Wpisy 1 300 487 – 1 300 586
29 grudnia 2012 12:21 → 29 grudnia 2012 13:31, 100 wpisów
jeden krakus podjechał do kibiców i na kiju pokazywał jak się wali konia
angierski, trochę żartuję z tymi programami, ale w takim razie spróbuj metody na drapka
Lila czekam i czekam.Masz na NIE?
wiesiek77 no system tylko strefowy daje wieksze szanse na wyzsze wygrane przy jednoczesnej redukcji zakladow
lila-najwidoczniej a drugi pokazywał sędziemu i kibicom że mecz kupiliśmy
mozna jeszcze grac z jednym, dwoma ... pewniakami tez podwyzsza wygrane
natomiast gwarancyjny - bezpieczny system, trzeba go dobrac do nizszych wygranych zeby sie zwracal
nie dość że ich bramkarz ma u nas prze***ne bo co chwile lecą na niego okrzyki PIJAK,PIJAK to jeszcze następni dołączą do tego grona
angierski
mysle że najlepiej będzie jak troche odpoczne od totolotka
mysle że najlepiej będzie jak troche odpoczne od totolotka
wiesiek77 spoko, w sumie nie ma co sie zabardzo wciagac w gre systemowa, najlepiej puscic 1 zaklad i wygrac przynajmniej 6/8
Dzięki Lila
ide poprawic troche program, bo juz jedemu facetowi obiecalem miesiac temu ze cos poprawie
torsan ja nawet nie wiem z kim grają o puchar, ale skoro z cracowią sie męczyli dziś przegrają
jano bo już parę razy chyba 7/10 na nie było, a z+ czy bez grasz
ja dzis w drapkach cosik udrapałem 10 w lotki, 50 w szafirach 2 x6 w krzyż
torsan jakbym u buka postawił na przegraną 2zł to wygram 8zł - podatek?
W Multi Multi jest podobnie⌠szansa na 10/10 (pozwól, że pominę kosmiczny wariant trafienia 10/10 i jeszcze do tego PLUSA), ma się jak 1 do 8 911 711.
Liczymy:
8911711 kombinacji / 100 kuponów = 89117,11 gier
mamy 14 gier na tydzień, więc⌠89117 / 14 = 6365 tygodni = ~122 lata
Koszt? 89117 gier * 250 złotych = 22 279 250 pln
Teraz wiadomo, dlaczego na gry liczbowe mówi się nieraz âpodatek od marzeńâ.
pozdrawiam i zycze wielkich wygranych.
Liczymy:
8911711 kombinacji / 100 kuponów = 89117,11 gier
mamy 14 gier na tydzień, więc⌠89117 / 14 = 6365 tygodni = ~122 lata
Koszt? 89117 gier * 250 złotych = 22 279 250 pln
Teraz wiadomo, dlaczego na gry liczbowe mówi się nieraz âpodatek od marzeńâ.
pozdrawiam i zycze wielkich wygranych.
Trzy powody:
Totalizator dysponuje kilkoma maszynami losującymi i stosuje je zamiennie. Statystyki nie będą podawały rzetelnych rezultatów, jeżeli zmienia się środowisko, z którego pochodzą analizowane dane.
Totalizator używa kilku zestawów kul do każdej gry. Nigdy nie wiadomo, który zestaw kul jest właśnie w użyciu co, podobnie jak zmiana maszyny, zaburza wyniki losowań, a przez to â analizy.
Totalizator, przed oficjalnym losowaniem, wykonuje jeszcze losowania próbne! To jest gwóźdź do trumny analiz statystycznych: nie jest zachowana ciągłość losowań, a przez to w analizach⌠brak wszystkich danych! Jak można skutecznie analizować zjawisko, mając âdziuryâ w obrabianym materiale statystycznym
Totalizator dysponuje kilkoma maszynami losującymi i stosuje je zamiennie. Statystyki nie będą podawały rzetelnych rezultatów, jeżeli zmienia się środowisko, z którego pochodzą analizowane dane.
Totalizator używa kilku zestawów kul do każdej gry. Nigdy nie wiadomo, który zestaw kul jest właśnie w użyciu co, podobnie jak zmiana maszyny, zaburza wyniki losowań, a przez to â analizy.
Totalizator, przed oficjalnym losowaniem, wykonuje jeszcze losowania próbne! To jest gwóźdź do trumny analiz statystycznych: nie jest zachowana ciągłość losowań, a przez to w analizach⌠brak wszystkich danych! Jak można skutecznie analizować zjawisko, mając âdziuryâ w obrabianym materiale statystycznym
Kolejny mit, na którym wielu ludzi straciło ogromne sumy pieniędzy. Zapamiętajcie, że NIE MA czegoś takiego, jak stuprocentowy sposób na wygrane w Lotto czy na zakładach bukmacherskich. Nawet Surebet â strategia gry na zakładach bukmacherskich, której nauczam w moim bezpłatnym kursie obstawiania â nie daje stu procent pewności na wygraną.
