Wpisy 1 300 387 – 1 300 486
29 grudnia 2012 10:50 → 29 grudnia 2012 12:21, 100 wpisów
zwykle jak wyrzucam jakis numer ktory mialem skreslac to wchodzi
ehh nie wiem co dzisiaj grać.na 14-ta jeszcze w sobote nic nie wygrałem,a jak nie puszcze teraz to juz nie mam możliwości uścic na wieczór
angierski...intuicja dobrze podpowiada,tylko my jej nie umiemy odpowiednio wykorzystać
mam rozpisane 8 zakładów 8/8 0d 69-80 i tylko 3 liczby siadły
ulala intuicja jest na poczatku, a potem wchodzi alter ego i ono za nas decyduje
angierski
wystarczy taki,licze na 6 liczb,przeważnie siada 6/8 wtedy i kilka piątek.Przynajmniej lewych liczb jest bardzo mało
wystarczy taki,licze na 6 liczb,przeważnie siada 6/8 wtedy i kilka piątek.Przynajmniej lewych liczb jest bardzo mało
wiesiek77 no tak, zalezy tez od losowania, bo niekiedy jest wiecej niekiedy mniej, ale i tak trzeba grac systemem na takie liczby
wiecie ze przy systemie np 2 x 6/8 nie jest 2 razy wieksza ilosc zakladow niz z gwarancja raz 6/8 przy 6 liczbahc trafionych
jest mniejsza ilosc zakladow niz jakby grac dwoma systemami z gwarancja 6/8 x 1
metoda na drapka - zostało kilkanaście losów i nie było papierowych wygranych tylko drobnica i wtedy można ryzykować grę o 50zł - jest to możliwe w trzech zdrapkach po 2zł - kop. szafirów, szybkie 50 i zodiak; jak się trafi w szafirach i zodiaku po 10zł to w tej konkretnej paczce nie ma 50zł;
dzięki
kupiłem 3szt. i były 2 puste, a w trzeciej 50zł
dzięki
kupiłem 3szt. i były 2 puste, a w trzeciej 50zł
drapek ja to nie wiem jak rozmawac z ta babka w tsie - bo ona daje tylko z 10 zdrapek a w paczce jest 50 ?
umnie nie chcą dawac do wyboru wybór jest taki ze albo z przodu albo z tyłu odrywają bo się im rozlecą
w paczce zodiaka/szy50/kop.szaf. jest 100zdrapek- ja potrzebuję wiedzy od kolektora ile mniej więcej zostało zdrapek z paczki i czy były jakiekolwiek papierowe wygrane, czy same np. po 2zł
masz system gwarancyjny ktory gwarantuje raz 6/8 przy trafieniu 6 liczb, jesli chcesz trafic dwa razy 6/8 to liczba zakladow jest mniejsza (przy optymalnym wygenerowaniu) niz jakbys chcial puscic ten system x 2
wczoraj znalazłem system na 40 liczb,38 zakładów na 10 skresleń
po sprawdzeniu na sucho trafiłem 14/40 i byłoby z tego 14x4 i 3x5
po sprawdzeniu na sucho trafiłem 14/40 i byłoby z tego 14x4 i 3x5
tu w systemach jest system 6z12 też go rozpisuje czasem na 10 zakładów+ dodaje do każdego zakładu taką samą parke
już wole ten mój na 8 zakładów bo jak wlezą 4 to przynajmniej z 8 zł sie wróci
angierskia co to za z Ciebie programista jak 80zł na trójkach straciłeś
widocznie program z którego korzystasz jest do... dupy
widocznie program z którego korzystasz jest do... dupy
torsan
w najbliższym meczu sanok ... przegra -tak bym obstawił u buka
w najbliższym meczu sanok ... przegra -tak bym obstawił u buka
drapek-dziś finał Pucharu Polski oby przeczucie Cie zawiodło w tym wypadku
wiesiek
nawet bonusa nie potrzebujesz, starczy 9/10 i lecisz do kaliforni
nawet bonusa nie potrzebujesz, starczy 9/10 i lecisz do kaliforni
drapek
jak mam liczyć na 9/10 to sie obawiam że tam nigdy nie dolece
jak mam liczyć na 9/10 to sie obawiam że tam nigdy nie dolece
torsan
czyli dziś wszystko będzie jasne?- czy tych meczy o puchar jest więcej?
czyli dziś wszystko będzie jasne?- czy tych meczy o puchar jest więcej?
Dzień dobry wszystkim
drapek no nie gralem z mojego programu raz bvylo 7/10 dwa razy 3/3