ja dzis nie gram juterko...
fabik
w słowackim totalizatorze można grać prze sms/neta- nie wiem na jakiej zasadzie się płaci bo nie znam ichniego języka, ale jak ty znasz to www.tipos.sk
w słowackim totalizatorze można grać prze sms/neta- nie wiem na jakiej zasadzie się płaci bo nie znam ichniego języka, ale jak ty znasz to www.tipos.sk
isadorka, jak TS ma wgląd w nasze liczby to trzeba czekaćaż łaskawcy coś dadzą
ja zagralem dzis po 6 zakladow smsem
LOTTO NA 71624
LOTTO.MINI 7055
LOTTO NA 71624
LOTTO.MINI 7055
chyba 25 tys to sms grupowy dziesiec osob na kupon mini 62 gr a lotto 1 , 22gr
drapek
może być wpłata na depozyt i potrącanie, może być system premii bonusowych za kilka zakładów, czy za kilka gier - nie wiem , jak to rozwiążą, ale pewnie jakoś w taką stronę...
A, że tak zrobią - w stronę sieci, że pójdą, to jasne, jak słońce, bo i koszta i - bo kiedyś już ktoś tu niby żartobliwie pisał "trzy dni wozem do kolektury"... A tak naprawdę - to często fakt przecież ...
może być wpłata na depozyt i potrącanie, może być system premii bonusowych za kilka zakładów, czy za kilka gier - nie wiem , jak to rozwiążą, ale pewnie jakoś w taką stronę...
A, że tak zrobią - w stronę sieci, że pójdą, to jasne, jak słońce, bo i koszta i - bo kiedyś już ktoś tu niby żartobliwie pisał "trzy dni wozem do kolektury"... A tak naprawdę - to często fakt przecież ...
drapciu ale nie zerakm codziennie i zalezy jaka opcje wstawisz poobserwuje 10...anóz...widelec...
oglądaliscie ten filmik na yt jak niby jacyś goscie nagrali wygrana ?
bywajcie bo mnie obsiedli jak muchy...
nawzajem drapek
fabik nie a gdzie to poszukac
hehe świry
? ? Ja wiem ?
Sa takie osoby moze co sobie jajca zrobili i tyle zreszta poznasz po swirze co mu w glowie
Sa takie osoby moze co sobie jajca zrobili i tyle zreszta poznasz po swirze co mu w glowie
sam niewiem co o tym mysleć
..
Rutkowskiego wynając trza i wyjaśni sie sprawe
..
Rutkowskiego wynając trza i wyjaśni sie sprawe
haha. a i mowili cos tam ze uniewaznili im ten kupon bo pokazali kod kreskowy
jak o co o kombajn do truskawek fabik gospodarke zakłada
numery sie zgadzaja tylko brak wygranej z tego dnia ,data jest przerobiona
fabik hehe a ty masz na wieczur obstawione zakłady na co fabik ?
Ach ten postęp i tania drukareczka, czy kamerka w fonie
Przytrolili chłopcy i mają te swoje kilka minut w necie i kilka odsłon
Ale nawet kłamać czeba umić -
- blankiet - zakład ósmy kupon pierwszy
hihihi
patałachy
Przytrolili chłopcy i mają te swoje kilka minut w necie i kilka odsłon
Ale nawet kłamać czeba umić -
- blankiet - zakład ósmy kupon pierwszy
hihihi
patałachy
robal popili denaturatu i odwalilo im
Witam Wszystkich!
Tym chłopakom z YT kończy się kolorowy tusz w drukarce, bo to raczej nie w kolekturze
Tym chłopakom z YT kończy się kolorowy tusz w drukarce, bo to raczej nie w kolekturze
Strasznie wyblakłe, w zasadzie czarno-białe - nie postarali się
czesc rav i tańczacy
cóż, wydruk kolorowy jest ciut droższy
powinni sobie jeszcze komcie trochę później wyłączyć - a wcześniej nabić kilka w stylu: "tak, widziałem ...", "a, to wały nie uznały"
powinni sobie jeszcze komcie trochę później wyłączyć - a wcześniej nabić kilka w stylu: "tak, widziałem ...", "a, to wały nie uznały"
kurde ciekawe czy mi co siadzie z dwuch piatek ..
3 , 4 , 10 , 11 , 15
6 , 16 , 19 , 21 , 31
3 , 4 , 10 , 11 , 15
6 , 16 , 19 , 21 , 31
siemka
Wiele radości i miłości ,
sukcesów i pomyślności,
niech Wam zdrowie dopisuje,
a niczego nie brakuje
w 2013 roku!!!!!
Wiele radości i miłości ,
sukcesów i pomyślności,
niech Wam zdrowie dopisuje,
a niczego nie brakuje
w 2013 roku!!!!!
dobra ja znikam
do potem..
.
Narka
do potem..
.
Narka
greg nawzajem
Witam kto z was naprawdę wierzy w to że ten nowy rok będzie lepszy od poprzedniego?
jacunn, fabik96
szacunek za szczerość
szacunek za szczerość
no chyba zeby wyjechalo sie z tego kraju to by byla szansa na lepsze zycie.
tu też jest szansa ale... (długo mógłbym ciągnąć ten temat bo zawsze jest jakieś ale...)