Podobnie, znane systemy pełne, skrócone, łańcuchowe, blokowe itp. nie nadają się do niczego, jeżeli nie znasz liczb, które wypadną. Długoterminowa gra tymi sposobami to tylko i wyłącznie akceleracja strat.
A nawet â popuśćmy na chwilę wodze fantazji â jeżeli ktoś odkryje ten kamień filozoficzny â cudowny system 100%⌠czy uważasz, że będzie go sprzedawać w telegazecie po 200 złotych? Nigdy w życiu! Zachowa go dla siebie i będzie bogacił się przy jego udziale do końca życia! Ja bym tak zrobił â to pewne.
Podobnie, znane systemy pełne, skrócone, łańcuchowe, blokowe itp. nie nadają się do niczego, jeżeli nie znasz liczb, które wypadną. Długoterminowa gra tymi sposobami to tylko i wyłącznie akceleracja strat.
A nawet â popuśćmy na chwilę wodze fantazji â jeżeli ktoś odkryje ten kamień filozoficzny â cudowny system 100%⌠czy uważasz, że będzie go sprzedawać w telegazecie po 200 złotych? Nigdy w życiu! Zachowa go dla siebie i będzie bogacił się przy jego udziale do końca życia! Ja bym tak zrobił â to pewne.
idę puścić 6/6 z waszych typów- może się do cholery wreszcie uda trafić
Niestety, jest to kolejne, błędne przekonanie, jakie panuje wśród grających i jakie w swoich reklamach lansuje Totalizator (np. âteraz to mi to lottoâ). Rzeczywistość jest jednak zgoła inna: niewielu zwycięzców cieszy się pieniędzmi z wygranej dożywając starości. Większość z nich popada w depresję, nie może się odnaleźć w życiu, trwoni wygraną, staje się celem napadów, kradzieży, porwań i napaści, a niektórzy â o zgrozo! â wpadają w długi!
Tak duże pieniądze faktycznie szczęścia nie dają. Znających język angielski odsyłam do wpisania w Google hasła âlottery winnersâ â pojawia się tam masa biografii ludzi, którzy stracili swoje miliony tak szybko, jak weszli w ich posiadanie.
Od siebie dodam jeszcze jedną historię⌠czytałem kiedyś o badaniach nad osobami zamożnymi. Chodziło o odkrycie zależności pomiędzy poczuciem szczęścia, a bogactwem. Wyniki badań były zaskakujące! Okazało się, że przeciętny Amerykanin, który zarabiał ~40 tysięcy dolarów rocznie, był tak samo szczęśliwy pod względem finansowym, jak milionerzy! Prowadzi to do prostego wniosku:
âChoć pieniądze są niezbędne do życia, to posiadając ich za dużo, możemy być mniej szczęśliwi niż Ci, którzy mają ich wystarczająco.â
Tak duże pieniądze faktycznie szczęścia nie dają. Znających język angielski odsyłam do wpisania w Google hasła âlottery winnersâ â pojawia się tam masa biografii ludzi, którzy stracili swoje miliony tak szybko, jak weszli w ich posiadanie.
Od siebie dodam jeszcze jedną historię⌠czytałem kiedyś o badaniach nad osobami zamożnymi. Chodziło o odkrycie zależności pomiędzy poczuciem szczęścia, a bogactwem. Wyniki badań były zaskakujące! Okazało się, że przeciętny Amerykanin, który zarabiał ~40 tysięcy dolarów rocznie, był tak samo szczęśliwy pod względem finansowym, jak milionerzy! Prowadzi to do prostego wniosku:
âChoć pieniądze są niezbędne do życia, to posiadając ich za dużo, możemy być mniej szczęśliwi niż Ci, którzy mają ich wystarczająco.â
Ostatnio dostalem maila o 100% systemie 5400 zl w MM na miesiac za jedynie 99 groszy
rustu..
drapek..13 super,50 pieknie,44,cudownie,33,wspaniale ,35 przepieknie ale ..zamień na 37 i dodaj 12
drapek..13 super,50 pieknie,44,cudownie,33,wspaniale ,35 przepieknie ale ..zamień na 37 i dodaj 12
MAX.... jak to gdzie?W żbpo drodze spotkałam koleżankę,stała na przystanku więc ją podwiozłam do domu i tak zeszło trochę
MAX..nie można było bo byłam w centrum,musiałam załatwić pewną sprawę więc autkiem wygodniej
Lili..dobrze ale jak wieczorem uciekniesz juz wiecej nie bede czekał na Ciebie
Lili...no tak ale Ty miki i andro na plecach siedzicie .. troszke cięzko mi jest
dzien dobry ..ii teraz tam ..13maa ..baw sie baw sie ..cała cuca